2018 Guy Alımı
-
@bitkin ilk sorduğum oydu ısrarla dguy alımını söyledi.
-
@walrass06 Öndeki kişilerin gitmesi zaten 9 ay sürüyor minimum süreçleri birazcık takip eden neden böyle birşey ister anlamıyorum
-
Sus payı ilan gelecek resmen ya bikaç yüzlük vergi müfettişi ya da dguy. Her geçen gün bir önceki habere şükreder olduk bir haftaya kalmaz 500 kişilik guy da iyi ya demeye başlarız.
-
Bu arada 5000 kişide gelse hakkımı helal etmeyeceğim. 11 ay da çektiğimi ben biliyorum. 11 ay önce almayacağız veya 11 ay sonra alacağız dese bu kadar üzülmezdim bu kadar etkilenmezdim belki de.
-
bu duyumları dönen guy alımı ne zaman karışmış buralar?
-
Arkadaslar ne zaman foruma girsem farkli farklı kisiler 'birseyler yapilmali, etkinlik sart, katılım yok' gibi nidalar atiyorlar. Neden katilim yok ? Cunku kpssden az ya da cok umidi olan suan 16 17 bin kisi var. Bu acidan bence kendimizi ogretmenlerle kiyaslamamaliyiz cunku daha kalabaliklar. Gecen sene etkinlikler ise yaradi diyeceksiniz. Gecen sene puan bir sene gecerliydi ve 2015 puani olanlarda vardi. Yine daha kalabaliklardi ve baska careleri yoktu. Gelelim bu sene umutlu olanlara o gruplarda kitap cekilislerinde ya da sorularda yorumlari yagdiranlar ya yeni hazirlaniyo ya da puani dusuk oldugu icin umitsiz. Kimileride internette takilmiyo face twitter yok. Bence geriye kaldi 10 bin kisi. Bunlarin bir kismi bu tarz seylerin etkili olmayacagina inaniyo kaldi 8 bin. Bazilari aman onlar ugrassin ben ders calisayim bi kisi eksik olsa nolur sanki diyo kaldi 7 bin. Bende dahil surekli nette olamadigim icin etkinliklerden haberdar olamiyorum ertesi gun ya da sonraki gun gorup tuh ya diyorum. Bi etkinlik tam gaz girip digeri kaliyo.Boyle olan ve ya unutanlar oluyo kaldi 6 bin. Bazilari benim daha konularim yetismedi az daha calisayim simdi degilde bi ay sonra gelsin yaa diyo hadi bunlar az sayida olsun kaldi 5.5 bin kisi. Bazilarinin cok arada puanlari var ortada konusulan (1000 guy)tarzi duyumlari yetersiz bulduklari icin kpssden sonra gelsin daha yuksek puan alirim belki tarzi bencilliginnhat safhasını yasiyolar kaldi 5 bin kisii. Simdi arkadaslar bence bu 5 bin kisiyle (ki olabildigince iyimser davrandim bence) ne yapilabilir bunun cevabını aramaliyiz. Twitter ise yaramiyo. Tv programlari bizi haber yapmiyo. Hepimiz bi araya gelip yuruyus yapamayiz herkes farkli yerde. Bimer cimer iki kez denedik tik yok. Yok mu baska care bi çıkış yolu.
-
@ozlemm cumhurbaskanina siyasilere milletvekillerine burokratlara direk ulasmamiz lazim ama bakana bile soru soramiyoruz kendisinden birşey duyamiyoruz
-
@ozlemm aslinda akp genclik kollarinda kesin iibf li birileri vardir onlarda yardimci olsalar bizim durumumuzu iletebilseler belki bir cevap aliriz
-
@esrarengiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@ozlemm cumhurbaskanina siyasilere milletvekillerine burokratlara direk ulasmamiz lazim ama bakana bile soru soramiyoruz kendisinden birşey duyamiyoruz
Peki nasil ulasabiliriz onlara benim soyle bi girisimim olmustu. Babasi milletvekili olan bi arkadasim var babasinin ismini vermeyeyim ondan rica ettim. Ya kendin soyle ya da beni gorustur diye ama olmadi. Bende cok usteledigimi farkedince anladim yardimci olamayacak vazgectim.
