2018 Guy Alımı
-
@1903bjk ne uğraştık be
Neyseki Üstad yazmış
-
@paretowilfredo hocam duy muy mhuy hakkinda bir gelisme yokmu? İyi veya kötü birşeyler öğrenebilirsek bizim içinde yararlı olur
-
@hasansss Dostum malesef Maliye Bakanlığı en belirsiz günlerini yaşıyor daha evvel de belirttiğim gibi. Net bi planı olduğundan bile emin değilim bakanlığın. Olsa şayet muhakkak bir yerlerden kulağımıza çalınırdı. Anlık karar verip ilana çıkacaklar gibi geliyor bana yine. Beklentim artık bu kadar aradan sonra her 3 unvan için de ilan vaktidir. Ama dediğim gibi belirsizlik hakim halen.
-
@paretowilfredo eskiden duyum paylaşanlar olurdu şimdi ise buralarda yaprak kımıldamıyor hocam. Can mavi arkadaşında duyumu şuan için askıda kaldı ilerleme yok. Siz olaylara biraz müdahil olsaniz arastirma yapsaniz belki birşeyler ortaya cikar
-
@hasansss Deniyorum dostum inan ki. Çıt çıkmıyor bakanlık kanadından. Her kurumu sürekli yokluyorum hatta bu Maliye'ye özgü değil. Ancak dediğim gibi bakanlığın bir planlaması yok bu konuda. Günü gelecek aa alım yapalım hadi diyecekler gibi geliyor bana. Ki geçen seneki GUY ilanı tam da bu şekilde verildi.
-
anlaşılan yine bahara kaldı umutlarımız
-
@paretowilfredo ilgi ve alakaniz için çok teşekkürler hocam
-
@hasansss Estağfurullah dostum ne demek.
-
@yorgun-_iibfli başka baharlara kalmayalimda hocam ben bu baharada raziyim
-
@duryy
Öyle oldu
Ne güzel hepiniz heyecanlısınız, isteklisiniz.Geçen yıl aynı heyecan bende de vardı.Hele mülakat sonucunu beklerken geceleri uyuyamaz olmuştum, ne muhabbetler edildi forumda.Şimdi ne hevesim var ne heyecanım.Ama umarım yine gelir ve yüklü bi alım olur. -
İşe başlamalar tamamen bitmeden ilan gelmeyecek gibi bu sürecin en kısa zamanda bitmesi gerek
-
Hâlâ ise başlamayan kaldımı acaba istanbulun ikinci grubunada tebliğ yapıldı
-
Bende guy ilanın @paretowilfredonun dediği gibi olacağını ilk önce bakanın ilanı duyuracağını 15-20 gün sonra da ilanın geleceğini düşünüyorum eğer bakan bu hafta içi özellikle yarın ilandan söz etmezse ne yazıkki ocak ayı ilanı da suya düşer zira pat diye ilan geleceğini düşünmüyorum ancak iyi tarafı ilan yine nisan mayısa felan kalırsa sayı bu sefer konuşulanların aksine geçen seneki gibi fazla olur daha çok insan nasiplenir
-
@paretowilfredo abi yakında duyumları mit personelinden toplamaya çalışacaksınız söyleyim :):):)
-
@1903bjk seni hatırlıyorum sanki kardeşim sende heveslen heyecanlan nasibin bu senedir belki daha iyi bir Nasibin vardır.
-
@hamzaömerhalid
İstanbul'da yedeğe bile giremeyince hevesim kaçtı sınavı geçerim geçmesine de mülakat skıntı -
@1903bjk hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Zor bir süreç
-
arkadaslar facede bı arkadas guy ıcın 1250 kısılık ıcın bumko denen bırıme yazı gonderıldıgını yazmıs ama
-
@snm0909 hangi grupta hocam bu
-