2018 Guy Alımı
-
@oligopol iki gündür @paretowilfredo @Priss duyumlarıyla az şevklenmiştik şurda. Haydi buyur..
-
@oligopol daha geçen gün pareto guy alımı kpss öncesi olacaktır hareketlilij var dedi. Siz neye dayanarak yok diyorsunuz. Onu geçtim eğitimde olan arkadaşlara a hocaları demiş onayladık yakında gelir diye.
-
Geçen sene guy için martın ortasında ilan geldi , bu sene Nisa’n bitti yaprak kımıldamıyor
-
Gostergeler kpss oncesi ilan icin olumsuz olsa da bakanligin isi hic belli olmuyor arkadaşlar. Ben kpss oncesi gelecegini düşunuyorum calismaya devam
-
@paretowilfredo Kpss sonrası duyumları geliyor doğru mu sizce de. Bu hareketlilik kpss sonrası için mi
-
@mbguy sizi bilmiyorum hocam da iki başlıkta ilan kpss sonrası demek ne kadar doğru, yani iki ilan için olumsuz bir duyum varsa yazılır ama sadece kpss sonrasi ilan yazılmış ama hangisi?! Dguy sayfasına da bakın. Zaten gelmiyor. Bir de tezatliklar olunca çok sinirleniyorum ve anlam veremiyorum her yazılana.
-
Arkadaşlar neden art niyet gudeyim. Bende kpss 2017 a sinavi sonucumla olan beklemedeyim. Ki uzman memurluk istediğim için bir çok bankanın sınavını iplemedim. Bugün birlikte geçen sene kpss a çalıştığım arkadaşlarım halkbankasinda çalışmaya başlarken ben evde hala idare hukuku çalışıyorum. Yapmayın, görmek ve duymak istemediğiniz bir şeyi söyledim diye hemen yadirgamayin.
Bir kaç gündür burada ki duyumları okuduktan sonra bende kendi nezdimde araştırma yaptım ve aldığım duyumlar bu. Kpss öncesi gelmesi muhtemel olan vmynin 500 kişilik alımı. Diğer alımlar kpss sonrasına kaldığı ve sınavlarının Kasım da olacağı duyumunu aldım. Ki bugün araştırırsanız guy sınavlarının Ocak Mayıs ve Kasım aylarında olduğunu görebilirsiniz. Bende istiyorum ki duyumlarim yanlış çıksın, ama duyduğumu da size söylemek istedim. -
@oligopol sana kızmak değil farklı yerlerden farklı bilgiler geliyor ondan.
-
@oligopol hocam sinavlarin ocak mayis kasim da olmuş olması objektif bir kriter olamaz. Ihtiyac ne zaman hasıl olursa sınav o zaman yapılır. Umarım duyumunuz yanlıs çıkar
-
Ve bu ilanların kpss sonrasına kalmasında ki en büyük etken de biz kpss a zadeler olarak gerekli yerlere gereken başvuruyu yapamamis olmamız. Kenetlemeden ilan beklemek, ağzimizi acip yağmurun yağmasıni beklemek gibi bir durum. Geçen sene ilan gelmeyecek diye beklenirken Mayıs'ta sınav oldu. Geçen sene Mayıs'ta sınavın olmasının en büyük etkeni yapılan etkinlikler, gazetelere verilen haberler idi. Bu sene hiç biri yok.
-
Maliye Bakanlığı 2017 KPSS A'nın yapıldığından habersiz mi ya.. Onbinlerce insan mağdur oluyor geçmiş yıllarda her sene 1-2 guy gelirken neden bu sene böyle oldu. Millet GUY için giriyor bu sınava mahvettiler herşeyi ya.. Kpss sonrası gelecekse 2017 kpss neden yapıldı HAKKIM HELÂL DEĞİL !
-
@kaimoğlan Ben vmy bir arkadaşa sordurttum. Kurum içinde insan kaynaklarında bir hareketlenme olduğu ancak bu hareketlenmenin vmy nin temmuzda ilana çıkacağı 500 kişilik ilan için olduğunu söyledi. Guy ve dguy alımları ise kpss sonrasına kaldığını, taşradan personel ihtiyacı olduğu bilgisi sürekli geliyor ancak bakan henüz personel alımına sıcak bakmıyor dedi. 1 gün sonra da tekrar sordum ve guy-Dguy alımı yüzde 90 kpss sonrası dedi.
-
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@kaimoğlan Ben vmy bir arkadaşa sordurttum. Kurum içinde insan kaynaklarında bir hareketlenme olduğu ancak bu hareketlenmenin vmy nin temmuzda ilana çıkacağı 500 kişilik ilan için olduğunu söyledi. Guy ve dguy alımları ise kpss sonrasına kaldığını, taşradan personel ihtiyacı olduğu bilgisi sürekli geliyor ancak bakan henüz personel alımına sıcak bakmıyor dedi. 1 gün sonra da tekrar sordum ve guy-Dguy alımı yüzde 90 kpss sonrası dedi.
-
Bir çare arayalım denemediğimiz yol kaldı mı acaba.... facebook'u olan biri guyader'in facebook grubuna yazsa mesela belki bir yardımları dokunur. Ne bileyim.
-
@tuketiciranti Direkt başkanına yazdım geri dönmedi. Ayrıca onlar daha çok kurumiçini kovalıyor bizle ilgilenmez.
-
@oligopol Ben kpss ye henüz ilan gelmesi adına yeterli zamanın olduğunu düşünüyorum. Kpss oncesi bir plan olmasa guy ile ilgili duyumların ortaya çıkacağı bir hareketlilik olmazdı diye düşünüyorum.
-
Sayfayi troller bastı bugun daha pareto 3 gun önce dedi 1000 kisilik ilanin resmi gazeteye verildigini ve ankaranin ekleme yapacagini belirtti paretodan baskasina inanmam bu süreçte
-
@jakuppp siz böyle yazdıkca insanın buraya birşey yazasi gelmiyor. Ne gibi bir çıkarım olabilir? Vmy 500 kişi temmuzda gelecek yazdım. Eğer gelmezse haklısın derim.
-
@Priss @paretowilfredo KPPS den sonra gelme gibi bir durum olabilir mi? Sizlerin şahsi düşüncesi ne hocam ?
-
Arkadaşlar neden bu kadar duyum odaklısınız merak ediyorum duyum gelince çalısmaya başlıyorum diyenler bile var yuh artık alan öğrencisi böyle şeylerle uğraşmamalı 10 ayda kaç tane duyum doğru çıktı bütün başlıklar için bi bakın ondan sonra duyum odaklı yaşayın. Böyle şeylerle ders çalısmanızı etkilemeyin ve moralinizi bozmayın.