2018 Guy Alımı
-
Oean bence haklı. Kişisel muhabbet etmeyin artık sayfalarca biri bişey demiş mi diye bakıyoruz. Hep lagaluga. Sayfayı canlı tutmak yazarak değil, bilgi vererek olur bence. Canlı tutma olayını yanlış anlamış bazı arkadaşlar
-
@oean Tamam arkadaşlar burası forum herkes istediği yorumu yapabilir. Söylediğin üslup biraz daha iyi olsa sorun olmayacaktı. Herkesin düşücesine saygım var. Zaten ilan gelmiyor diye gerginiz boşuna birde biz birbirimizin kalbini kırmayalım. Bundan sonra dediklerinize dikkat edicem
-
Hocam herkes kendine göre haklı yeni mi sayfa açtım sadece duyum sayfası sadece duyum için girenler direk oraya bakabilir sayfayı güncel tutmaya çalışıcam burda da yeni bi gelişme olursa direk orada paylaşırım.
-
Arkadaslar birbirimizi kırıp bos yere tartışmaya gerek yok duyumda olur paylasilir dusuncrde paylasilir herkes stresli herkes yorgun ama insanlar kendi durumunda ki insanlarla konuşup birseyler paylastikca yalniz olmadığını gordukce bir nebzede olsa rahatlıyor birseylere tutunmak icin guc buluyor diye düşünüyorum allah hepimizin yardimcisi olsun onumuzde koskoca bir belirsizlik bu surece ilk başladığım da bir arkadasim iktisat bir okyanus cek kurek cekebildigin kadar demisti anliyorimki zor olan iktisat değil bu belirsizlikte küreği çeksende bir yere varamamakmis herkese sabir ve kolaylık diliyorum.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben foruma yeni katıldım kısmetse bu yıl ilk kez guy sınavına gireceğim ve sizler gibi ilan bekliyorum ama bir türlü anlayamadığım şey daha son alımda seçilenlerden dahi iş başı yapmayanlar varken nasıl yakın zamanda tekrar alım olacağını öngörüyorsunuz. Çanakkalede yaşasam da sıralamam 8000lerde olduğu için istanbulu düşünüyorum. Bakan yeni bir daire oluşturulacağını açıkladığı için istanbul dahil pek çok ilde alım olabileceğini düşünüyorum ama bazı arkadaşlar istanbulda kesin alım olmayacağını yazıyor. Durumumuz maalesef siyasi gelişmelerden fazlaca etkilendiği için ben erken seçime paralel olarak son baharda bir alım öngörüyorum. Gerekli yeni düzenlemelerin yapılmasına hemen girişildiği ve ihtiyaç doğduğu taktirde de bir nisan ilanı. Kimden çıktığı bilinmeyen ve günün gerçeğine uymayan duyumlardan ziyade rasyonel değerlendirmeler yapmak daha doğru değil mi? Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum, herkese iyi çalışmalar.
-
@seramikçi Neyin ne olduğunu kimse bilemiyor şu dönemde.Ben kendimi Mayıs ayına hazırladım sabırsızlıkla bekliyorum.Mayıs'a kadar geleceğinden zerre şüphem yok ama dediğiniz gibi Sonbahar'a kalırsa inanın şaşırmam.(korktuğum senaryo) Koskoca 2016'yı boş geçtiğimizi hatırlıyorum.17 ay sınavı beklemişiz.Şimdi de bir 17 ay geöerse yandık.Eğer Mayıs'a kadar olmazsa zaten dükkanı kapatalım.Bir kpss daha görecek motivasyonum kalmadı.Kasım-Aralık ayını beklemek düşünmek bile istemiyorum
-
@fernando-reges Haklısınız. Ama A kadroları bildiğiniz gibi uzun soluklu bir süreç ve gerçekten alanımızda uzmanlaşma istiyor ve bence insanın ezbere geçtiği bölümlere hakim olması zaten ideal olan ve keyif de veriyor. Herkese sabır diliyorum. Kpss de temmuza ötelendiği için nisanda ilan mayıs-haziran gibi sınav diye dua edelim. Kolay gelsin.
