2018 Guy Alımı
-
@kamuguy 80.5 ve 80.8 iki sene böyle alıp guy u iki soru ile kaçırıp şimdi 73 alarak ben de umudunu kaybetmek üzere olanlardanım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. 1 nisanda guy gelince nasıl mutlu olmuştum meğer o sınav KPSS için büyük kayıp yaşatmış ve 4 senedir KPSS girip 80lerden düşmek şimdi de 1000 kişi alırsa girememe düşüncesi kahredio insanı..
-
@hoyuelo geçen seneki sıralamanızla bu seneki sıralamanız arasında çok fark var mı ? Bu seneki puanınız düşük diye çok da üzülmeyin geçen seneyle bir tutmayın bence
-
@can-mavi hocam sende mi 1000 kişi bekliyorsun
-
Arkadaşlar bu sene ki sıralamalarla geçen seneyi karşılaştırmayın geçen sene 2015 ve 2016 lılar aynı guy sınavına başvurdu mesela sıralaması 5 bin olan 2 kişi vardı yani sıralaması 5bin olan belki 9 bin 10 bindeydi ve buna rağmen 16 binlere kadar geldi bu sene herkes tek geçen seneki gibi yığılma da yok 1000 kişilik alımda bile belki 15 bine gelebilir ilk defa böyle bişe oluyor gelmez diyenlere bakmayın 1000 kişilik alımda bile ilk 8-9 bin rahat olsun gerisi de doğru ilk tercihiyle gelir mevcut alımlar da var 2000 bin guy vmy kaymakamlık sgk ve herşeyden önemlisi nasip
-
Geçen sene 6 bin sıralamalı sınava giremeyip 16 binle şimdi göreve başlayan arkadaşlarımız var nasipte varsa ötesi yok
-
@gmzankr066 2017 73.6 12800lerdeyim
2016 80.8 ile 8000lerdeydim
2015 80.5 ile 5700 lerdeydim -
@walrass06 evet orası öyle tabiki ben o yüzden umutluydum yine de çünkü 2000 kişi olsa önümden de en az 3000 zaten sınava girmez tek yıl puan dedim gelir dedim .. ama 1000 kişi söylentileri umudumu tekrar kırdı açıkçası. 1000 kişilik alımda şans varsa bile çok az ihtimal . 2000 olsa korkmazdım
-
@walrass06 nasibe inanırım çok haklısınız. Şu an sadece mantıken düşündüm istatiksel olarak baktım. Yoksa nasip olunca el getirir yel getirir sel getirir o ekmeği bana..
-
@hoyuelo hocam bu ocak ilanını ilk söyleyen Can mavi kasımın başında dedi ve o da 1250-1500 dedi bu ilan 1250 den az gelmez 1500 de gelebilir kadir Koç,Tuğrul Koçer can mavi bunlar 1000 demedi dershane hocaları 1000 diyormuş bekleyip göreceğiz
-
@hoyuelo hocam aynen kpss ye calis gir sonra bi sene bekle tabi o surecte yine calis .zoe hocam mulakat zaten sikkntili .ama hocam yinede insan bazen olur belki diyo bazen de olmaz yapacak bi sey yok kpss tekrar asilcan .kpss ye verdim hocam ben beklenti icine girmiyorumo yuzden acaba olur mu ki die de edemiyorum tabi .kpss caliscaz hocam mecburen yapacak bi sey yok.olursa da bu paunlarimizla supriz olur bize .
-
@walrass06 inşallah öyledir hocam ztn bu a grubu KPSS nin can simidi guy onu keserlerse kimsenin KPSS’den beklentisi kalmaz ilk 1000 hatta 500 dışında kimse bi şey beklemez. Tek dalımız o sınav. Keserlerse de saygıyı bozmadan gerekli yerlere sesimizi duyurmalıyız bakın geçen sene sınav parasına sesimiz çıktı hemen değiştirdiler belki aynı şey değil ama biz isteyelim bi şekilde sesimizi duyuralım. Öğretmenler hemen hemen her gün Twitter’da orda burda medyada seslerini duyuruolar. Öyle 40-50binlerle de işimiz yok onlar gibi.. biz 3-5 bin ile mutlu olucaz ama yok
-
@hoyuelo kesinlikle size katılıyorum hocam yapacağımız tek şey etkinliklere katılmak 'olacak sesimizi mutlaka duyurmamiz lazim
-
@can-mavi hayırlısı kardeşim,peki bu 1000 işine ne diyorsun bu konuda bilgin varmı?
-
@hoyuelo hocam geçen yıl 76 puan 15000 kusurdu siralama bu yıl 73 13000 'lerde siralamada baya fark var bu yıl bence doğru bir il seçimiyle gelecektir diğer geçmiş yıllarda 73 puan ile antalyaya bursaya atanan arkadaşlar oldu ümidimizi kaybetmeyin bence
-
Benim geçen sene puanım 73 sıralamam 24 bindi bu sene puanım 72 sıralamam 14 binlerde
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi sizde mi 1000 kişi bekliyosunuz hocam
1250 ile 1500 arası bekliyorum
-
@lamıcimiyok dostum 1000 kişi olayından haberim yok
-
@okunoku, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi Hocam ben sana güveniyorum olmasa da önemi yok !!
Eyvallah kardeşim sağolasın , sonuçta bunlar duyum , kesin tarih vs soyleyebilecek kişiler ilana imza atan kişilerdir, bizimkisi sadece oradan buradan duyum
-
Keşke diğer sınavlardan sonuçlar çıkmış olsaydıda sonra gelseydi, ilan gelsin istiyor herkes tamamda şuan geldiğinde sırf belirsizlik yüzünden başvuracak herkes ve gereksiz yere girenler olucak
-
@can-mavi Hocam mhuy veya duy ile ilgili duyumunuz var mı?