2018 Guy Alımı
-
Kardeşlerim,4 yıldır bu sürecin içindeyim GUY, MHUY POLISLIK BANKA olmak üzeri 6 mulakattan elendım.
İki defa da özelde görüşmem oldu ve olumlu sonuçlandı. İyi kötü bir şekilde tutunuyorum özelde.
Geçen ay Halk Bankasının mulakatında komisyondaki üye bu kadar mulakattan elenmışsin kendini sorguluyon mu dedi. Ben de tabiki sorgulamamak elde mi dedim ve devamında kamudan elenıyorum ama özelde de 2 defa olumlu sonuç aldım. Bu yüzden kendimdekı eksıklıkten çok kamunun neye göre tercih yaptığını sorgulamaya başladım dedim.
Üyeler hiçbir şey söylemediler alan sorularına geçtiler. Sonuç yedek.
Bunu anlattıktan sonra sizlerden biri olarak nacizane tavsiyem şu ki hayallerinizden vazgeçmeden özel sektörde bir yerden başlamak için arayışa girin. Özellikle KPSS sonrası için.
Allah hemize çektiğimiz sıkıntıları unutturacak işler nasip etsin. Umudumunuzu kaybetmeyin sadece. -
zorla polis yaptrcaklar bızı o da olursa..
-
@mhd sonuna kadar katılıyorum söylediklerine benimde 87
A puanım var ama 4 aydır özelde çalışıyorum çünkü zaman geçiyor ve bir yerden başlamamız lazım... -
@duymhuyguy geçmiş yıllara bak ve boş konuşma. 2015 puanı olan birisi 3 guy, vmy,mhuy,duy,muy sınavları gördü. 2016-2017 kaç sınav gördü ?
-
Burun kıvırdığım yok bu durum size normal mi geliyor.
KPSS sonrası oluyor zaten diyen ÇOK BİLMİŞ arkadaş 2008den beri her sene kasım-aralıkta guy sınavı olurdu. 2016-2017 senelerinde olmadı sadece. Azcık araştırın -
Bu sene seçim olmayacağı için herhangi bi alimin geleceğini düşünmüyorum arkadaşlar sizde çok beklemeyi öyle duyumlarla filan avutmayin kendinizi daha geçen alimin kazananları yeni yeni işbaşı yapmamisken boşuna kendinizi kandırmayın. Hepimiz 85 90 puanlarla gidip özel bi şirkette asgari ücretle işbaşı yapacağız bunu kabullenir bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz ben buna inanıyorum ayakların baş başın ayak olduğu bir ülkede bunlar mustehaktir Allaha emanet
-
@i̇lanbekleyenbiri bunu bizde goruyoruz. Bence sen bos konusuyorsun. Her sene alim yapmak zorunda mi kurumlar. Yarin kpss yi kaldiriyorum dese hukumet artik sinav olmayacak dese ne yapacaksin. Bende bu surecin icindeyim ama kimse bana bu bolumu oku kpss ye gir girdiginde de kesin ilan getirecegiz demedi sen neye gore gecmis yillari karsilastirip kesin su kadar ilan gelecek diye bekliyorsun. Gonlumuzden gecen kpss den once kurumlarin alim yapacaklari sayilari aciklanmasi ve ilanin ne zaman gelecegi mulakatin ne zaman yapilacagi gibi osym sinav takvimi benzeri bir tablo cikarmalari ancak boyle bir durumun olmadigini bile bile sen bu sinava giriyorsun sonuclarinida hesap etmen lazim.
-
@jacky-boy kotu dusuncelerini kendine sakla. Sanki her sene secim var diye ilan geliyorda bu sene secim yok diye gelmeyecek. Daha secimin martta olacagi bile kesin degil erken secim soylentileri varken sen nasil hem alim olmayacagina dair hemde secime dair %100 konusuyorsun. Insanlar buraya bi umut kendilerini motive etmek icin bakiyor. Sen kesin bilmedigin kotu yorumlari neden yapmaya calisiyorsun. Bildigin trolluk yapiyorsun. Belki ilan gelmeyebilir ama o son umut tarihine kadar kesin olmayan bir seyi gelip burda yazamazsin. Dusuncelerini kendine sakla lutfen.
