2018 Guy Alımı
-
Önce vmy gelsin yüksek puanlılar gitsin diyen arkadaşlar hatırlatayım vmy süreci 10 ay sürüyor ve Ağustos’ta olursa siz hesaplayın, kimsenin bir yere gideceği yok sadece yeni mezun olmuş bir ordu daha katılacak.
-
@maesteo aynen öyle. Neye dayanarak vmy gelsin diyorlar? Sonuçlanması 1 seneyi buluyor zaten. Yeni mezun yeni hazırlanan arkadaşlar var ki bunlar yıpranmadan sıkılmadan ilanı görünce dahada iştahlı çalışacak bizim kpssden sonra ömrümüzden ömür gitti düşün düşün çalışamaz olduk
-
@hasansss kendi açından yorum yapıp bizim zararımıza olmaz sonucunu nasıl çıkardınız.Benim net bi şekilde zararıma oluyor.ilan gelmesi için herkesin girebilecek puanları almasını mı beklememizi istiyorsunuz. Aynı durum guyda da geçerli.Herkes bu sayıyla(1000) gelecekse gelmesin diyor. Sen giremeyeceksin diye o kadar insanda mı girmesin yani sınava
-
@hasansss Bunu isteyecek tek grup hali hazırda guy veya başka mesleği olan insanlar bizim gibiler için kıyım demek yazmayım dedim ama dayanamadım bu durumun güzellemesini yapanları anlamıyorum.
-
@nopainnogain ben GUY bekleyenler açısından iyi olmaz diyorum. Yukarıda yazılanlara istinaden söyledim. Yanlış yorumlamayalım
-
@maesteo tekrar söylüyorum Guy bekleyenler için 500 iyi adam gidecek 5000 adam gelecek bunun iyi tarafı yok. Kendimizi kandırmayalım
-
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Priss, duygularımın tercümanı olmuş. Kendisine teşekkür ederim. Ve bir kaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle tahminen priss ve pareto bir kurumda çalışan arkadaşlar. Ben ise sizler gibi 2017 sınavı sonrası ilan bekleyen ve bu süreçte kpss odaklı ders çalışan birisiyim. Puanım ise ortalama sayılabilecek cinsten. Bana gelebilecek kurumlar dguy guy gibi kurumlar, çok düşük ihtimal olsa da vmy. Ben sadece sizler için değil, kendim icinde sağlam duyum almaya çalışıyorum. Geçen sene guy sınavı olmadan önce de aynı kaynaktan sorgulamıs ve Mayıs'ta olabilir yanıtı almıştım. Lakin ilan Nisan da gelmişti. Yani elbette yanılmalar vs. Olabiliyor.
Guyun, kpss sonrasına sarkma ihtimali her ne kadar yüksek olsa da, eğer ki bakanın haberdar olabileceği bir etkinlik düzenler isek guy ilanı öncelik kazanabilir. Çünkü hem benim aldığım duyum, hemde diğer arkadaşların duyumlarına göre kurumlarda personel eksikliği had safhada. Şuan bizim için kötü olan tek şey, maliye bakanının personel alımına sıcak bakmaması. Bundan 4-5 ay önce eğitimci arkadaşlar atama sayılarını etkinlik yaparak arttırmayi başardı.
Tbmm'ne gidilebilir, Çeşitli makamlara email ve ya mektup gönderilebilir, çeşitli traji yüksek gazetelere ilan verilebilir, haber kanallarına haber yaptırılabilir, ufak bir toplanti düzenleyerek basıma konuşma yapılabilir. İnanın bunların etkileri yüksek olacaktır. Herkese iyi çalışmalar.
Duyumlarım tazelendikce bende bilgilendirme yapacağım.
@Priss ve @paretowilfredo dostlarım da buraya duyumlarini yazarlarsa memnun oluruz. -
Arkadaslar gecen seneki vmy 82.6 ile kapatmisti bunun siralamasi kacti acaba?
-
@oligopol Senin duyumların gerçekse zaten değil mektup ne yaparsak yapalım olmayacaktır artık ,bir hazırlık yoksa hadi ilana çıkalım denmez .(Yeni başlamadm bu sürece 3 yıldır işin içindeyim süreci yapıyı iyi biliyorum)
-
@maesteo bu saatten sonra ne söylesek ne yapsak boşa Nisan ayının ortasına geldik hala duyum bekliyoruz. Ortada somut birşey yok kıpırdama yok söyleyeceklerim bu kadar. Allah yardımcımız olsun
-
Kardeşim ben kendi yorumumu yapıyorum katıl katılma ya VMY güzellemesi felan yapmıyorum kendinize gelin benim elimde değil benim elimde olsa şu yazıyı yazarken 5000 kişilik ilana çıkarım
-
Ya bn yanlis gozlemliyorum yada burdaki arkadaslarin puanlari cok iyi.Simdi dostlar vmy diyelim 500 kisi geldi 500×5=2500 hadi sarksin 3000.aday ne olcak en az 84 leri gorecek.Sonra 2018 kpssliler gelevek bi guy ilani onada basvurcaklar magduriyet had safhada.
-
GUYun kpss sonrasına kalması demek en az 1,5 senenizin gitmesi demek. Her türlü zarar. 500 rakip gidecek diye 1,5 sene niye bekleyelim.
-
Şuan 2017 puanlıları tatmin edecek olay 2000 e yakın Guy, bölünmeden gelecek 1000 kişilik Dguy,Vmy ilanlarıdır.Aksi durum bize mağduriyet yaratacaktır. Etkinliklerde bu üç ilan için baskı oluşturmalıyız.Burada şikayet ederek bir yere varamayız.
-
Mücadelemiz tek seferde 1000 ksi dguy 1000 kisi vmy 2000 guy icin sürdurmek su an icin en mantikli cozum.Cunku elimizde kanun var.Meclis tutanaklari var.Sayın Naci Agbal risk analiz merkezi personelini bizlerden almalı
-
Biz 2017 kpssyi istihdam etmeden 2018liler devreye giriyo yigilmada bundan oluyo.
-
@eomer aynen kardesim bnde böyle düsünuyorum
-
@priss amacımız sizi yermek, eleştirmek değil. Dolduk patlama noktasına geldik burada kader ortaklarımıza konuşmayalımda yorum yapmayalımda ne yapalım. Mahallede işinde gücünde olan arkadaşlarımıza anlatsak süreci bilmezler güler geçerler , evde ana babamıza anlatsak üzülür dua ederler burada bizim durumumuzda olan insanlarla üzüntümüzü paylaşmayıp ne yapalım. Bu kadar bazı şeyleri üzerinize alınmayın burada herkes mutsuz
-
@hasansss Yok alınmıyorum dostum. Sizi de çok iyi anlıyorum çok değil 2-3 yıl öncesine kadar ben de aynı zorlukları çektim. Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda ailenize atandım haberini verirsiniz.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Ya bn yanlis gozlemliyorum yada burdaki arkadaslarin puanlari cok iyi.Simdi dostlar vmy diyelim 500 kisi geldi 500×5=2500 hadi sarksin 3000.aday ne olcak en az 84 leri gorecek.Sonra 2018 kpssliler gelevek bi guy ilani onada basvurcaklar magduriyet had safhada.
3000'nci adayın puanı 81.5-82 arasındadır diye düşünüyorum.