2018 Guy Alımı
-
@jakuppp bence de imkansiz bi durum cunku hareketlenme varmis bakanlikta hemde talep cokmus bakan kendi agziyla soyledi alim olacagini oyle olsa bakan bisey demezdi .gecen sene boyle oldu hemen kisa surede ilan gelmisti .bi de soyle bi durum var secimler oldugu icin boyle biseyi goze alamazlar .hem darbeli sene de bile alima ciktilar .
-
@meç arkadaşa katılıyorum.
-
@meç aksine olumsuz duyumlar daha çok ders
çalışms azmi vermeli. Hem de ilanın gelmeme ihtimali belki yapılacak etkinliklere katılımı artırır. Gevşememek lazım her an her şey olabiliyor. -
@tuketiciranti galiba zamanında bu forumda duyumlar baya doğru çıkmıs galiba onun etkisi herkes inanıyor ama artık o devir kapandı bence o yüzden çok fazla duyumcu olmamak lazım ayrıca kpss öncesi guy sınavı kesin olacak tarzi bir yaklasım insanı çalısmaya sevk etmeli
-
Arkadaşlar tek çözüm var. Çalışmak. Tv ve televizyonun hafızayı kötü etkilediğini düşünüyorum. Yapmayın
-
@jakuppp işte siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden şuraya tek kelime yazasım gelmiyor ya!
Olumlu duyum alırsın ama ilan gelmez sonra “vay efendim umut tacirliği yapıyorsunuz.”
Aksi duyum alıyorsun söylüyorsun bu sefer de trol oluyorsun. İnsanı şuradan soğutuyorsunuz ya! -
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@kaimoğlan Ben vmy bir arkadaşa sordurttum. Kurum içinde insan kaynaklarında bir hareketlenme olduğu ancak bu hareketlenmenin vmy nin temmuzda ilana çıkacağı 500 kişilik ilan için olduğunu söyledi. Guy ve dguy alımları ise kpss sonrasına kaldığını, taşradan personel ihtiyacı olduğu bilgisi sürekli geliyor ancak bakan henüz personel alımına sıcak bakmıyor dedi. 1 gün sonra da tekrar sordum ve guy-Dguy alımı yüzde 90 kpss sonrası dedi.
Art niyetli olarak bu haberi vermemis olabilirsin ama vmy olan birisinin guy hakkinda yuzde 90 bilgi almasi bana inandirici gelmiyor. Bu zamana kadar kurumdakilere de egitimdekilerede cok soran oldu sorduran oldu onlarin bile haberi yok senin vmy arkadasina yuzde 90 garantili bir bilgiyi nasil veriyorlar hayret!
-
@esrarengiz vd arkadaşım bu bilgiyi kendisi vermedi. Merkezde görev yaptığı için bir kaç kişiye sordu ve dikkat edersen ertesi gün bana haber verdi. Neyse arkadaşlar ben aldığım duyumu yazdım. Yazmamın sebebi moraliniz bozulsun, ders çalışmayın diye değildi. Yazmamın sebebi, kimseye oturduğu yerden bir ilan gelmeyeceğini, ilan gelmesi için artık gerekli etkinliklerin yapılması içindi. Bakan, denetleme dışında personel alımına sıcak bakmıyormus.
-
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@jakuppp siz böyle yazdıkca insanın buraya birşey yazasi gelmiyor. Ne gibi bir çıkarım olabilir? Vmy 500 kişi temmuzda gelecek yazdım. Eğer gelmezse haklısın derim.
Haklısın dermiş, pes ya. İnsanlar olumlu bir duyumu paylaşırken bile 2-3 yere doğrulatmaya çalışıyor. Çünkü insanlar git gide kırılganlaştı bu süreçte. sen gelmiş vmy'de bi arkadaş ekolünden yürüyorsun. %90 ihtimal vermeyi de unutmamış paşamız Geçen seneye kamuya alım yapmayacağız açıklamasından sonra alım yapıldı. sen nasıl %90 ihtimal dersin?
-
@oligopol tabi tabi bakan sicak bakmiyor tasrada isler de hic yoğun degil nerdeyse her il en az 100 kisi daha alsak diye hiç taleplerde bulunmuyorlar istanbulun ankaranin ihtiyaci zaten hic yok bakan bey istemiyor bilgisinide nerden aldiysaniz yuzde 90 dogru bilgidir dimi.. Yakinda gib i de kapatirlar zaten hic beklemeyin sinav felan......
