2018 Guy Alımı
-
Başka ne yapabiliriz şu ilanın gelmesi için Kpss’ye kadar ilan gelmeyecek galiba diye bazen düşünüp kendi kendime çıldırıyorum Nisan’ın ortasına geldik resmen şaka gibi
-
Arkadaşlar banada öyle geliyorki kpss den önce ilan gelmeyecek
-
@robert-lucas En az 3 puan türü olacağını varsayarsak 83-84 ün altını görmez.
-
Bu maliye teşkilatı böyle işte arkadaşlar diğer bakanlıklar için kadroyu kepçeyle verirken kendi bünyesine yeni personel almaktan imtina eder verecekse de çay kaşığıyla verir
Keşke şu son kanun tasarısındaki ek maddede 2000 kişilik guy alımı da yer alsaydı -
Arkadaşlar sabır taşı çatladı herkes patlamaya hazır volkan gibi. Gecen iki etkinlik de baya iyiydik ama yine bizi kaale almadılar bi açıklama yapmak zor gelio başka ne yapabiliriz yani resmn 1 yıl olcak ortada hiç bisy yok :((
-
@gmsmustafa geçen sene üç puan türüyle 82.6 ile kapadı 300 kişi.önceki sene yine üç puan türü 400 kişi 81.7 ile kapamış. bu sene 2 puan türüyle gelir ve 500 kişilik alımda 80.8 ile kapar. ayrıca tek sene geçerli puanlar ve kpssye tarih olarak yakın bir sınav olduğunu da unutmayalım.
-
@ouzakbas Puan türleri değişti ne ile çağırcağını bilmiyoruz kardeşim çoğunluğun görüşü p48 in de içinde olacağı yönünde.Kıyaslarsak önceki alımlarına p35i dahil etseydi 85 in altına inermiydi acaba ?
-
@gmsmustafa dostum benim p48 ve p23 2200 lerde sıralamalarım puanımda 83,5- 82 aralığında ve 500 kişilik alımda 2500 kişi sınava çağırılacak 83- 84 altını görmez demek imkansız.Atanan merkez kadro sayısıda şuana kadar 500 ü buldu.Yani 3000 sıralama 81 puanı rahat görecektir Vmy alımı.
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@ouzakbas Puan türleri değişti ne ile çağırcağını bilmiyoruz kardeşim çoğunluğun görüşü p48 in de içinde olacağı yönünde.Kıyaslarsak önceki alımlarına p35i dahil etseydi 85 in altına inermiydi acaba ?
sıralamaya bakmak daha doğru olacak bence. 82.6 puan alan kaçıncıydı acaba. ben 80.4 ile 4000. olmuştum. p40
-
@gmsmustafa geçen sene galiba son girenin sıralaması 2400 puanı 82.6. bu sene p48 i 82.6 olanın da sıralaması buna yakındır. sıralama olarak 3800 leri rahat bulur diye düiünüyorum.
-
@conmaynard hocam p48 de benim sıralamam da aynı sizle fakat vmy nin p48 le alacağını zannetmiyorum. Tahmin edilen diğer puan türlerini de hesaba katarsak 81-82 bandında kapatacaktır haklısınız.
-
@kaimoğlan benim p23 ve p18 sıralamalarımda p48 ile hemen hemen aynı hocam ondan öyle dedim.Dediğiniz gibi P48 ile alma ihtimali düşük vmynin.
-
@oligopol etrafımda gördüğüm öğretmen arkadaşlar atama istemek için milletvekillerinin numaralarını bulmuşlardı seri olarak mesaj atıyorlardı whatsapp'tan bir şekilde seslerini duyurmak için. Gazeteye haber de verilebilir. Ancak ön ayak olacak birileri lazım işte yapalım, edelim diyoruz ama gel gör ki elimiz hamur karnımız aç.
-
@ouzakbas 3800. benim bu arada hocam buralara kadar gelir umarım
-
@nopainnogain aynen kardeşim şunu diyenler var Guy 2000den az gelecekse hiç gelmesin. Ne aptalca bir mantık GUY hayatı boyunca 1-2 kere 2000 alım yaptı. 1500. Adam kurum sınavı görmemiş bunu hiç düşünmüyolar. Guy her sene 16-17bine düşmek zorunda değil.. Ona göre kpssye çalışmak gerek
-
Ben de bir duyum yazayım herkes yazmış. Gibde çalışan biri dguy alımı olacak dedi muhtemelen kpss öncesi.
-
Kpss oncesi gelsin de 1000 gelsin raziyim
-
Şunu düşünüyorum Guy kpss öncesi (kasım gibi) gelince 2018 puanını alan aday kpss sonucu açıklandıktan 1-2 ay sonra kurum sınavı görecek. 2017 puanı olan adam 1.5 yıl sonra kurum sınavı görmüş olacak bu mu adalet?
2018de 75 alan adam o gazla kurumu halleder 2017 puanı 85 alan adam tüm bu olumsuzluklarla birlikte belki kurum sınavını bile halledemez... -
Önümüzden kişi gitcek diye guyun kpss sonrası gelmesini istemek gerçekten inanılmaz şimdi de gelsin kpss sonrası da gelsin kötü mü olur
-
@i̇lanbekleyenbiri Guy un gelip gelmicegini sormadinizmi hocam