2018 Guy Alımı
-
Bu il tercihi 3 ten 1 düştüyse tekrar çıkabilir, bunun için cimerden yazdım. Pergen den yazdım. Daha nereye yazmalı. Gerçekten büyük haksızlık.
-
@falanfilan 3 il tercihi hangi yıllarda olmuş hocam
-
@hamzaömerhalid hocam 400 sgk + 300 vmy var diğer düşük sayılı ilanları bilmiyorum
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@apocan hocam sıralaman 7100 ama 4500-5000 gibi düşünebilirsin rahat ol 1000 kişi bile alsalar heryer gelir 5-10 kişilik yazmazsan tabi bu sene puanlar tek düşük kapatacak heryer
Sağolun hocam inşallah dediğiniz gıbi olurda kimse hayal kırıklığı yaşamaz
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@apocan hocam sıralaman 7100 ama 4500-5000 gibi düşünebilirsin rahat ol 1000 kişi bile alsalar heryer gelir 5-10 kişilik yazmazsan tabi bu sene puanlar tek düşük kapatacak heryer
Çünkü benimde bu aralıkta puanın var açıkçası korkuyordum icimi rahatlattiniz tekrar sagolun
-
@hasansss nasip kardeş hiç takma kafana. Daha iyisi olur
-
@walrass06 hocam açıkçası beni tek il seçimi korkutuyor geçen yılda yanlış il tercihi yüzünden puanım yandı resmen kumar oynatiyorlar umarım bu yıl tek il seçimini duzeltirler
-
@duranvarlık nasıl oluyo yaa en düşük 76 ile 17 binde kapatmadı mı 20 bin nasıl oluyor
-
@asya nasıl ya neyini kabul etmiyor ?
-
@oguz23 inşaallah açıklanır yaaa. Bence omlar için etkinlik yapılıyorsa destek olalım gerçektenn
-
@duranvarlık kardeş torpili varmıydı o arkadaşının ?
-
@hamzaömerhalid 20bindeydi siralamasi muhtemelen taban puan oydu.valla cok doluyum zaten onun ise baslamasiyla alakali sizce torpil olmadan oluyor mu??????
-
İstanbul açmazsa cidden çok üzülürüm. Açar di mi ya ? :((((((
-
@füreya imkansız. Çift yıllarda açmıyor.
-
İstanbul mülakatından elendim yine İstanbul olsa tercih ederdim ama son iki alımda 1650 kişi aldı hiç sanmıyorum artık.
-
@duranvarlık Ben açıklanan 76 diye biliyorum. Facede biri 75 el atandım yazmıştı bende ona en düşük 76 değilmidi demiştim iletiyi silmişti. O yüzden sordum. Arkadaşım dediğin için sordum biliyorsundur diye atanan en düşük 76 ama 20000 ki biri atanıyor çok garip. Dolu olabilirsin bana mı patlayacaksın herkes dolu. Tabiki de torpilsiz aranılır ben yapmayacağım. Yapandan da çıkar hiç kafanı yorma. Benim başvururken 2 referans istendiğinden bile haberim yoktu.
-
@falanfilan hocam yanlışım varsa düzeltin tabi ama daha önceden varmış 1 e düşürülmüş. Duyduğum bu, yanlış olduğunu düşünmüyorum. Yapılmıştır mümkün bir şey cunku
-
@fernando-reges hocam yanlışım varsa düzeltin tabi ama daha önceden varmış 1 e düşürülmüş. Duyduğum bu, yanlış olduğunu düşünmüyorum. Yapılmıştır mümkün bir şey çünkü
-
@palamut hala ihtiyaç olduğu söyleniyor inşallah açarlar
-
@hamzaömerhalid yani nikahtan önce atanırsan ediyor ama iki guy evlenirse diğeri de zorunlu görevini tamamlamadıysa farklı illerde tayini kabul etmiyormuş