2018 Guy Alımı
-
@can-mavi mahçup olma arkadaşım sayenizde ders çalışıyoruz. Gelmezse tıkanıklık yüzündendir, sizin değil... Teşekkür ederiz.
-
@can-mavi dostum daha önce de söyledim senin mahçup olma gibi bir durumun olamaz ayrıca kimse sana dediğin tarihte ilan gelmedi diye hesapta soramaz sen rahat ol bildiklerini bizimle paylaşmaktan çekinme küçücük bir duyum bile bizi derse çalışma ya teşvik ediyor ayrıca ben kendi adıma sana teşekkür ederim
-
@can-mavi hocam il göç ile ilgili bir duyumunuz var mı acaba?
-
@can-mavi dostum senden güzel seyler duymak güzel sayı hakkında asagı yukarı bişey yazmısmıydınız?
-
@fablo 1250-1500
-
@can-mavi Hocam bu haberiniz için çok teşekkürler. Duyun ne zaman geleceğine dair bir bilginiz var mı
-
@ricardo geleceğini biliyorum ama tarih hakkında bir malumatim yok dostum
-
@can-mavi iller hakkında da bilginiz var mı hocam mesela ben İstanbul’u çok merak ediyorum açılır mı acaba
İnşallah 1500 gelir ya -
@gmzankr066 fikrim yok dostum
-
@walrass06 1500 varsayarsak 9 10 binin sansı var mı sizce
-
Aralık ayı son haftası kaldı şubat vurgusu da yapılıyor birkaç grupta ama inşallah yakın zamanda gelir
-
@can-mavi kaç kisi alinacagina dair aciklama yapildi ama hala maliye ile ilgili en ufak bir girisim bile yok bu adamlar Resmen bizimle egleniyorlar.siz ne dusunuyorsunuz hala gelecek mi diyorsunuz
-
@oean Bakanın geçen günkü açıklamasını düşününce ben yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum açıkçası. Bana hissettirdiği "alım olacak ama daha bişey planlamadık" gibi bişeydi.
Martta ilan anca gelecek gibi hissediyorum ama inşallah yanılırım da bir ay da güler yüzümüz.
-
@fablo ben 14 binle umut besliyorum demeyin öyle
-
Bişey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen ben ilk defa alan sınavına girdim guya başvuru puanı sizce kaç olmali 80 ve üzeri için başka sınav mı beklemeli yoksa guy sinavina girmeli mi bilmiyorum bilgi lütfen bide bıkkınlık var tabi onu da hesaba katmak gerek
-
@ltfye Gelen her sınava girmek lazım kardeşim sınav seçecek durumda değil çünkü hiç kimse
-
@gmzankr066 hocam vallahi ben sistemi cok bilmediğim için sordum
-
@ltfye Guy'A başvuru puanı diye birşey yok kardeşim. Kurumun min 70 şartı koymakla birlikte bi bakarsın 80+ puanı olan adam sınava giremezken 75 puanı olan adam girer. Tamamen karambol..
Bu kadar işsizlik varken, aman bu sınavı boşver diyecek durumda değil kimse, ne denk geliyorsa gir kardeşim. Allah yardımcın olsun... -
@fablo Doğru tercihle, şansı çok yüksek.. Zaten hali hazırda önünüzden bi 2000 kişi çekilecek..
Bursa,Ankara,İzmir gibi talebi yüksek şehirlerden uzak durursunuz,biraz daha mütevazi şehirleri tercih edersiniz. Rahatlıkla gelir kardeşim. -
@zeljkobra tskr edrm