-
@paretowilfredo @Priss @canmavi biz bu süreçte sadece sizden gelen bilgilere güveniyoruz çünkü siz bize ilettiginiz her bilgi icin en dogru kisilere ulasip en dogru bilgiyi almaya calisiyorsunuz bunu bile soylerken aman simdilik net degil biraz daha bekleyin daha net bilgiler gelince yine haber veririz diyorsunuz.. Bizde biliyoruz ki maliyede artik haberler zor duyuluyor ama birileri de cikip emin olamayacagi haberleri eminmis gibi buraya taşıyor pess..
-
@esrarengiz hocam üstleriyle arasi iyiyse bilgi alabilir.benim bi arkadasim vardi 1.olarak buyuk mukellef vmy oldu. Maliye bakanligi alimlarini hep onceden bilirdi.
Sonucta priss veya pareto da kurumdan tanidiklardan sordurtuyor. Hani arkadasin duyumu insallah yanlis ciksin ama duyumlarin cogu bu sekilde elde ediliyor -
Niye kotu bir duyum duyunca saldiriya geciyorsunuz.Burada oyle yada boyle dikkatle duyum paylasan olsun olmasin bu sene duyum mu cikti? Hosunuza gitmeyem duyum olunca duyumuna guvenirim diye diziyosunuz isimleri de burda ne araliklar ne ocaklar ne 15 li tarihler gorduk ‘duyumuna guvenilir’lerden o devir kapandi anlamak lazim ya duyum pesinde kosmayalim ya da duyumlarin hayatimizin dengesini bu kadar bozmasina izin vermeyelim.Ilan yok demeyle ders calismayi birakacak halimiz yok ya da var demeyle.Burasi paylasim platformu herkes paylasimini yapmali iyi yada kotu..
-
@1umut Madem böyle bir arkadaş var sordursana hocam sende
-
@duryy hocam o kisiyle butun iletisimimi kesmis haldeyim. Yoksa sorardim
-
İnsanlar bu platformda fikirlerini beyan edemeyecekler mi pareto veya ne bileyim priss ten başkası aldığı duyumu yazınca -ki hoşlanmayacağınız duyum diyelim- illa taşlanması mı gerekecek buradaki insanlar müneccim değil, haşa geleceği de göremiyorlar
-
Bu alimlarin kpssden hemen önce degil kpssden hemen sonra olmasi gerekiyor. Bizim bozulan psikolojimiz kimsenin umrunda degil ya en cok buna uzuluyorum
-
Duyum almak için bizim gibi guy mesleğinin ilanını bekleyen gidip bakanlık müsteşarına mı soracak ?
Tabi ki kurumda çalışanlara soracak. Ve benim sorduğum kişi, içeride referansı sağlam olan benim de kpss için çabalamamı teşvik eden birisi. Verdiği duyum yüzde yüz demiyorum zaten. Ama adam, kırgın bir sesle kardeşim guy alımı için kpss sonrasını bekliyorlar sanıyorum, dguy içinde durum bu. Şuan kpss öncesi emin olduğum tek alım vmy olacak dedi. Ki guy için ilan çıkmış ya da çıkacak olsa bizim binadan çıkıyor her türlü haberim olurdu dedi. Yeni bir gelişme olursa haber veririm ama umidinizi kaybetmeyin kurumun ve özellikle taşra teşkilatlarinin personele ihtiyaci var. Kpss sonrasi, 2 guy alımı olabilir dedi. Şuan kurumun ilana cikmamasinin iki nedeni var, birincisi insan kaynakları değişti ikincisi bakan denetim dışı personel alımına sıcak bakmıyor dedi. O ne dediyse ben buraya yazdım. Sonra Mayıs 15 e kadar ilan gelmeyince hayal kırıklığına uğramayın, bakan dahil bürokratlara ulaşarak sıkıntımızı şimdiden dile getirelim diye. Bende kpss puanım ile ilan bekliyorum. Ve guy dguy dışında diğer ilanlar puanıma isabet etmeyeceğini düşünüyorum. -
@gmsmustafa evet o devirler kapandi haber almak kolay degil o yuzdende olumsuz haber diye degil aldigi haberi "yuzde 90 " diye buraya yazmasi mesele sizin laf attiginiz o duyumlarinda hicbirinde o haberi verenler yuzde 90 demedi siz biraz daha dikkatli bakin meseleye
-
@esrarengiz dostum benim görüştüğüm kişilerin hepsi aynı şeyi söyledi. Pareto buraya ilan gelecek dediğinde, benim duyumlarim yine bu şekildeydi. Yine de sevk kırmak istemediğim için yazmadım. Forumun sıkı takipcisiydim. Bugün de aynı duyumu alınca yüzde 90 böyle diyorlar dedim. Sen niye bu kadar agresiflik yapıyorsun anlamıyorum. O halde biraz sandalyeden kalk, sağlam duyum almak için müsteşara mail at hepimizin süreç hakkında fikri olsun.