2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlık 2 yıldır bu tarz burda konuşmayın naralari atanlar sonra kendileri de bir zaman sonra bu sohbetlere ortak oluyor.Bir arkadaşımız guy duyum başlığı açtı duyum için orayi takip edin sorun çözülür.insanlar birbirleriyle birşeyler paylaşıyor fikir almak istiyor dert ortağı arıyor burda konuşuyorlar ayrıntısını okumayin ben bakiyorum sohber var okumuyorum duyum olunca zaten kendini belli ediyor rahatsiz oluyorsanız okumazsiniz çok basit.
-
Arkadaşlarım söylemeyim dedim ama gerçekten bu sefer olmadı. Ya Halkbank mülakat konuşmasını bari buraya taşımayın gözünüzü seveyim. Sizin adınıza sevindim gerçekten. Ama halkbankın ayrı başlığı var oradan konuşabilirsiniz. Halkbank’a mülakattan kaldım ama guy a da gireceğim yazmanızı anlarım ancak mülakata nasıl çalışılacak sorularının yeri burası değil. Lütfen biraz özenli olun.
-
Arkadaslar kendi adima ozur dilerim.normalde elimden geldigince bu basligi mesgul etmemeye calisiyorum.Dun soru cevap seklinde olunca burdan devam etti hem guy hem halkbank ortak nokta cikinca.Haklisiniz.Tekrar ozur dilerim.Basarilar.
-
Naci Ağbal pazartesi sürprizim var diyerek açıklama yapmış büyük ihtimal ekonomi ile ilgili bir sürpriz ama araya guy alımını da sıkıştırır mı acaba? Ayın 15 inde ilan gelecek duyumu inşaAllah gerçek olur
-
Bu naci ağbalın dünkü konuşmasından alımlarla ilgili bir manayı nasıl çıkarıyorsunuz arkadaşlar?yani alımlarla alakalı bir durum olmadığı gibi eğer alaka kurulacaksa mali disipline vurgu yapıyor,buda alıma zıt bir mana
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal bütçe rakamları ile ilgili ortaya çıkan sürprizi Pazartesi günü açıklayacaklarını söyledi. Bakan Ağbal konuyla ilgili, "Yılın başında 'Türkiye ekonomisi şöyle oldu, böyle oldu, mali disiplin ortadan kalktı' diyenlere pazartesi günü bir sürprizimiz var. Türkiye ekonomisinin güçlü olduğu kadar, kamu maliyesinin de hala güçlü olduğunu ortaya koyan bir performansı hep beraber sergileyeceğiz." dedi.
-
oradan yine çıkartamadım ama neyse
-
Bu son açıklamasının ilanla ilgili olup olmadığını şu aşamada bilemeyiz ancak geçen sene ilk önce bir konuşmasında bahsetmişti diye hatırlıyorum.Sonrasında 30 Mart'ta sayı ve başvuru tarihini twitterdan duyurdu ve 1 Nisan'da ilan geldi.
-
@mundellfleming geçen seneki alım açıklamasını diyorsan orda direk alım yapacağını hangi kadtolardan alacağını söyledi onu reddetmiyorum ki ben sadece dünkü konuşmasında alım meselesine değinen bir bulamadım.
-
@pareto_wilfredo Üstad hiç yeni bir bilgi, duyum vs yok mu?
-
@pareto_wilfredo hocam sizden bir acıklama bekliyoruz güvenimiz sensin ..
-
@paretowilfredo hocam sana sesleniyor arkadaşlar
-
@paretowilfredo arkadaşlar sana sesleniyormuş , sayın yönetici:)
-
@aylin suan kafa tatilindeymis.ulasilmaz durumda suan ustad.
-
@duryy üstad o değil ki yanlış kişiyi etiketliyorsun
-
@guy2 sende yanlışsın
-
@kazm pardon @paretowilffredo
-
@kazm tamamdır:)@paretowilffredo
-
-
Dostlar selamin aleyküm. Bu konuda ben kpss oncesi alim planlandigini paylasmistim. @can-mavi dostumuz da bir duyum getirmisti. Bu iki bilgi su an icin bizim kabulumuz olan bilgilerdir. Yeni bir gelisme yok henüz. Oldugu vakit payalsacagiz.