2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar nisan ayının 15 i olmuş tarihte guy gelmeyen yıl olmamış sınav yanan bir yıl olmamış bunu inceleyen atama daire başkanı şube müdürü memuru o kadar insan sürekli taşra teşkilatı insan kaynakları ile irtibat halinde nerde eksik var kac kişi emekli oldu vs. Ilan kesinlikle kpss sınavı yapılmadan gelecektir kahvenizi için dersinize çalışın ne sayı konusunu ne ilan konusunu bilen yok ama en az 2.000 altına düşmeden kesinlikle ilan gelecektir.
-
@sergen38 metnin basina ne zamndir forumu takip ediyorum artik uye olup duyumum paylasmak isterim demeyi unutmussun kardesim ️
-
@sergen38 haklisin da ne yapacakları da belli olmaz ama yani insan endiseleniyo
-
@sergen38 ben de arkadaşıma katılıyorum guy gelmeyen yıl olmamış tüm olumsuzlukları kenara bırakıp dört elle ders çalışmalıyız ama öyle ama böyle bu ilan gelecek ki benim şahsi kanaatim bu 1250 sayısının giderek artacağı yönünde inşAllah yüksek sayılı bir sürpriz ilan gelir buralar yine şenlik yeri olur.
-
İyi duyum alanların 10 aydır hangisi çıktı boşuna sevindik her ay gelecek diye asıl onlara bi kızmak saldırmak lazım arkadaş kötü duyum aldı diye saldırmak çok yersiz olmuş oda bizim gibi hazirlanan samimiyetiyle yazmış oda duyum sonuçta. Maliye bakanlığı sır küpü oldu gelir gelmez kimse bu konuda net değil kimseye de iyi kötü çok takilmamak lazım
-
@oligopol kardes kusura bakma ama o arkadasin tahmin yurutmus sende duyum diye paylasiyosun. Bir kisi cikip dguy guy ve vmy hakkinda bilgi veriyosa salliyodur. Vmy sinavini baska kurum dguy guy sinavini baska kurum yapar maliye nin idari yapisini bilirsen mustesar in bile sinav acilip acilmayacagini bilemeyecegini bilirsin duy mhuy muy haric onlar bakanligin personeli.
-
Arkadaslar iyi duyum kotu duyum iyi niyet kotu niyet irdelemeyi birakalim zaten sinirlerimiz yipranmis bir de burda yipratmayalim. Hepimiz kpssden belli puanlar almis hali hazirda ilan bekleyenleriz zaman zaman randimanli zaman zaman randimansiz hazirlik icinerisindeyiz ilan gelince elbet gorecegiz onumuzde sayistay var kpss yaklasiyor hakkini vererek calismaya devam edelim
-
@paretowilfredo dostum senin görüşün nedir bu konuda sen 'ne düşünüyorsun
-
@lamıcimiyok Soruşturuyoruz dostum. Bir çok bilgi böyle dönemlerde ortaya çıkar. Arkadaşı direkt itham edemem, edilmesini de doğru bulmam. Görüşlerim duyurduklarım nispetindedir.
-
@paretowilfredo beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok mu aklınıza gelen. Nafile bir çaba mı etkinlikler acaba hiç sonuç alamıyoruz.
-
@tuketiciranti Nafile diyemem dostum ancak her şartta beklemek durumundayız.
-
@paretowilfredo hocam ben bır hafta öncesine kadar böyle duyumlar aldım. Tabi ki kesin gelecek ya da gelmeyecek demiyorum ancak burada ki bazı arkadaşlar bunu kesinlik olarak anlıyor. Umarım senin dediğin gibi guy kpss öncesi gelir. Şayet 15 Mayıs'a kadar bir ilan gelmez ise guyun kpss sonrasına kaldığı daha muhtemel gözüküyor. Burada ki ve Facebook da ki gruplar ile birlikte bir etkinlik yapsak, sende bir haber yapsan ve bizler gerek Twitter da gerekse Facebook ta paylassak güzel bir etkileşim olur gibi. Aglamayana meme vermiyorlar..
-
@oligopol Olabilir dostum hafta sonu bakalım bi durumlara.
-
@paretowilfredo eylem yapmalıyız hocam kendimizi ancak bu şekilde gösterebiliriz
-
Değerli arkadaşlar ilan gelse bile çok az kişi atanacak diğerleri yine hüsran.Benden size naçizane tavsiye alternatif bişeyler bakın yoksa hayalleriniz ertelemek zorunda kalırsınız...
-
Aynı kurumiçinde farklı farklı duyumlar var tavsiyem bildiğiniz ve kendini kanıtlamış insanların duyumuna itibar edin.
-
@oean Valla saklama inan olumsuz duyum daha çok iyi geliyor artık resmen, en azından umut etmiyoruz. Kaç gündür iyi duyum geldi hadi ilan gelsin geldi gelecek dşye kafayı yiyecez. olumsuz bir duyumda da hemen çıldırmayın arkadaşlar, alışın rahatlayın çünkü bu A grubu böyle lanet bir şey artık hep kötüye alıştırın kendinizi iyiyi çok fazla düşünmeyin ki sonra daha çok kırılmayın.
-
2 gün sevindik derse oturduk ya illa birşeyler ters gidecekti. Şimdi çalış çalışabilirsen
-
@hasansss Çalış hocam çalış. Geçen gün bir arkadaş çok doğru söyledi, "(...) yazılı sınavdan 2 soruyla kaldığınızda hissedeceğiniz pişmanlığı düşünün bi (...)" .
İşte bunu düşünüp çalışmak lazım, elden gelen bir şey yok etkinlik dışında ona da katılım çok az oluyor. O yüzden dersimizi çalışıp dua edeceğiz başka yapacak bir şey yok. Sadece GUY'un içinde değil 2018 KPSS için çalışmak lazım. İlanların büyük kısmı oraya kalırsa şayet rakiplerimiz iki kat artmış olacak. Benim şuan P48 sıralamam 2400 küsür ama hedefim 2018 KPSS'de ilk 500 de yer almak.
Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. -
@duryy artık bu belirsizlikten kafa almıyor kardeş, doldu limit tükendi bide bu olumsuz duyumları duydum ya artık dikiş tutmam. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah hepimize sabır versin