2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok 15 Mayıs'a kadar belli olacak o zaman göreceğiz
-
Geçen sene 11 nisanda vmy ilanı gelmişti
-
@priss hocam bu belirsizlikte mutlu ettiniz bizleri tekrar başladım çalışmalara çok teşekkür ederim.
-
Merhaba dostlar
Bir Guy kolay olunmuyor.
2016 kpss puanıyla 2017 guy ilanına başvurdum. Mayıs 14 te sınav oldum 20 Eylül mülakat a girdim 16 Ekim mulkat açıklandı. Kazandım
16 Kasım evrak teslim ettim
Sene oldu 2018 Nisan hala güvenlik soruşturması bitmedi. İşe başlama ne kadar uzun sürdü. Süreç o kadar uzun ve stresli ki Allah herkesin yardımcısı olsun -
@knyguy Hocam sizle aynı anda SGK mülakatına girdik onun mülakat sonucu bile hala açıklanmadı. Bide bizim halimizi düşünün.
-
@knyguy hocam hangi şehirde işbaşı yapacaksiniz
-
@22121121 durumun farkındayım Ohal in etkisini en çok bizler hissettik.
-
@falanfilan Konya
-
@knyguy Konya'daki hiçbir guy başlamadı mı yani şuana kadar?
-
Başlayanlar var. Baslamayanlar da var benim gibi.
-
@knyguy simdi ilanin stresiyle kivraniyoruz gelecekmi diye ama anlasilan sinavdan sonrasi cok daha stresli
-
@rul0kat şuankinden daha iyi bi ruh halinde olacağımız kesin
-
@paretowilfredo uyudunmu :))
-
İlanin gelecegini düşünüyorum bu yüzden cok calismak butun konuları bitirmek soru çözmeye baslamak istiyorum ama masaya oturup ders calisamiyorum bıkkınlık geldi
-
Bari arada bir ay kalsa kpss ile yine sıkış pıkış yapacaklar bu sınavı
-
@friedman98 kpss yi de temmuza aldilar iyi mi oldu anlamadim gecen sene mayisdaydi bu zmanlar ilan gelmisti simdi 2 ay daha ilan yolu bekleriz
-
@esrarengiz hiç iyi olmadı araya ramazan da gircek şimdi zor olcak anlasilan yine az arası olacak şekilde yapilcak
-
Maliye Bakaninin konferansi felan var mi acaba yakin zamanda kendinden biseyler duymak istiyorum artik.
-
ders çalışabilen varmı
-
Yemin ederim beni anlattinz