2018 Guy Alımı
-
@jacky-boy telefondan rahatlikla calisabiliyorum bulundugun yerede bagli tabi ki ders calisman
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@Priss Kardeşim emeğine sağlık var olasın. Senle de istişare ettik zaten bu konuda özellikle senin teyit etmen kıymetliydi benim için. Çok güzel oldu bu haber. İnşallah yanılmayız da biz de dostlarımız da mutlu olur.
@Priss dostum bu senin duyum aldigin kişiler paretoninkinden farklı kişilermi yoksa aynı kisilermi
-
@seyhan belki komik gelecek ama bı oda bı alan yoktur demi
-
Bize yapılacak açıklama tv'den bile yapılacak olsa "hazırlık aşamasındayız alım için" den fazlasını söylemeyecekler galiba. Ocak dendi şubat dendi mart dendi nisan dendi haydin buyrun mayısa kaldık şimdi de..
-
@seyhan bide tüm sınavlar için izin alabiliyor muyuz yoksa bazı sınavlara mi veriliyor izin ve bu izin süreleri askerlikten dusuluyor mu bilginiz var mı
-
@lamıcimiyok farklıdır
-
@guyan-gelmiş o konuda hiç bilgim yok dostum. Önce şu ilan bi hayırlısı ile gelsin de o sonraki iş
-
@meç O kadar haklısın ki ..
-
@priss dostum bunlara güvenebilirmiyiz acaba ? Duyumları sağlam kişilermidir bunlar
-
@priss kral hosgeldın .
-
@jacky-boy aynen valla benimde yoksa kasımda askere gideceğiz .
-
@duryy bu mesajınıza bir cevap alamadınız mı acaba?
-
@tuketiciranti Maalesef.
-
Geri sayima baslayalim mi ? 10..
-
@duymhuyguy sizin bi 11 nisan tahmininiz vardi bu durumda geri sayimin son 1i
-
@duymhuyguy temenni mi bu
-
Geri sayım da başladığına göre Şu kadar alıma sıralama kaça düşer
sorularını dört gözle bekliyoruz -
@gmzankr066 yaklaşık 1 aydır soruluyor
-
Gibin sınav duyurularında 10 Nisan ı görünce kalbi atanlar burda mı
-
@bybredd ben sürekli bakıyordum iyi ki görmedim yoksa ani bir şok yaşayabilirdim :).