2018 Guy Alımı
-
@mirza, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
hocam alım olursa sizce hangi puan türünden alım olur? gelir uzman yard. için
P48
-
@guy63 eywallah kardeşim.
-
@apocan hocam ben kurum sınavından elendim ama kız kardeşim hem kurumu hemde mulakati geçti inşallah araligin sonuna doğru başlar onu görünce daha bi azimli oluyorum demekki oluyormuş diyorum
-
@yamtar ben ilanın gelecegine inanıyorum çünkü temmuz da kpss o zamana kadar ilan gelir fikrimce
-
@fatoss21 sen niye elendin acaba ?ayni evden ayni referans la gitmis olmaniz gerekmez mi?yani bu durumda referans olayi arka plandami kaliyor fatma
-
@bircahil kurum sınavindan gecemedim yazmis
-
@luck pardon fark etmemisim orayi
-
@bircahil Ben mulakattan elenmedim kurum sınavından elendim hocam
-
Yok mu duyum muyum
-
2018 sonrası ilkbahar ayı öncesi zor demiştim. Hala da aynı fikirdeyim duyum değil öngörü
-
@antimülakat mart ayında olma ihtimali yok mu sizce
-
Arkadaşlar umudum kalmıyor gibi...gelmeyecek mi bu sene sizce ? Gerçekten ders çalışırken kusasım geliyor çıkmış soruları çözmüyorum artık..duyumun dsini duysam sevince
-
@irmak alım illaki olur hocam sadece tarih net değil
-
@irmak 2016 kpss'den sonra daha doğrusu 15 temmuz'dan sonra en az alım olan seneydi. üstelik 2016 puanları tek yıl geçerli sayıldı. o sene bile geldi guy bu sene de gelecektir. mesele ne zaman geleceği. seni ilgilendiren ise ister ilan yarın gelsin ister 4 ay sonra sen sınava hazır ol. mülakata kalamadıktan sonra ilan gelmiş ne olur?
-
@irmak kardes seni yaniltmak istemem ama benim duydugum mart 2018 de alim yada ilan kesin gelecek
-
@terkiphatasi kardeşim duyum alırken kaynağını da belirtsen iyi olur. Her kafadan bir ses geliyor çünkü. Mesela adam kalkmış ne olduğu belli olmayan birinden saçma sapan bı şey duyuyor buralara duyum diye yazıyor. Duyumun da bı derecesi olmalı bence:)
-
hocam normalde her sene iki kere guy alımı oluyor doğru mu acaba?
2016 yılı sadece bir kere alınmış -
@can-mavi Senin mülakatında yaklaştı ama şu duyumlara bi el at dostum
-
@kaymakam kardeşim mülakat için ankaraya gidince soracağım
-
@ronay92 gelirbidaresi baskanindan duydum oldu mu:)