2018 Guy Alımı
-
Gecen sene bu zamanlar 3 günde bir duyum paylasiliyordu bu sene o da yok
-
O bu değilde böyle ilan beklemekle bir şeyler olmuyor bir şeyler yapmak lazım geçenýil çok etkindik bu yıl ise çok sessisiz galiba geçen yıl mücadele eden arkadaşların hepsi atandı onları ğöremiyorum artık yada ümitlerini kaybettiler herkes pusaya yatmış ilan mı bekliyor yoksa herkes yoluna mı bakıyor ses verin arkadaşlar ne olacak bizim böyle halimiz bizden küçük arkadaşlarımız akrabalarimiz çoktan evlendi coluk çocuğa bile karıştı bizde hala ilan bekliyoruz bi twitirda bi etkinlik yapalım olmaz böyle
-
@lamıcimiyok biz atanmaktan umudu kestik
-
@pareto_wilfredo hocam bilginiz var mi ya da bir gelişme var mı ilandan
-
@jakuppp, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@paretowilfredo hocam bilginiz var mi ya da bir gelişme var mı ilandan
Maliye Bk. nın gelmeyen ilanlarını ( kadro belli olmasına rağmen gelmeyen mhuy gibi) haber yapmayı düşünüyor musunuz üstad? Ya da yapıldı mı görmedim ben
-
Ders çalışmaya başladım ama 12800 e gelir mi hiç bilmiyorum sürekli kafamı kurcalıyor bu sıralama
-
Elinde yasin çoban işletme iktidadı varsa paylaşabilir mi
-
Değerli arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin. Azim+sabır+çalışma+TEVEKKÜL (ki en önemlisi bence)=başarı. Şu an ki ruh halinizi çok iyi anlıyorum geçen yıl aynı durumdaydım. Bu yıl oldu çok şükür. Mücadele ruhunuzu asla kaybetmeyin. NASİPTE VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN
NASİPTE YOKSA NE GELİR ELDEN. Allahu teala emek veren herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah. Selametle.. -
-
Nerdeyse aralık ayını da yarılamış bulunuyoruz. Herhangi bir duyumu olan yok mu ?
-
@grimmjow öyle ümit vermek için falan değil az bı şey istatistiki bilgi ile net konuşuyorum eğer tutupt ta gelmeyecek iki üç ili secmezsen 1500 ve üstü alimda ben siralamaniza kesin gözüyle bakıyorum. 1250 kişilik alimda da yuzde 60-70 gelir. Oturun dersin başına KPSS çalışır gibi çalışın.
-
@ronay92
Siz tecrübeli birine benziyosunuz ben de fikir istesem diyelim ki 1500 kişilik bi alım oldu 14900 ün şansı var mıdır sizce -
@gmzankr066 aynısı sizin için de geçerli. Özellikle 14-15 bin ve sonrası sıralamasının rahat 3-4bin kişi önünde. Bence burada kritik diğer nokta çokça ilin ilana çıkması. Abartmıyorum eğer 2bin kişilik olası bi ilan da 18binlere kadar inecektir. Eğer bı karşılaştırma yapacak olursak şayet 1500 kişilik bı alım olursa son ilandaki 2000 kişilik ilanla reel olarak aynı derecede olacaktır. Ha oldu ki 2000 kişilik geldi ilan o zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur. 71 belki de 70 kusur puanlilar da inşallah çok il açarsa umutlu olabilir.
-
Arkadaşlar birde puana takılanlar var. Hele ki " 75 üstü alanlar şanslı" ya da "72 73lere inmez" diyenler varsa ağızlarına pideci kuregiyle burun ve o canlıyı yaninizdan derhal uzaklaştırın. Puan skalası bu sene, eskiye oranla görülmemiş derecede absürt. O nedenle sıralamayı baz alın. Kısacası 70 ve ustu herkes asilsin.
-
@ronay92 valla birebir aynı fikirdeyim
-
@jakuppp, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Kadir koc hoca paylasti twitterdan gecen sene de paylasti ama ilan 3 4 ay sonra geldi
Durum onu gösteriyor ki Kadir Koç hocanın duyumu yanlış bile olsa razıyım. Kabataslak bı hesapla o zaman 1-2 aya ilan gelebilir. Gecen sene bile 3-4 ay sonra geldiğine göre
-
@ronay92 Hocam ağzınıza sağlık. Çok güzel yorumlamışsınız da ilan ne zaman gelecek? İnsan bu belirsizlikte ders çalışamıyor ;(
-
@zuzu1911 hocam şöyle söyleyim. Bı kere 2018 KPSS si öncesi bi ilanın geleceği neredeyse kesin gibi. Peki kesinse ne zaman gelir diye soruyor insan haklı olarak? Ben böyle bı varsayımlar diyorum ki ilan şimdi değil 1 ay sonra değil nisan mayıs gibi gelsin. Önümüzdeki yığın iyice bı azalsin. Peki bu belirsizlik mı? Bence hayır. İlanın şimdi gelip 2 ay daha az ders çalışıp guy kurumu kayvetmektense ilan 2 ay sonra gelsin ve bana 2 aylık daha fazladan ders çalışma imkanı kalsin. Şahsen ben o mantikdayim artık.
-
Otomatik klavye ile yazdığım için yazım yanlışları oluyor kusura bakmayın.
-
@köyün-ağası hocam siz niye ümidimizi kaybettiniz geçen yıl çok aktiftiniz allah'tan ümit kesilmez hocam ama bizde böyle boş boş oturmayalım ya arkadaşlar ilanın gelmeyeceği e dair en ufak kuşkum yok benim isyanın kendimize geçen yıl çok aktifti buralar birisi bir duyum paylaşır saatlerde onun tartışmasını yapardık bu yıl ise forumun hiç tadı yok bu ilan öyle yada böyle gelecek ümidimizi kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz burayı devamlı aktif tutalım ve bir duyum alan kardeşimiz olursa lütfen burada bizimle paylaşsın herkese saygilar