-
@seramikçi her sene alıma çıkan bir kurumdan bahsediyoruz. İhtiyacın olması ve kurumun her sene ilana çımması sebebiyle hepimizde 2018 kpss öncesi yine alım olacağı yönünde. Felaket senaryolarını düşünmeyelim çünkü bu bizi düşürür. İyi veya kötü sınav öncesi guy ilanı gelecektir. Düşüncemiz ve dualarımız bu yönde
-
KPSS ilk açıklandığında Facebook biri ilk 15 bin hazırlan guya giriyosun yazmıştı kim hatırlamıyorum bakalım haklı çıkıcak mı
-
@hasansss Amin arkadaşım. Amacım kesinlikle demoralize etmek değil. Sadece bu şekilde kesişme olduğu görüldü mü önceki yıllarda diye sormak istedim daha tecrübeli olanlara. Birileri başlamadan yeni biri ilana çıkılması?? Tabi bizim ülkemizde her şey olabiliyor. Umarım baharda yüzümüz güler. Kolay gelsin.
-
@gmzankr066 hadi inşallah hocam umarım doğru çıkar
-
@gmzankr066 mehmet hayva idi sanirim.ya da erca hoca..bende hatirliyorum cunku.siralamam 12 bin ve merak ediyorum gelecek mi? Ama benim en korktugum cift yil olmasi nedeniyle istanbul olmazsa ve soylendigi gibi bu kez dogu degil de karadeniz ve ege alimi agirlikli olursa neye fore tercih yapacagiz? Hemen hemen her il yazilabilesi olacagi icin kritik bir secim olur.
-
@gmzankr066 Daha önce olan şeyler.Şimdi çok daha olmaya müsait.Zaten sistem de buna müsait.Bir bakmışsın 17.000 girerken 5000. aday giremiyor.
-
@walrass06 hocam benim alan net 95 p48 82.8 p3 66 gkgy kötü olduğu için alandan puanı etkilemiş bu hayli
-
Kardeşlerim cumamız hakkımızda Hayırlı olsun inşaallah. Dualarımız da en hayırlı vakitte ilanın gelmesi olsun isteyip duruyoruz sonra belasıyla dersiyle gelmesin Allah korusun.
-
@seramikçi şöyle anlatayım arkadaşım,2014 yılı 28 aralıkta olan yazılı sınavın mülakat sonucu 2015 yılı mart ayında açıklanmış sonrasında 2015 yılı mart ayında bir ilan daha gelmiş ve 16 mayıs 2015 tarihinde yazılı sınav olmuş yani zaten bir öncekinin açıklanmasıyla yeni ilan arasındaki 2 ayda iş başı yapamaz herkes.Bu iş başı olayı referans değil.
-
Sİzce yeni atanan 2000 guy hariç halihazırda bi Kurumda çalışıp da hiç guya başvurmicak olan kaç kişi vardır ? Bi de ilan gelene kadar kaç yedek çağırılır acaba? Yani sıralamadan kaç kişi eksilir onu hesaplamaya çalışıyorum da
-
Halkbankasinda o kadar il içinden en yüksek kapatanlardan birini tercih etmek gibi bi şanssızlığa düşünce şuan sıralamam 2450 olmasına rağmen korkuyorum geçen yıl ki gibi Bursa yada Antalyadaki şanssızlığa düşmekten.
-
@gmmerve Teşekkür ederim. O zaman en geç 2-3 aya ilanımızı hayırlısıyla bekleriz efendim
-
Mart gibi ilan gelse yine mayıs gibi sınav olsa bu sefer mülakatı geçsek vergi dairesinde işe başlasak daha ne isterimki içimde kaldı A grubundan atanmak