2018 Guy Alımı
-
@krm01 daha sınavlik bir durum haber yok arkadaşım. İnşallah bekliyoruz bir umut...
-
@snm0909 hocam iki mulakat gecirdiginizde siralamaniz neydi? Benimde siralamam 12 binde.bende kpss odakli calisiyorum.guydan umitlenmeli miyim bu siralamaya?
-
@zenginmemur kurumu bilememde hem halkbank hem ziraat benim yazili sinavimla oynadi...yanlisin dogruyu goturmedigi sinavda boslarim gozuktu.yani malesef artik yazili sinavlara iniyor illet....
-
@marjinalfaydali 10 bın ve 12 bınlerdeydı hocam.Sıralama konusunda bır yorum yapamıcam hocam fakat dogru ıl tercıhıyle gelebılme ıhtımalı yuksek ama sız kpss gıbı gıdın gecen sene ben guy odaklı calıstım kurumu kazandım mülakatda elendım suan elımde cok halıhatrı sayılı bır puanım yok
-
@snm0909 hocam bu sene farkliydi puana degil siralamaniza odaklanin.bakin 10 bin 12 bine girmissiniz zamaninda.demek ki ihtimal var.ben zaten acikcasi sanki hic guy gelmeyecekmis gibi calisiyorum.Allahtan hlkbankasi sinavi geldi de en azindan calismak icin yine bi bahanem oldu oyaladi beni.
Simdi tekrar kpss odakli devam edecegim.idarede hic temelim yok 4 lu iktisatta eksiklerim var onlara yogunlasacagim.
Hayirlisi olsun.ilan gelince listrye girmek kadar obemli birsey varsa o da kurum sinavini gecebilmek.bunun icinde calismayi birakmamak lazim -
@snm0909 hocam benim sıralama 9100 istanbul gelme ihtimali olur mu
-
@jamiryoo puanınız kaç hocam ?
-
Guy illa gelir,gelecek ama ne zaman gelecek bir tahmin bile mutlu edecek beni. Mayısa kadar gelir mi hocam ??? Ne dersiniz ?? Siz nasıl düşünüyorsunuz ??
-
@can-mavi hocam Ankaraya gidince sorduracaktiniz bir gelisme var mi acaba
-
@jamiryoo son iki alımda 800+850 kisi alınan İstanbul'un bu ilanda yer alacağını düsünmüyorum ben.
Ayrıyeten arkadaslar bence şu saatte bu sıralamaya puana gelir mi vs tartısmaları hicbirimize birsey kazandırmayacak zihnimizi bunla mesgul etmekten ziyade ders calısmalıyız.Hangi puana neyin gelip gelemeyeceğini ilan olmadan kim kestirebilir.Örneğin Yalovayı baz alalım.Marmara ve Egeden doğrundüzgün ilin olmadıgı Güneydoğu,Doğu ve Karadeniz ağırlıklı bir ilanda Yalova 81 le kapatabilir ama Ege ve Marmara ağırlıklı bir kaç ilin yüksek sayılı oldugu bir ilanda aynı Yalova 78le de kapatabilir.Bu söylediğim sadece bir değişken.Bu iş yapılacak alım sayısı,ozamana kadar açıklanacak mülakat sonucları vs bir sürü değişkeni barındırıyor.
-
Arkadaşlar geçen sene 82 puanı olanın sıralaması kaçtı bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
-
@2iki 81.8 olan biri 7 bindeydi 6700 felan olabilir tahminin bu senenin 78i ile geçen senenin 82 si eş değer.
-
@palamut gerçekten çok güzel özetlemişsin kardeş
-
Yok Mu Bir Duyum Daha
-
@2iki 81.7 puanla 6700dü sıralamam 2016da
-
https://www.memurlar.net/haber/715212/adalet-bakani-gul-mubasirleri-gih-e-gecirecegiz.html
Azmin zaferi. Bir aydır twitterdan gördüğümüz mübaşirler istediğini aldı.
-
@köyün-ağası cidden azmin zaferi hocam bu adamları son 1 aydır sürekli twitirda görüyordum sonunda istediklerini elde ettiler valla ne denir ki bravo adamlara aglamayana emzik yok bu devirde bide bize bakın etkinlik yapıyoruz adam etkinliğe katılmaktan aciz ders çalış diyo ulan ilan gelmedikten sonra sana çalıştığının ne faydası olacak çözüm bu adamlar gibi birlik olup sesimizi duyurmak
-
İİBF'lilerin bu tarz etkinliklerde ses getirememesinin en büyük nedeni kader birliğinin olmaması ve atanan İİBF'lilerin yaşadıklarını unutmasada onlarla aynı dertten müzdarip olan sonraki dönem mezunları için etkinliklerde destek cıkmamaları.
-
Bi de yedeklerin durumu var onlar ilan gelmesini ciddi bi şekilde istemiyo ilan gelmesin ben atanana kadar dua eden en az 3 kişi tanıyorum ️
-
@walrass06 anladım dostum teşekkür ederim.