2018 Guy Alımı
-
@biriibfli var harika ders calisiyorum desem motivasyon olurmu size
-
Olmaz herkes calisiyo ben calisamiyorum diye uzulurum:) buarada facebookta biri ilanin bu ay icinde gelebilecegini suan basbakanlikta oldugunu bildigini yazmis umarim dogrudur
-
Alayı bı dert. Öncesi sonrası. Başlayanlar daha kederli. Valla anlamadım nasıl bir işin içine düştük
-
duyumlarınızdan öpüyorum emeklerinize sağlık.
-
bakanı haberlerde gördüğümde yaşadığım heyecanı ilk buluşmada yaşamadım ben. ne hale geldik :))
-
@biriibfli hangi grup ?
-
Grubun ismini unuttum anasayfamda cikti biri dguy kac kati cagrilacak diye sorms onun altindaki yorumlarda yazilmis. Abdullah basol du yazan .
-
@eliff kpss a grubunda yazılmış. '1000 kişilik ilan olduğunu biliyorum başbakanlıkta şuan bu ay geleceğini düşünüyorum' demiş
-
Yayıncılık ilkelerini beğenir yada beğenmeyiz orası ayrı konu ancak memurlar.netin daha çok kişiye ulaştığını düşünüyorum. WhatsApp numaralarına kayda değer sayıda mesaj atarak bizle ilgili bir haber yapmalarını sağlayabiliriz.
Ben şu şekilde bir mesaj attım, sizlerde elinizi taşın altına koyarsanız hepimiz için faydalı olur diye umuyorum.
Numara: 0532 540 05 90
"Merhaba,
Bizler 2017 KPSS A Grubu sınavı üstünden 10 ay geçmesine rağmen hala daha maliye bakanlığından ilan bekleyen adaylarız. Yapılan 2000 kişilik ihdasla ilgili hiçbir detay belli değil, GUY ilanı için verilen hiçbir bilgi yok. Tüm memur adaylarının yanında olduğunu düşündüğümüz siz memurlar.netten bu konu da farkındalık yaratmak adına destek bekliyoruz. Bugüne kadar şahit olduğumuz olaylar neticesinde sitenizin kamu kurumları tarafından dikkate alındığı ve bu mağduriyet ile ilgili de Maliye Bakanlığından bir geri bildirim alacağımıza inanıyoruz. Lütfen sesimize ses verin.
İyi günler"*Not: Site kuralları gereği farklı bir siteye yönlendirmek olarak algılanırsa doğrudan mesajı silebilirsiniz. Maalesef ki en ufak umut ışığı olan yolu bile denemek istiyoruz sadece.
-
arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama hala düzenli bir şekilde ders çalışan var mı? ben son 2 ayda 10 gün falan çalışmışımdır. oldukça isteksizim. bu sadece bende mi var yoksa genel herkeste var mı merak ediyorum. 84 puan aldım p48 den. boş boş duruyorum evin içinde bütün gün youtube dan video izliyom annem boş gezen vs. diye başımın etini yemeye başladı. ve en sonunda dün kariyer .net ten bir kaç şirkete başvuru da yaptım. gittim sahil güvenlik ve jandarmanın ikmal subaylığına başvurdum. artık gına geldi gerçekten. inşallah siz ders çalışma düzeninizi bozmamışsınızdır ama ben baya savsakladım.
-
@knyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Alayı bı dert. Öncesi sonrası. Başlayanlar daha kederli. Valla anlamadım nasıl bir işin içine düştük
Baslayanlarin kederini hic anlamiyorum o biraz simariklik oluyor.. Bizim bu halimizden daha mi kötüler üstüne 4bine yakin kazaniyorlar
-
@duryy ben de yazdım
-
@slytherin çok net konuşmuş gelmezse bi açıklaması olur mu merak ediyorum
-
Geçen sene bu zamanlar hangi şehri yazsam karmaşası vardı, şimdi ise ilan ne zaman gelecek..
-
@duryy ben kaç tane mesaj attım kaç tane mail attım bir tane geri dönüş yapmadılar. Sorumsuzluk bence. Boşuna ümitlenmeyin. Yapmıyorlar.
-
@duryy onların bizle şimdilik işi yok yapmazlar zor dikkate almıyorlar anca biraz para teklif ederseniz belki
-
@eliff KPSS A grubunda dguyla ilgili bir soruda yorumda yazmış
-
@slytherin evet gördüm pareto pricc bu kpss A daki yorum yazan kisi vs. gösteriyo ki ilan gelecek en geç mayısta sayı da en az 1000 olmak üzere artabilir şimdiden herkes çalışın s8nav geldiğinde hazır olsun ben öyle yapicam ayrıca kurum sınavindan yüksek yapanları kolay kolay elemiyolar onu da soyliyim
-
@paretowilfredo @Priss @can-mavi Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bir haber alabilmek için gayret gösteriyorsunuz. Allah sizlere de işlerinizde hayırlar ve kolaylıklar nasib etsin.
-
@hahamas ben de 84 aldım ara sıra çalışıyodum subaylığa vs gircem bıraktım calısmayı.