2018 Guy Alımı
-
@can-mavi Şehirlerle ilgili de duyum aldığınızda paylaşabilir misiniz fazla şehir açılma olasılığı yüksek mi?
-
@can-mavi hocam bu duyumun kaynağı nedir ? Yanlış anlamayın geçen senede çok kişi yazdı sayı verdi hala illerin kaç kişi alacağını bile yaZdı kimse duyumunda dogru çıkmadı ..
-
@mundellfleming şehirler hakkında bir duyumum yok dostum
-
@yorgun-_iibfli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi hocam bu duyumun kaynağı nedir ? Yanlış anlamayın geçen senede çok kişi yazdı sayı verdi hala illerin kaç kişi alacağını bile yaZdı kimse duyumunda dogru çıkmadı ..
dostum duyduğum kişiyi sormanı anlayabiliyorum ancak paylaşmam etik olmaz.
-
@can-mavi saglam mi hocam duyumunuz
-
@can-mavi 1500 kişilik bi alımda sizce 14900 lere sıra gelir mi şans var Mıdır ?
-
@can-mavi kardeşim ne zamandır bu duyumu bekliyordum kardeşim senden duyumun kaynağını söylemeni beklemiyorum ama en azından duyumu söyleyen kişiye güvenebilirmiyiz yanlızca bunu söyle yeter bize bu arada çok sağol allah utandirmasin inşallah aralıkta ilan gelir benim gibi tüm bekleyen arkadaşlara allahım beklediklerini nasip etsin
-
Arkadaslar bu yola cikarken biz bunlarin hepdini goze almadik mi? Yani biliyorduk ki kurum sinavi bekleyecegiz mulakat bekleyecegiz...malesef kotu bir donemdeyiz.zaten sancili olan surec daha da sikintili hale geldi..fakat biz de umudumuzu kaybedip calismayi birakirsak,olasi bi ilanda zaten mulakat goremeyiz...bizzat tanidigim arkadaslarim oldu gecen sene guy beklemekten calisamayan sonra ilan gelince konulari yetistiremeyip kurum sinavini gecemeyen...o moral bozuklugu ile kpss de de kotu sonuc alan.
Pes etmeyin.Benim siralamam belki guya yetmeyecek ama yine de umudum var.kpss calisir gibi calisiyorum.inanin bu sureci iyi puan alanlar degil sabredip istikrarla calisanlar kazaniyor...
Agabeyimle ayni okul ayni fakulte mezunuyuz.pes etme noktasina geldigimde aklima hep onu getiriyorum.cok iyi bir bakanlikta mufettis ve suan egitim icin yurt disina gidecek.hep gozume onun calismasi sabri geliyor.evet onun girdigi donem alimlar fevkaladeydi ama geldigi nokta da kolay gelinen bir yer olmadi.
Malesef sadece beklemekle can sikmakla olmuyor..bizim kaynagimiz umutsuzluk bikkinlik olmamali,sabir ve istikrarli calismak olmali. -
@can-mavi niye bu kadar kessin bir dille konusuyorsun kardesim bak Beddua alacaksin ona gore :)))
-
@can-mavi eyvallah hocam.Umarım duyumların doğru çıkar.
-
defterdarlıkla ilgili duyumun yok mu hocam salt guy mu
-
@mundellfleming ilan geldide sehirler kaldi yapmayin sunu duyum.paylasanlari boyle boyle kacirdiniz.
-
@duranvarlık bi hangi şehir diyenler bi de ilan gelmişte sanki hangi puana düşecek hesabı yapanlar! Doğmamış çocuğa don biçiyorlar..
-
Arkadaşlar ilan gelsinde şehir önemli değil ben şahsen Yozgata olmadı Karsa kadar giderim. İşsizlikten daha iyidir bunu bilir bunu söylerim. Gelsin ve hakkı olan kazansın gerisi teferruattır. Tabi bunlar şahsi düşüncem
-
@bircahil, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi niye bu kadar kessin bir dille konusuyorsun kardesim bak Beddua alacaksin ona gore :)))
valla dostum isteyen dua eder isteyen beddua eder, ben aylardır bu forumda daha öncesinde de başka forumlarda duyumları paylaşırım, dua da beddua da size kalmış artık
-
-
-
şu forumda bişey yazmışlar mı ilan geliyo diye harcadığım zamanı ders çalışarak harcasaydım sanırım şuan mesaimin bitmesini bekliyordum
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi kardeşim ne zamandır bu duyumu bekliyordum kardeşim senden duyumun kaynağını söylemeni beklemiyorum ama en azından duyumu söyleyen kişiye güvenebilirmiyiz yanlızca bunu söyle yeter bize bu arada çok sağol allah utandirmasin inşallah aralıkta ilan gelir benim gibi tüm bekleyen arkadaşlara allahım beklediklerini nasip etsin
dostum daha önce bu forumda ilan gelmeden önce paylaşmış olduğum duyumları aldığım kaynaktan duydum, en yakın örneği kik ilanı , aile denetmenliği ilanı, hatta 2018 in ilk çeğreğinde ilanı gelecek olan yaklaşık 20 kişilik dpb duyumu vb.
-