2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid hocam bu il seçim işi gerçekten loto işi ne olacağı belli olmuyor
-
@friedman98 eyvallah kardeş sağolasın. Bilen biri çok olsun diyorsa bizde ona göre dua edelim hele bi o aşamaya gelelimde o zaman bakarız
-
1000 kişilik ilan verip bi de 5 kat çağrılırsa kendime adıma geçmiş olsun
-
@maxmin Katılıyorum denemeye değer.1000 kişilik ilan gelirse ve il de az olursa birçok kişi için sonuç hayal kırıklığı olur.İnşallah hem sayı hem de iller fazla gelir.
-
İnanmayım diyorum ama elde değil kurt düştü içime tarihe kadar vermiş. Kötü olan duyumlar çıkar iyi olanlar çıkmaz zaten
-
@meç Bu saatten sonra yanlış çıksa da farketmez ki Ocak 15 ilan gelse Mart'ta sınav olur.Diyelim olmadı en geç Mayıs ortasına kadar sınava gireriz daha fazla gecikmez.Yavaş yavaş tempo tutmak lazım
-
Son guy mülakatından elendikten sonra önümde arkamda kimse kalmadı rücay ediyorum Gib artık beni de al
-
@bahri hocam 1000 in altinda yapilmis sanirim o uygulama.3 haneye cikinca yine 5 kati olabilir.ha su da var ki sonucta az kisi alinacak yine bu uzucu...zira yuksek puani olan arkadaslar hakli olarak baska kuruma gecme derdinde.olan biz ara puanli olanlara ve onca zahmetle persobel alip sonra onlari hizla kaybeden maliye bakanligina oluyor...en yakin arkadasim cok iyi bir ilde guya basladi.son kpss si 85 ve suan vmy idari hakimlik icin kasiyor.
Yani ozetle bu alim en az 2000 bin gelmeli ve 10 kati cagrilmali ki puan bandi cok yuksek olmayan ve yuksek ihtimal guyda temelli kalacaklarin da sansi artsin.obur turlu tum sinavlara hep ayni kisiler girip duruyor... -
Bence 5 kat daha adaletli olacaktır; zira diğer türlü 80 üstü puan alan bizler guy mülakatından elenirken 76 77 puanlarda pek çok insan şu an guy
-
@asya işin bide bu boyutu var. Allah herkes için hayırlısını versin. Zor süreç gerçekten.
-
@hamzaömerhalid amin inşallah
-
ilan gelince rahat 45 gün düzenli calısma ile hallolacak sınav
-
@yorgun-_iibfli sınavda sıkıntı yok çok rahat yapılacak sınav zaten sınavdan yüksek almanın da önemi yok onlar daha üstüm özellikler(!) aradıkları için mülakattan geçirmek için
-
İlgoc vakası gibi olur mu sizce yani 2017 de açılmayan iller mi açılır çoğunlukla
-
@falanfilan karadeniz bekliyorum hocam ben bu sefer
-
@asya heyecan faktörüyle soruyorum hocam kaç soru ve kaç doğru yapmamız lazım, nasip olursa İzmir ilini seçeceğim de listeye girsen de rakipler de yüksek puanlı olacağı için insan tedirgin oluyor
-
@falanfilan hocam sınavına da bağlı normalde geçen yıl hep iller 80lerde kapatmıştı bu sene istisnalar dışında 77lerde kapattılar. Bunun nedeni daha önceki sınavların birebir geçmiş yılların kopyası olmasıydı o yüzden bi tık yüksekti.son sınavda çıkmış sorulardan daha az soru vardı ama yine de kpss ye göre çok kolay sınav rahat olun
-
@asya hukuk derslerim özellikle anayasa ve idare zayıf olduğu icin kasıyorum biraz.. Çıkmış sorulardan bakayım artik
-
yaa ne kadar güzel bir topluluğuz biz en ufak hareketlenme de bile mutlu oluyoruz.İnşallah bu duyum doğru olur gerçekten mutlu oluruz :))
-
@falanfilan rahat yaparsınız hocam çıkmışlara bakın zaten yüzeysel olduğunu göreceksiniz