2018 Guy Alımı
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
İnsanlar bu platformda fikirlerini beyan edemeyecekler mi pareto veya ne bileyim priss ten başkası aldığı duyumu yazınca -ki hoşlanmayacağınız duyum diyelim- illa taşlanması mı gerekecek buradaki insanlar müneccim değil, haşa geleceği de göremiyorlar
Sanada yazayim kardesim kimse burda olumsuz haber diye taslamiyor bu duyumun yuzde 90 kesin oldugunu soylemesi mantigimiza uymuyor..
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Niye kotu bir duyum duyunca saldiriya geciyorsunuz.Burada oyle yada boyle dikkatle duyum paylasan olsun olmasin bu sene duyum mu cikti? Hosunuza gitmeyem duyum olunca duyumuna guvenirim diye diziyosunuz isimleri de burda ne araliklar ne ocaklar ne 15 li tarihler gorduk ‘duyumuna guvenilir’lerden o devir kapandi anlamak lazim ya duyum pesinde kosmayalim ya da duyumlarin hayatimizin dengesini bu kadar bozmasina izin vermeyelim.Ilan yok demeyle ders calismayi birakacak halimiz yok ya da var demeyle.Burasi paylasim platformu herkes paylasimini yapmali iyi yada kotu..
atıp tutmak ile kötü duyum arasında baya bir fark var. kötü duyumdan dolayı eleştirilmedi arkadaş. her eleştiriyi neden saldırı olarak algılıyorsunuz?
-
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@esrarengiz dostum benim görüştüğüm kişilerin hepsi aynı şeyi söyledi. Pareto buraya ilan gelecek dediğinde, benim duyumlarim yine bu şekildeydi. Yine de sevk kırmak istemediğim için yazmadım. Forumun sıkı takipcisiydim. Bugün de aynı duyumu alınca yüzde 90 böyle diyorlar dedim. Sen niye bu kadar agresiflik yapıyorsun anlamıyorum. O halde biraz sandalyeden kalk, sağlam duyum almak için müsteşara mail at hepimizin süreç hakkında fikri olsun.
Agresif felan degilim önce bunu bil gayet sakin bir sekilde yazilanlari okuyorum ve mantikli gelmiyor. Sen arkadasina sandalyeden kalkip sormuşsun eyvallah ama saglamligi tartisilir sonucta bakandan duymadin yuzde 90 emin oluyorsun.. Maili de sen bakana at duyumun yuzde yuz olsun..
-
Neyse, eğer yeni bir haber gelirse sizlere yazacağım tekrar. Ben duyduklarımi yazdım. Eğer bahsedildiği gibi Mayıs 15 e kadar ilan gelmez ise guy da, duyumlarim doğru olma ihtimali artacak. Herkese iyi çalışmalar. Şuan vmy 500 kişilik ilana çıkacak temmuz da, puanı yeten arkadaşlar bunun için çalışmaya başlasinlar. Sadece ben değil, buradan ustadlarin duyumlarına göre de vmy kpss öncesi 500 kişilik ilana çıkacak. Bu en azından kesin gibi.
-
Arkadaslar lütfen destek olur musunuz ️ #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın https://twitter.com/jsarieroglu/status/984107136849534978?s=19
-
@esrarengiz arkadasım inanıp inanmamak senin elinde ister yüzde 90 der ister yüzde 100 der mesela bende başka birinin duyumuna inanmadım tutupta burda bir şey demedim sen neden bu kadar agresif tepki veriyosun.
-
@meç kardesim ben agresif felan degilim bunu sen ne hakla sorguluyorsun bana bende istedigim gibi burda fikrimi yaziyorum sende soylediklerimi begenmiyorsan oku geç sana yazdigim bisey bile yok neyi uzerine aliniyorsun
-
@kaimoğlan Ben vmy bir arkadaşa sordurttum. Kurum içinde insan kaynaklarında bir hareketlenme olduğu ancak bu hareketlenmenin vmy nin temmuzda ilana çıkacağı 500 kişilik ilan için olduğunu söyledi. Guy ve dguy alımları ise kpss sonrasına kaldığını, taşradan personel ihtiyacı olduğu bilgisi sürekli geliyor ancak bakan henüz personel alımına sıcak bakmıyor dedi. 1 gün sonra da tekrar sordum ve guy-Dguy alımı yüzde 90 kpss sonrası dedi.
