2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar merhaba, dün gece bugün bir haber alacağımı söylemiştim. Ancak hala bir haber alamadım. Mesai bitimi sonrası inşaAllah bir haber gelirse burada paylaşacağım.
Umudumuzu yitirmeden, ders çalışmaya devam edelim. İlan kpss sonrası gelse bile, o kadrolar bizlerin hakkı. -
@oligopol hadi bakalım bekliyoruzz
-
Arkadaşlar ne yazık ki yeni değişen bir bilgi alamadım. @paretowilfredo hocam sende bir şeyler var mı ?
-
@oligopol peki aldığınız bu duyumda sayıya dair bişey var mı? Eğer KPSS sonrası olucaksa bahsi geçen 1000 in çok üzerinde olmalı ?
-
@gmzankr066 Sayı konusunda bir bilgi gelmedi. Açıkçası kpss sonrası olup olmayacağı da anladığım kadarıyla bakan insiyatifinde. Yani burada bir kaç gündür söylediğim gibi, eğer bakana gerekli şikayetler yapılırsa alımın kpss öncesi olması muhtemel. Taşra teşkilatları personel sıkıntısını sürekli ileri sürüyormuş. Yani kpss öncesi bir an önce ilan gelmesi demek, hem bizleri hem de taşra teşkilatını memnun edecektir. Ben bunun bütçe ile ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü üst düzey bir memur ataması değil, guydan bahsediyoruz. Risk analizinin kurulması, süreci uzatıyor mu onu bilmiyorum.
-
Herkes aynı şeyleri söylüyor yeni bir şey yok
-
@oligopol anladım hocam. Evet hepimiz personel eksikliğinden şikayet edildiğine şahidiz artık
-
@gmzankr066 personel eksikliği kimin umrunda ki en son guy alımında sınava girme mayıs göreve başlama şubat 9 ay sürdü mayıs 2017 den önce en son sınav kasım 2015 18 ay sınav yapılmamış kasım 2015 te giren adam en erken 2016 Mayıs’a ta göreve başlasa ondan sonra 2018 ocak şubata kadar yeni personel göreve başlamamış 2 senede bir yeni guy lar göreve başlıyor
-
Şuan etkinlik yapılıyor fox tv etiketlenerek twitir hesabi olanlar katılsın
-
Arkadaşlar tag bu #yükselengünler bu taga yazın
-
Arkadaslar bakan kandil twiti atmis altina yazalim lutfen
-
Ne bakan twit okuyordur ne de yardımcıları söyler söylüyorlarsa da sonuç Ortada 11 ay. Fox a yazıyorsanız Suriyelileri guy yapıyorlar diye yazın 1 hafta haber yaparlar. Bence herşey belli zamanı bekleniyor alınacaksa da alınmayacaksa da. TAMAMI ŞAHSİ DÜŞÜNCEM
-
@hamzaömerhalid Suriyelileri direk uzman yapıyorlarmis yazalım portakal olayı çözer;)
-
Buda yalan oldu gibi
-
A grubu tarihinin en talihsiz jenerasyonu olarak her gün biraz daha eriyoruz. Evet devletin bir garantisi bir taahhüdü yok alım konusunda lakin böyle her şeyden bi haber kitlelerin varlığından keyif almıyorlardır umarım. Ne diyeyim yaşattıklarını yaşasınlar! Çok bir şey istemiyoruz yallah başka kapıya deseler de kâfi!
-
@hamzaömerhalid belliyse açıklama yapsınlar.. 1 sene olacak sınava gireli ilanı geçtim açıklama yok...
-
Naci ağbal'ın gittiği gün iibfliler günü olsun
-
@meç, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Naci ağbal'ın gittiği gün iibfliler günü olsun
Kpss A grubunun bu durumda olmasının tek sebebi Naci Ağbal.Gitse 1 yıl içinde mevcut bakanlığın bütün kadroları ilana çıkar.
-
Arkadaşlar siz ders çalışabiliyor musunuz stresten kitap açamıyorum
-
2017 KPSS ile hiç alım yapmıycaz deselerdi kimse bel bağlamazdı kimsenin umudu tükenmezdi ki kimse zaten 2017 sınavına da girmezdi. Çok alım yapıyorlarmış gibi bide sınav parasını 500 küsür lira yapacaklardı. Acaba bunca insanı o zaman Nası sakinleştireceklerdi. Yılda 1 kereye düşürdün alımları bari hakkıyla yap her sene. Ya da almıyoruz girmeyin de ne senelerimiz çöp olsun ne maddi zorluk çekelim ne de bu kadar emek verip koca bir sıfırla kalmayalım ortada. Bu nedir ya vallahi yıldırdılar bu belirsizlikle insanı.