2018 Guy Alımı
-
@snopetkisi aha bir ilan belirtisi daha
-
@snopetkisi aleykümselam, bir bildiğin varda susuyor gibisin
-
Iste buna ihtiyacimiz vardi @snopetkisi
-
@jacky-boy 3 yildir kpss sureci icinde olup 5 kez mulakatran elenen sen ama guy a bel baglayan ben dogru diyorsun. Konuyu uzatmaya gerek.
-
@snopetkisi çok iddialı bir giriş umarım troll değilsindir
-
@snopetkisi hocam varsa bişe söyle lütfen kimsenin sabrı kalmadı
-
Arkadaşlar tamam guya bel bağlamayalım da ne yapalım Allah aşkına söyleyin ya bim a101 e girip çalışmaktan başka bi çare yok şuanda buralara da almazlar bizi tecrübe yok askerlik duruyo torpil de yokki belediyeye biyere girip çalışalım
-
@snopetkisi adam ilk entrysinde bombayi saldi gitti
-
Resmen 2017 puanları boşa gitcek ilan gelmezse arkadaşlar bu dönemde aramızda bir bahtsız bedevi veya bedeviler, kara talihliler, nazara gelenler, şanssız, uğursuz, negatif enerjililer var herhalde lütfen herkes bir şeyler okusun ve üflesin sonra ilan gelmiş gibi davransın olumlama yapsın, pozitif enerji yaysın puanlar gençlik ve kafalar yandı çünkü
-
Dostlar merhaba. Herkesin Miraç kandilini kutlar, hayırlı cumalar dilerim.
İnsaAllah bugün gün içinde bir yerden haber bekliyorum. Geçenlerde sorusturdugum, sevdiğim bir abim ile bu akşam görüşme fırsatım oldu. Gün içinde bana, eğer öğrenebilir ise haber verecek. Bende sizlerle paylaşacağım. Umudumuzu kaybetmeden, çalışmaya devam edelim. Er ya da geç o kadrolara bizler yerleşecegiz ve çalışmamızın karşılığını alacağız.
Hayırlı geceler arkadaşlar. -
@oligopol insanlar üstüne geldi ama herkes çok gergin burdaki kimseyi tanımıyorum ama emek eden canı yanan bu uğurda herkesin atanmasını çok iatyorum önce sağlık onu kaybetmeyelim Allah in izniyle sonrasında emeklerimizin karsiligi alıcaz insallah
-
@eliff
Sabrın sonu selamettir -
Ben 5 yıldır bu işin içindeyim arkadaşlar tükendim bittim sağlığımdan oldum gençliğimden oldum her şeyimden(aile, arkadaşlar vs.) oldum ve yaşım oldu 30 bu yılda alım felan olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyelim. Hayırlı cumalar..
-
@hasan2 polislik yada kpssb grubundan şansını dene istersen.
-
@hasan2 senin durumu da binlerce insan var senin gibi. Moralini asla bozma.
-
@haha polislik için yaş tutmuyor kardeşim kpssb de alandan zayıf
-
@hasan2 seni çok iyi anlıyorum emin ol bir Çok kişi seni durumunda dua edelim de bu gelecek ilanda rabbim 4 5 yıldır emek verip bekleyen kardeşlerimiz atansın hocam
-
@oligopol dostum merhaba hayırlı cumalar olsun iyi haberler alırsan bizimle paylaş kardeşim olurmu
-
@duymhuyguy neden herkese sataşıyorsun? Buranın agası sen misin?
Kpss A yapıldıysa alım yapılmak zorundadır sen kimden yanasın? Ne yapacaksın diyosun bana bu seni ilgilendirmez başka yerlere girmeye çalışırım ben emeğinin karşılığını almak istiyorum!
Her bakanlık onbinlerce alım yapsın Maliye bakanlığına gelince alım yapmak zorunda mı diyosun ne saçma düşünce bu. En az 50 il en son 2015te guy aldı. İhtiyaç var ama alım yok sana göre bu normal zaten. Benle muhatap olma ne dediğini bilmeyen zat. -
@lamıcimiyok inşallah hocam