Vmy nerden bilsin alim olup olmayacağını Allah askina. Bildigin sallamis senin vmy arkadasin. Ders çalışmayı birakmayin sakin arkadaslar. Sallama duyum oldugu belli.
-
@oligopol kendi duyumlarını kendine sakla bence, insanlar çalışmak için umut ararken üstelik kpss yaklaşırken burda gelip gereksiz yorumlar yapmak art niyetten başka birşey değildir.
-
@meç hocam şahsen kötü haberlere alışkın biriyim. En azından burada öğrendim. Şu an oligopol arkadaşın bu başlıktaki sondan 3. Yorumuna bakarsaniz baya uzun olarak yazmış, eğer o şekilde bir bilgi paylaşımı yapsaydı kesinlikle tepki çekmezdi benim nazarımda. Arkadaşın üye olup ilk 2 yorumuna bakarsaniz, bi yanlış anlamaya müsait. Ama ayrıca iyi duyumların gaza getirdiği gerçek. Ben bunu inkar edemem. Ama içi boş yorumların ne "iyi" ne kötüsü kabul edilmemeli. Kesinlikle kötü duyum oluştu diye değil bu.
-
@esrarengiz kesinlikle katılıyorum
-
@aslan1453 Duyumu veren arkadaş kendi fikrini değil, içeride soruşturup söyledi. Duyum hakkında bilgisi olmayan adamın maliye bakanlığının insan kaynaklarını değiştiği hakkında da fikri olmazdı. Duyumun doğru çıkma ihtimali var, ancak yanlış olmasını bende temenni ediyorum. Bu da son mesajım. Duyumu burada paylaştığıma beni pişman ettiniz. Umarım sizlerin ve bizlerin inanmak istediğiniz duyumlar doğru çıkar. Ancak İÇERİDEN BİRİSİNE SORDUM demek ile VD arkadaşıma sordum arasında pek bir fark yok
-
Iyi, kotu duyumcalara bakmayin kaldi,
Son 9.. -
@esrarengiz 10 tane ileti atmışsın hangi birini geçelim arkadasım neyse çok önemli değil benim için zaten duyum mevzusu iyi çalışmalar
-
@aslan1453 Duyumu veren arkadaş kendi fikrini değil, içeride soruşturup söyledi. Duyum hakkında bilgisi olmayan adamın maliye bakanlığının insan kaynaklarını değiştiği hakkında da fikri olmazdı. Duyumun doğru çıkma ihtimali var, ancak yanlış olmasını bende temenni ediyorum. Bu da son mesajım. Duyumu burada paylaştığıma beni pişman ettiniz. Umarım sizlerin ve bizlerin inanmak istediğiniz duyumlar doğru çıkar. Ancak İÇERİDEN BİRİSİNE SORDUM demek ile VD arkadaşıma sordum arasında pek bir fark yok
"içeriden bir kaç arkadaşa doğrulatmaya çalıştım ve emin olana kadar yazmak istemedim" ile "vmy'den bir arkadaşa sordum" arasında yanlız büyük bir fark var. Üslubun komik.
-
@meç ahh kusura bakma kardeş sen buralarin agasimiydin bundan sonra sana sorarim kac msj yazacagimi
-
@esrarengiz senin gibi arkadaşlar benim için iyi oluyo ya forumdan soğuyorum 2 3 daha soru çözebiliyorum inşallah sayınız çoğalırda hiç girmediğim zamanlar olur kardeşş
-
@meç insallahhh diyelim sizi burdan uzaklastiralim siz mutluu biz mutlu
-
@duymhuyguy Son 9 falan yazma, birazdan üstüne cullanıp nereden eminsin, kendine sakla duyumlarını diyebilirler hocam. Aman
-
@esrarengiz aminn arkadaşım