2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid ticaret icra iflas dersleri iyi olan varmı? Varsa bana kaynak önerebilirmi? Ben a kadro yayınlarından çalışıyorum. Fasiküller güzel ama birtürlü konulara tam hakim olamadım
-
@hasansss birinden a kadronun icra iflasının iyi olduğunu duymuştum. Set almayın kitap kitap araştırıp alın demişti.
-
@walrass06 hep takip ediyorum yazdıklarınızı Hocam ama ne yaparsınız işte. Puanımı duyan herkes bir burun kıvırınca umudum o yüzde bir e kadar düştü. Burası bizlere, benim gibi düşünen, hisseden insanlara çok iyi geliyor. Güzel yorumlarımız hiç eksik olmasın. Buralar da yakın zamanda çiçek bahçesi olsun inşallah.
-
@hamzaömerhalid a kadronun yayınları iyidir ondan yana sıkıntı yok fakat ticaret ve icra iflasta bir sonuç alamadım.
-
Arkadaşlar bu sene kpss b nin etkisi arttı mı a puanlarına geçen seneye göre ve b ye çalışabilen var mı ben bir türlü b çalışamıyorum
-
@mbguy geçen sene arkadaşım 16.000 le kurum sınavına kalmıştı. Kpssye çalışır gibi çalışın gelme ihtimali var birazda kısmetiniz varsa olur. Eğer ki gelmezsede sınava hazır olursunuz kpssde daha güzel bir sonuç alırsınız. Sınav gelirsede konuları bitirme sıkıntısına düşmeden hazır olursunuz.
-
@mbguy kardeş geçen seneyle kıyasla sıkıntılı bir sürece rağmen hangi sıralamadakiler girmiş ona bak sonra kendine bak.
-
@hasansss araştır kardeş. Bende a kadro alacaktım ölsemde almam dediğim Murat’ı aldım her kitabın eksiği olur tabi. İstersen sağlam not araştır Facebook dan
-
@hamzaömerhalid murat hukuk anlatım kitaplarını kesinlikle önermem kimseye tamamen eziyet. Bakalım inşallah halledebilirim
-
@walrass06 2017 de beni çok aşşağı çekti kesinlikle b yi ihmal etmemek lazım. Gy de hız kazanmak için boş zamanlarda soru çözebilirsin tarihde bol bol okumak gerek.
-
@walrass06 bize b çok ta önemdi değil diye öğretilenin aksine bu yıl anladım b nin etkisini önemini. Hele bide 1 net yapamama olayı çıktı. Bende düşündüm b ye çalışayım hiç olması düz atanırım diye ama a bağımlılık yapmış celladıma aşık olmuşum a ya Çalışcam illa bu stres olmazsa olmaz b ye vakit ayırabiliyorsan ayır kesinlikle eksiğin
-
@hamzaömerhalid hocam bu yıl beni de b yıktı gerçekten 85 alan netine 79 aldım
-
@hasansss hocam siz alan ve b puanınız kaç
-
@hamzaömerhalid 85 alan yapıp 86-87 alan gördüm burda bana da dershane de b önemli değil dediler hep milletin lafına inanıp çalışmadık artık istesemde çalışamıyorum
-
@walrass06 ilk zamanlar sonuç sayfasını paylaşanları kıyaslandığmda gerçekten fark ettiğini görmüştüm. Heleki alan netleri arttıkça puan daha yavaş oynuyor ya orda b si iyi olanın daha iyi sonuç aldığını görmüştüm
-
@walrass06 p48 82 p-3 65
-
@walrass06 aynı şeyi bizde yaşadık ilk sene öyle bir dersaneye gittim ki o aldıkları beddua onlara yeter zaten. Onlarda b ti boşverin 40 50 net zaten yaparsınız demi tamam o yeter zaten size diyip bizi b den boşladılar ama kayıt alırken b yi de itelemişlerdi bize. Bazıları gerçekten bambaşka dersaneye düşüp çok rahat ediyorlar bazıları da illallah ediyor.
-
@hasansss alan neti 80 üstü mü hocam
-
@hasansss öoo maşallah kardeş sen vergi müfettişliği filan da deneyebilirsiniz ne güzel
-
@walrass06 alan netim 90