2018 Guy Alımı
-
@eliff 87-88 alan iki arkadaşım elendi:)
-
@birgarip genel olarak söyledim ayrıca herkesin özel durumu farklı
-
@eliff 90 alan 95 alan 86 alan arkadaşlarım kazandı ben 87 kpss puanıyla yazılıyi geçemediğim için suçlu benim tabiki
-
@birgarip 94 aldim yedeklere bile giremedim.
-
@eliff istisnalar kaideyi bozmaz kaideyi söylemeye hiç gerek yok
-
@eliff yaziliyi nasl gecemedinz 87 kpssyle
-
@i̇lanbekleyenbiri hangi subaylığa gireceksiniz hocam?
-
@hahamas jandarma subaylığı Maliye seçtim bakalım gelir mi
-
@biriibfli bursa yazdım 82 yle kapadı 79 da kaldım bilmiyorum ya çok basit bir sürü hatam vardı panik yaptım o bir gerçek
-
@i̇lanbekleyenbiri benim kpss 82 ales 71 bu puanlarla bekliyorum bende. hiç benzeri olmadığı için gelebilir mi gelmeyebilir mi onuda bilmiyorum.
-
Tevekkül bad-banın kıl küşade fülk-i ihlasa
Eser bahr-i emelde bir muvafık rüzgar elbet
'FITNAT HANIM'Arkadaşlar binlerce kişi gözlerini iyice açmış elleri yüzünde bir ilanı bekliyor. En tabii hakkınız ancak bu kadar can sıkmaya değer bir şey de değil. Çalışmak, gayret etmek, sa'y etmek lazım. Daha çok çalışmak lazım. Ve şahsımca sadece kpss kurum sınav odaklı yaşamamak lazım. Alternatifler üretin. Mesela yeni bi uğraş bulun. Mesela şu telefonu ve tv nin 3/4 ünü hayatımızdan çıkarttığımız vakit şu hayatta neler yapılmaz ki. Hepimizin yaşı daha çok genç. Şimdi diyenler olur ruhum yaşlandı içim geçti benim vs vs. Yok öyle bi şey. Hani derler ya amerikanın oyunu. Şeytan oyunu bunlar ne amerikası. Uyma kardeşim. Gir bi soğuk duşa. Al hayatı karşına ve bak gözlerinin içine hayatın. Ve sonra işe koyul. Olmadı mı bi daha dene. Edison deneylerinde 400 kere başarısız olmuş. Yardımcısı demiş ki üstadım artık yeter olmuyor. Edison ise şu cevabı vermil "diğerlerine göre 400 adım öndeyiz. 400 tane şey denedik en azından bunların olmadığını biliyoruz. Bırakmak yok devam ".
Biz tarihte devlet kurmuş adamız. Şimdi bi gelmeyen ilan mı yıldıracak bizi.
Çalışın ama sadece sınavlara değil. Her şeye çalışın. Sa'y ediniz.DURMAMAK = SÜREKLİ OLMAK, OLMAMAK DURUMUNDA OLMAMAK. "Nuri Pakdil"
Ankara'da olan varsa üstad ziyaret kabul ediyor. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Vazgeçmediğiniz her an, her şey mümkün -
-
Bende 2015ten 85 almıştım guyda ankarayı 1 soruyla kaçırdım mülakatı 85 le kapamıştı en sonki guydada 82 yaptım kocaeli için girdim mülakata ondada olmadı olmayınca olmuyor kısacası
-
İlan için bugün kpss sonrası diye bir duyum aldım. Umarım gerçek değildir. İlan hakkında duyumu olan var mı başka arkadaşlar? Bugün Ankara'dan bir arkadaşa sordum ve kurum içi hareketlenme var ancak bu kpss sonrası için. Şuan yeni tasarı ile ilgili çalışmalar var ve taşralardan sürekli personel eksikliği hakkında bilgi geliyor ancak bakan şuan personel alımına sıcak bakmıyor dedi. Bende sizler gibi ilan bekliyorum ve askerliğimi sürekli erteliyorrum. Korkarım 2017 kpss a zadeler olarak bu sene bize patladı herşey.
-
@oligopol kpss den önce guy gelmezse dükkanı kapatalım hocam artık yuh yani derler
-
@oligopol hocam 2 başlığa da olumsuz duyum yazmışsınız. Art niyet seziyorum böyle olunca. Bakın 3 ilan var. Guy dguy vmy siz hangi ilan için olumsuz bir cevap aldınız. Anlayamadım bu kısmi.
-
Geçen sene olduğu gibi denk gelse de içimizden biri bizzat bakan bey'e sorsa şu alımları keşke. Ortalık birbirinin zıttı duyum kaynıyor..
-
Haydaaaa duyumum yok ama ben inanmıyorum öyle bişey olacağına
-
@falanfilan Hocam burada bende yanlış anlaşılmak istemem ama arkadaşımızla aynı duyumu bende aldım. Benim duyduğum KPSS sonrası guy alımı olacağı. Ama adı üzerinde duyum ve ben üzerinde durmamıştım illa ki yaparlar diye. Ama şu an bende bi korkmadım değil.
-
Koskoca 2017 KPSS puanının işe yaramaması içimi parçalıyor ne diyim of of !