2018 Guy Alımı
-
@grimmjow sıkıntı etmene gerek yok sıralamandan 3000 kişiyi çıkar o şeklide hesapla rahat gelir bu sıralamaya. ben 3 mülakattan elendim şubatta askerim sana tavsiyem askerliği aradan çıkar ben pişmanım gelmediğine şuan tecilini bozsan bile mayısta gidersin o zamana kadar da guy sınavına girmiş olursun mülakatta fazla çalışmana gerek yok zaten
-
@köyün-ağası Hocam askerlik olmadan kazanamadık sınavı gidince hiç şansım olmaz diye düşünüyorum zaten uzun zamandır bakmadım derslere çoğu bilgi gitti oturup adam akıllı çalışsam sınava anca pekiştiririm diye düşünüyorum
-
@can-mavi Üstad naçizane bi istekte bulunacağım sınava girmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. Guy tercih sistemi hakkında da bilgi alabilir misiniz? Tek il tercihinin yarattığı mağduriyetler ortada. En azından 3 il tercih hakkı verilmeli diye düşünüyorum. İlan gelmeden, geç olmadan yani, bir düzenleme öngörüyorlar mı sorar mısınız? Geçen senelerde haberler çıkmıştı bu yönde ama değişiklik olmadı.
-
@rybczynski2 bunu bende cok merak ediyorum.insallah sistem degisir de magduriyetler azalir.
-
Arkadaslar 2015 te yapilan guy sinavina gireniniz var miydi?
Malum o sene cok az il vardi ve hepsi de guzel illerdi.bursa antalya surpriz yapip 73 le kapatirken istanbul ise sanirim guy tarihinin en yuksek puaniyla kapatmisti(77).
O sene istanbul yazan var miydi? Siralama kacta kapatti istanbul? -
@marjinalfaydali ben yazmıştım İstanbul 76,6 ile girememiştim, 77,... le kapatöoğ net hatırlamıyorum küsuratını
-
@asya hocam peki siralamaniz neydi o puana?
-
@marjinalfaydali 11,696 imiş
-
@asya hmm gayet iyiymis.bayagi yuksek kapatmis o halde istanbul.(tahmini 10 binlerde)
-
Tahmin edin gecenki alimda acilmayan illee var bunlar olur genel anlamda ama sistem degisikligi gecen yildan beri dillerde bu bnce daha cok onemli gecen yil ekstrem durumlardan dolayi 82ler yazili sinava giremedi.
-
@marjinalfaydali İstanbul sürpriz yaptı 2015te. 2016 da 7bin sıralamam vardı bu sefer 2bin inşallah bu son olur
-
@rybczynski2 dostum net bir bilgim yok , bu konuda bildiğim sadece son 2 senedir böyle bir plan olduğu . Ama tabi sorarım öğrendiğim bir şey olursa paylaşırım
-
@can-mavi Sağ olun üstad
-
@asya hayirlisi olsun insallah hocam.cok iyi bi siralama yapmissiniz gercekten.Allah guzel yerler nasip etsin
-
@marjinalfaydali atanamadıktan sonra fark etmiyor inşallah bu sene bol alımlı bi yıl olur da rahatlarız
-
@asya oyle hocam.kadro olmayinca bi anlami kalmiyor malesef...insallah bol alimli yillar olur bundan sonra
-
Arkadaşlar Twitter etkinliklerine neden katılmıyoruz? Her hafta 2 kere yapılıyor. Özellikle Aralık ve sonrası için kamuoyu baskısını arttirmalıyız.
-
@can-mavi biliyorum kardesim dogru ya da degil sonuc itibariyle bize moral veriyorsun :))ben duaciyim
-
@bircahil, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi biliyorum kardesim dogru ya da degil sonuc itibariyle bize moral veriyorsun :))ben duaciyim
Sağolasın kardeşim eksik olma
-
istanbul vergi dairesi başkanlığı yedekleri çağırmaya başlamış. ddaha asiller iş başı yapmadı. feragat edenler var. komisyon ince eleyip sık dokumuş maşallah. olan yedeğe bile giremeyenlere oluyor. hesabı yarına kalacak ama yanlarına kalmayacak!!!