2018 Guy Alımı
-
Inşallah biz hazır olduğumuz zamn gelir
-
ilanlar son bir haftadır hızlandı bence bu aralar gelir
-
İlanın gelmesi eğer mart ayını bulursa puanlar ciddi bir şekilde düşer 17 18 binlere gelmesi hayal değil gibi bu kadar ilanın gelmesinden sonra.
-
Rahat 16 bine kadar düşer.
-
Biraz geç gelmesi aslında kötü gibi gözüksede puanı sınırda olan insanları ümitlendirir
-
Ilanlar kpssden belli bir süre sonra gelmeli ve alınacak kişi sayısına göre kimin sıralaması yetiyorsa o sınava girmeli diye düşünüyorum. Bu anlamda guy da dahil bir çok sınav geç kaldı. 16-17 binde olanları anlayabiliyorum keşke herkes sınava girebilse ancak mart-nisanda gelsin demekte mayısta kpssye girmiş ve 7 aydır sınav bekleyen bizler için pek temenni edilecek bi durum değil. Umarım burada söylenen duyumlar doğru çıkar ve bir ay içinde ilan gelmiş olur.
-
@ouzakbas hocam sizde haklısınız ancak ilanlar zaten gecikti şayet gecikmemiş olsaydı zaten o sıralamada olan insanlar ümitlenmezdi mevcur durumda öncelikle açılan ilanların sonuçlanması ve öle guy ilanının gelmesi herkes için iyi bence.
-
arkadaşlar bakanın meclisteki konuşmasına dayanarak ben bu ilanın mart-nisan ayından önce gelmesini zor görüyorum bu bugün yarın ilan gelir diyenler bunu neye dayandırıyor acaba ?
-
@kazm sen neye dayanarak mart nisan diyorsan onlarda ona dayanarak subat diyor
-
@duranvarlık bakan daha yeni 2000 kişilik alım yaptık dedi ben buna dayanarak ilk çeyrekte ilan beklemiyorum açıkçası en erken mart sonu ilan gelir mayıs gibi de sınavı olur diye düşünüyorum. tabi bunlar benim tahmin ve çıkarımım kimsenin moralini bozmak istemem. ayrıca şu da var keşke bu ilan mayıs da gelse marttaki sgk müfettişlik filan sonuçların bu sayede bir sürü ilan sonuçlanmış olur 70 puan bandındaki arkadaşlara şans doğar...
-
Maliye bakanlığı da belki mülakatların sonuçlanmasını bekliyodur. Sonuçta guyu kazananlar diğerleri açıklanınca kaçıyo bakanlık bunu göz önünde bulundurarak geç ilana çıkabilir.
-
@meç emin ol umurlarında bile değildir
-
ben askere gidiyorum rahat olun ilan gelecek
-
Bakanın açıklamasında YENİ(!) aldık vurgusunu önemsiyorum. Bi kaç ay guy ilanı beklemeyin der gibiydi.
-
@yamtar askerdeyken de giriliyor hocam sınava bildiğim kadarıyla
-
Bakanın daha yeni aldık gibi bir vurgusu yok yaptığı açıklamada.Soruda iibf ye yönelik alımların azlığı ve neden alım yapılmadığı vurgulanıyor. Bakan da buna karsılık iibf en cok alım yaptığımız fakültedir ve 2017 de 2000 kisilik alım yaptık 2018 de yine iibf ye yönelik alım yapacağız minvalinde cevap veriyor.Daha yeni 2000 kisi aldık demişliği falan yok yani.
Yamtar hayırlı tezkereler kardesim insallah rahat olabileceğin birliğe düşersinde eline rahatça kitabı alıp çalısabilirsin.
-
@palamut konuşmayı bende dinledim canlı olarak hocam.yeni diye vurguladı özellikle
-
@atanamayan ben canlı dinlemedim ama internette okuduğum metinlerin hicbirinde yeni ibaresi görmemistim.
-
@palamut yok kardeşim hatta yeni aldık diye vurgulayınca bende şaşırdım o an
-
@atanamayan Arkadaşlar şimdi beni uyardı daha yeni 2000 guy aldık dedi o arkadaşlar o alımı 2016 puanıyla yaptık deselerdi keşke