-
@paretowilfredo hocam yanlış hatırlamıyorsam haber beklediğiniz bir yer daha vardı hafta içi acaba aldınız mı haberi ? Güzel haberinizle gelin ve şu kaos ortamını bitirin lütfen
-
@duymhuyguy hocam saymaya devam mi kac gün kaldi insallah gib de sayiyordur bizim gibi
-
@hickskaldor Harbiden ya @paretowilfredo gelse de bir şeyler dese artık. Millet stresten birbirine sardı
-
Kpss süreci sabır işi arkadaşlar yapacak bir şey yok derseniz ki illa kamuya girecem o zaman sabredeceksiniz
Bir nacizane tavsiyem yaşınız 25 in altındaysa a grubu kadrolara atanamıyorsanız girin üniversite sınavına hukuk okuyun nasıl olsa her sene hakim savcı alımı oluyor onu da olamazsan avukat olursunuz iyi kötü mesleğiniz olur elinizde -
@duymhuyguy dusuncelerimi istediğim her yerde belirtme gibi bi ozgurlugum var hayırdır sen buranın muhtarımısın agasımısın ? Her neyse benim dusuncem buydu ve amacım trolluk yapmak değil insanlara inandigim bi gerçeği belirtmektir öyle kendine sakla gibi uslupsuz konuşma alimların halı belli özel sektörün durumu ortada ben 3 yıldır KPSS sürecinin içinde birisi olarak 5 kez mulakatlardan elenen birisi olarak burada guy alımına herşeyiyle bel bağlayan arkadaşları uyarmak istedim b c hatta d planlarıniz olsun çünkü yaşadığımız ülkede hiç birşey kesin degil kendi dusuncem de guy alımının olmayacağıdır
-
Ben de süreç içinde umudunu kaybeden biri olarak guy alımının olmayacağını düşünüyorum. Burda ilan bekleyip her gün hayal kırıklığına uğramaktansa KPSS’ye çalışmak daha evla
-
@esrarengiz 7 kaldi
-
@jacky-boy girme kardesim o zaman guy basligi altina. Sana soran oldu mu guyun gelmeyecegi hakkinda. Tecrubelerini sonuna kadar anlat tavsiyelerde bulun ama gelip burda kesin olmayan bir seyi soyleyip insanlarin umutlariyla oynama. Ben buranin muhtari degilim ama sende gib de ilandan sorumlusun her halde dusuncelerini soruyorlar.
-
@duymhuyguy 14 den iyidir
-
@duymhuyguy bak benim ilan gelmeyecek dusuncemi bile bu kadar sorgulayip buna kizman ilanların gelmemesine bi tepkidir ve senin umutsuzluğunun göstergesidir sana saygı duyuyorum umut kırıntılarına tutunup bekliyorsun buna birşey demiyorum ama burası bir forum kimseye gir girme diyemezsiniz su dusunceni belirt belirtme diyemezsin ben alım gelmeyecek arkadaşlar böyle düşünüyorum konjonktür bunu gösteriyor farklı alternatifler üretin diyorum sen inatla milletin umuduyla oynama diyorsun kimsenin umuduyla oynamak değil amacım sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarımı alternatif üretmek amacıyla uyarmakti senide uyarıyorum bu kadar guya bel bağlama gelirse gelir zaten sen yine çalış ama alternatifini üretmezsen daha da üzülürsün ve ikinci defa senin için söylüyorum üslubunu düzelt edemezsin yapamazsın söyleyemezsin gibi cümleler medeni insanın kullanmaması gereken kelimelerdir
-
Dostlar selamun aleykum hayirli aksamlariniz olsun , calismalarinizi artirin , yakinda buralar bir baska güzel olacak. Hepinize basarilar diliyorum.
-
Arkadaşlar zor günlerden geçiyoruz zor bir dönemden geçiyoruz ilanın gelmemesi hepimizi çok üzdü farkındayım ama birbirimize sataşarak yada kırıp dökerek bir şey elde edemeyiz birbirimizden ayrışma değil birleşme zamanının olduğu zor dönemdeyiz hepimizin yolu ortak hepimizde aynı sevince ümit ediyoruz lütfen birbirimizi kırmayalım üzmeyelim sadece dua edelim Allah kimsenin emeğini yerde bırakmaz inşallah herkesin gönlünce olsun herşey inşallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine beklediğimiz ilan gelir inşallah cumanız mübarek olsun buradaki bütün arkadaşların miraç kandilini kutlarım...