2018 Guy Alımı
-
@hasans siz de haklısınız hocam ne diyim
-
@can-mavi hocam son durum nedir tarihte değişme varmı? pek sessiz kaldı buralar
-
@hasansss dostum duyumum hakkında son 3 haftadır bir gelişme yok maalesef, şu benim mülakat bi sonuçlansın Allah izin verirse, sonuç ne olursa olsun öğrenmeye çalışacağım
-
@can-mavi öncelikle mülakat sonucunuz için hayırlısı olsun en yakın zamanda açıklanır inşallah. O halde 15 Ocak tarihide rafamı kalktı şimdi tam olarak anlayamadım
-
@hasansss öyle bir duyumum yok dostum, ocak ayı içinde guy ilanı gelir diye düşünüyorum , hiç olmazsa benim duyduğum şey bu yönde, inşallah gelir
-
@can-mavi inşallah hocam
-
Hergün aynı şeyleri aynı kaygıları düşünen mutlaka vardır da benim gibi beklemekten artık ne yapacağını bilmeyen ne olacaksa olsun diyen varmı ? Varsa nasıl konsantre oluyorsunuz derse hayata geleceğe.
-
@hamzaömerhalid bir tane guy denemesi çöz 25-30 tane yanlış çıkınca aslında sınava hazır olmadığını hissedip eksik yerlere çalışmaya karar verince derse adapte olabiliyorsun ben öyle yapıyor. Ticaret ve icra-iflas'ta hepsini unutmuşum muhasebe yarısı yanlış sınav gelse ne gelemese ne kazanamadıktan sonra deyip motive oluyorum
-
@guyan-gelmiş ne güzel yapıyorsun kardeş. Doğru yöntem gerçekten de. Deneyim bende öyle yapayım. Umudum kırılıyor işte her geçen gün. Aslında çok yanlış yaptığım ama kendimi alıkoyamıyorum. Diyorum yaz gelse de biran önce askere gitsem inşaallah uzun dönem çıkar diyorum. Sanki orda az düşünecekmişim gibi ama işte sanırım herkesin dönem dönem yaşadığı bıkkınlık sıkılmışlık umutsuzluk dönemindeyim. Kendinde böyle şeylerin başladığını düşünen varsa hemen pozitif olumlu şeyler düşünsün yapsın ki uzaklaşsın.
-
@guyan-gelmiş kurum sınavında iller genelde 80 üstü mü kapatıyor?
-
Evet kardeşim
-
@meç hocam son 2 alımdır 78-82 aralığında kapatıyor ama onun öncesinde 72-73 lere düşüyordu artık insanlar daha sıkı çalışıyor ve alımın az olması da bunda etkili
-
bu yılkı alımlarda bence puanlarda cok dusucek sadece 2017 alanların basvurabılecegı bıde sıralamaların bu kadar dusmesı netıcesınde kurum sınavında cok yuksek kapatacagını dusunmuyorum ben
-
2018 KPSS’den önce 1000-1250 alım olacagı 2019 yerel seçimlerden(mart) önce de 2000 civarı geleceğini düşünüyorum
-
@snm0909 guy için kurum sınavı net sayısı arkadaşların dedikleri il terciği değil il tercihinde puanlar dediğiniz gibi çok düşecektir
-
@yorgun-_iibfli seçimle bi işi yok bence hocam bu sınavın her sene 1500 den az almayan niye bu sene 1000 alsın ben sizin gibi düşünmüyorum
-
@walrass06 zaten her sene 1500-2000 alıyor seçim için alım yapmaya kalksa 5000 felan alması lazım ki bi farkı olsun
-
@walrass06 2000 kişilik alım olmaması için ben bir neden görmüyorum
-
@meç bende görmüyorum bekleyip göreceğiz en az 1500 bekliyorum
-
Haftaya İlan Gelme Olasılığı Var mı? Hafta Sonu Dahil 4 Gün Üst Üste Etkinlik Yapsak Etkili Olmaz mı? TT Olamasak ta Birilerini Etiketleyelim.