2018 Guy Alımı
-
@regresyon 62
-
@fb ben de guy odaklı çalişiyorum ve ilanın gelmesini bekliyorum ama halk bankası sınavında bende mülakata kaldım hakkımızda hayırlısı olsun
-
@regresyon bende 62 hocam
-
Bende halkbankasinda 63 le mulakata kaldim fakat benim guy siralamam 12 bin oldugu icin biraz riskli..o yuzden halkbank olursa baslarim nasipse..
-
Mülakat için nasıl hazırlamayı planlıyorsunuz arkadaşlar
-
Olursa hepimiz için iyi olur en azından kendimize güvenimiz gelir
-
@regresyon mülakat grubuz var ama kimse nasıl hazırlanıyo yazmıyor
-
@fb hocam bismillah daha kimsenin hazirlanmaya basladigini sanmiyorum ha zaten hazirlik gerektirdigini de dusunmuyorum(en azindan bi guy kadar).kendi adima halkbank gecmisi ve guncel bilgileri,para banka notlarima ve guncel enf issizlik ihracak gibi verilere bakacagim.
Sonuc aciklanmadan anayasa calisiyordum yine her zamanki gibi devam ederim calismama.sadece yukarida bahsettigim konulari eklerim yanina. -
@marjinalfaydali mülakat ne zaman olacak biliyor musun
-
@marjinalfaydali hocam sizde benim gibi 2016 tercih magduruydunuz sanirim 2017 beni gibi 73 puanladaydi sanirim .halk bank mulaktina kaldim ben de .yinede ben busene nedendir bilmiyorim 73 lere kadar gelebilirde gibi me geliyor.belki olur hocam guy nasip bu isler.bursa ve antalyanin 73 puanlari gordugu oldu.belki olur gibi umut ediyorum 73
-
@hamzaömerhalid a kadro icra iflası iyi buldum ama ticaret hukukunu çok ayrıntı bulup gecen sene isem ticaret videolarını izleyip ordan kendim not tutmustum ama tabikide sadece o dersleri izleyip not almak yeterli değil özgün güncel çıkmış sorular çözerekte eksiklerimi notladım ve ticaret hukukum iyi durumda diyebilirim a grubu çalışan çoğu insan bilirki zaten bir kaynak çoğu zaman yeterli olmaz özgün ve çıkmış sorularla eksiklerini kapatmak zorundasın
-
Mülaka kadar önemli bulduğumuz güncel ekonomik konulari paylaşalım arkadaşlar
-
@kamuguy eğer nasip olurda ilan gelirse 74. 8 puanla Antalya yazmayı düşünüyorum hayırlısıyla.
-
@kamuguy yok hocam benim karistiriyorsunuz 2016 puanimbyok benim.olursa ilk guyum olacak.bu sene de 73.81 aldim.aslinda umudum var-di.ta ki duyumlar 1000 kisilik alima dusunceye kadar.1000 kisilik bi alim gelirse cok sansim oldugunu dusunmuyorum.en az 1500 olmali ki gelsin.bir de istanbul dogu olmayacak deniyor.o da var...
-
@marjinalfaydali 1000 kişi olacağı doğru bir duyum mu yoksa öyle olması mı bekleniyor ?
-
@fb hocam gecen seneyi arastirdim.sinav sonucu aciklandiktan 15 gun sonra mulakat tarihleri belli olmus.bu tarihten de 4 5 gun sonra mulakatlar baslamis yani ortalama 3 hafta.yine oyle olabilir
-
@marjinalfaydali ben daha erken olur diye düşünüyordum haftaya başlar diye ocak ayında tamamlanacak diye duydum çünkü çok uzamıyormuş süreç.
-
Arkadaslar iki gündür söylemeyim diyorum ama bu başlık kimsenin özel sohbet alanı değil.Buraya yeni birsey duyulmus mu bakanlıktan yada gib den yeni bir gelisme var mı diye uğruyoruz.Birileri gelir kişisel sohbet,goygoy yapar.Diğeri gelir daha ortada ilan yokken şu ili yazacağım bu puana gelir mi diye sorar şimdide halkbank muhabbeti dönmeye baslamıs beni ilgilendirmiyor halkbankınız lütfen kendi baslıgı varsa gidin orada tartısın.Moderatörlerden, adminlerden de ricam şu duruma bir müdahale edin artık uyarı vs ne ise.Şahsen severek girdiğim bir forum burası ama bu şekilde giderse inşallah akıbeti malumlara dönmez.
-
@palamut kesinlikle katılıyorum bende kaç vakittir aynı mücadeleyi veriyorum.
-
Ben de sonradan da olsa arkadaşlara hep katılıyorum. Servis görevlisi planlarını Guy başlığında okuyorum ya. Abi şu mesajlaşma bölümünü gelistirsin adminler bişey yapsın