-
@ozlemm belki de kpss öncesi kesin gelcek buna belki karar verildi ama dışarıya sizdirilmiyodur çünkü duyumlar hem olumlu şekilde hem de olumsuz şekilde geliyo
-
Kesin gecen senede ilan gelmeyecek diye bagiriyordu ayni kisiler. Nisanda geldi ilan. Simdi 1 hazirana kadar vakit var gecen seneye gore ama ilan gelmeyecekciler basladi hemen kpss sonrasina kaldi ilan diye. Ilan geldiginde merak ediyorum o kisiler ne diyecek diye takipte olacam.Neyse isteyen istedigine inansin. Tek bir gercek var bu surecte.
Calisanda kaybedebilir.
Calismayan coktan kaybetmistir... -
He heyecan kaldı ne heves.
-
@eliff, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@ozlemm belki de kpss öncesi kesin gelcek buna belki karar verildi ama dışarıya sizdirilmiyodur çünkü duyumlar hem olumlu şekilde hem de olumsuz şekilde geliyo
Insallah gercekten oyledir. Ama hep konusulan biseyler yapilmali kisminda ben gercekci olunmadigina inaniyorum artik. Herkes birbirine kiziyo en bastan beri katilim az diye. Buna oyle ya da boyle bi cozum bulamiyoruz bizde elimizdekilerle birseyler yapalim o zaman yapabiliyosak eger. Benim siralamam da kotu acikcasi umidim de yok. Ama ruhum sıkılıyo deli gibi calisip yuksek puan alip bekleyen arkadaslarimi ya da sizleri gordukce. Daha net biseyler yapalim istiyorum
-
@birgarip hocam hemen pes etmeyin @duymhuyguy arkadasimizinda dedigi gibi daha nisanin ortasindayiz kpss temmuz da ve o zamana kadar bende gelecegini dusunenlerdenim gecen sene kpss den 1 hafta once oldu guy sınavı ve gecen sene de ayni umitsizlikler yasandi dua edelim cok bekletmesinler artik
-
@esrarengiz hocam pes etmek yok ama bu süreci ikinci kez yaşıyorum belirsizlik ortamı insanı yıpratıyor.
Zaman akıp gidiyor ama bakıyorsun hala aynı yerdesin -
@birgarip bende ayni durumdayim burdaki birçok kisiyle de benzer şeyleri yasiyoruzdur ama şöyle de bir durum var neredeyse 3 yıldır bu surecte emek veriyoruz sahsen verdigim emekler boşa gitsin istemdegimden bu süreçten vazgeçemiyorumda. O yuzden hala ihtimaller varken hakkini vererek calisalim bide keske vakit varken daha iyi calissaydim pismanligini yasamayalim..
-
KPSS 2017 Mayısta yapıldı neden 2018 temmuzunda gelecek ilana sevinelim (tabi gelirse) Çok saçma değil mi ilan 14-15 ay sonra neden geliyor.. Bilgiler taze iken neden gelmiyor.. Alımlar neden kpss sonrası değil de kpss öncesi yapılıyor artık HERŞEY ÇOK SAÇMA..
-
Facebookta adminlere bişiler yapalım diyoruz tınlamıyor anca çekiliş reklam para derdinde.. Etkinlik var diyoruz katılan yok bi çekiliş yazıyor bikaç saatte binlere dayanıyor yorum yazık ordakilerde bizleri sadece kullanıyor samimiyetinden şüpheleniyorum artık insanların
-
@i̇lanbekleyenbiri bu nasil bi egodur arkadas. Ilanin gelecegi zamana bile burun kiviriyon. Devlette de sen kpss ye giriyon diye alima cikacak diye kanun mu var ?
-
@i̇lanbekleyenbiri ilan 2017 kpss sonrası gelmiş oluyor ya işte