2018 Guy Alımı
-
@snopetkisi dırıdırırdırırırıdırırıdırdırıdırı Datdatdatdatdat
-
2017-2018 kamu hukuku değişiklikleri(any idare iyuk ceza cmk vergi tvs)
-
Arkdslar dün gece sağlık sorunu geçirdim inanin herşeyden önemlisi sağlık hepimiz istiyoruz guy gelsin diye ama bunda da bi hayır vardr diyelm kandiliniz mübarek olsun dualarınızı eksik etmeyin. Guy olup sağlığımdan olcagma yada anneme babama bisy olcagna hiç olmasın böyle düşünüp sakinleselm sabrın sonu selamet ınslh
-
@snopetkisi lütfen bişeyler daha söyleyin
-
Dün bir yazı okudum mevcut bakan döneminde sadece 1 guy alımı yapılmış.Mhuy,Duy vb.. bunlar zaten gaip oldu.Müfettişlikte az da olsa alım yapılıyor.Kamuda uygulanan politika bariz ortada berbat bir döneme denk geldik gidiyoruz.İnsanlık namına çevrenizde İİBF gitmeyi düşünen varsa uyandırın
-
Bu bakan bizi düşünmüyor net derhal gitmesi lazım yoksa bitecegiz
-
@paretowilfredo @Antimülakat sizlerden bir ricam olacak lütfen üye olduğu gün veya ertesi gün buraya umut dağıtan yada moral bozan duyum haber paylaşan hesapları araştırın. Aynı kişiler mi değil mi veya özelden kaynağını sorun. Ya umut verici birşey yazıyor ama devamını getirmiyor ya da moral bozuyor. Aylardır takip edip tek haber vermemiş şimdi niye veriyorlar anlamıyorum.
-
@snopetkisi dostum bir duyumun varsa bizimle paylaşır mısın ?
-
Dostlar cumanız ve kandiliniz mübarek olsun. Biliyorsunuz ki kpssA grubunda bir alım ilan doneminin olmayışı idareye geniş bir takdir yetkisi vermektedir. Ve son iki yıldır bu takdir yetkisini alancı arkadaslara yonelik cokta comert bir sekilde kullanmadi.Bu kesinlikle ilanlarin gelmeyecegi anlamına gelmez. Simdi duyumlara gecelim ama oncelikle belirteyim ki duyumlarin hic bir zaman kesinligi olmaz. Maliye bakanliginin bir birimindeki memurdan duyacağımiz bir duyum, baska birimdeki yetkili tarafindan kolaylikla reddedilebiliyor ,buyuzden forumlardaki arkadaslar arasinda ihtilafa neden oluyor. Birbirimizi incitmeyelim . Aldigim bilgilere gore ilanın yakin bir zamanda gelecegi . Bir bilgiye gorede ilanin gelip kpss sonrasina kalacagi ama daha onceki yillarda boyle bir durum guy adina yasanmadi diye biliyorum, buyuzden bunu dusuk bir ihtimal olarak gormekteyim . Bir baska duyumda kpss sonrasina sarkitilacagi ve buyuk sayili olacagi. En kuvvetli duyumum yakin zamanda olacagina dair,pes etmeyin..
-
@snopetkisi en kesin duyumlar sende hocam başka ihtimal yok çünkü:)
-
-
@aslan-reyiz sağol hocam
-
yaz geldi guy gelemedi.
-
Şu Aziz mübarek günde hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim. 1000 1250 aralığında ilan geleceği yönün de duyumlar vardı onunda önü kesilmiş görünen o ki. 2017 KPSS neden yapıldı o zaman anlayamıyorum
-
Arkadaşlar bunların etkili olması için sayın bakanın görebileceği yerlerden haber yapsak twttr olur facebo olur bakan görsünki biraz baskı oluşsun yoksa burda kendimiz çalar kendimiz oynarız olur. Nitekim geçen sene öyle olmuştu herkes her taraftan yüklenmişti ve sonunda ilan gelmişti onun için nacizane tavsiyem bakanın görebileceği yerlerden yazarsak belki bir umut .
-
@ecitah ya daha belli değil belki gelicek çok umutsuz herkes bana da geçti ya
-
Bugün bir kişi bir yerden haber alacaktı ne oldu acaba o
-
@hasan2 Ben sadece @paretowilfredo üstadı bekliyorum.
-
@duryy Ben de beklemedeyim dostum.
-
@paretowilfredo Hayırlı haberlerini bekliyoruz üstad.
Kandilin mübarek olsun hazır görmüşken söyleyeyim