2018 Guy Alımı
-
@priss kuvvetli olan sayı çok olan mı :))
-
15 mayıs ilan dersek sınav temmuzda başında yada haziranın son haftası olur sanırım.
-
@friedman98 ilanın gelme ihtimali. Ben de pareto ile benzer duyumlar aldım zaten geçen haftadan konuştuk bir soruşturalım diye. Hazırlık var alım kesin diyemem o yüzden yüksek ihtimal diyorum.
-
@priss çok sağolun hocam acaba illerle ilgili minik de olsa bi duyumunuz var mı ? Özellikle Ankara ve İstanbul
-
@gmzankr066 illerle ilgili hiç bilgim yok. Yine tekrar edeyim alım kesin değil bu bi duyum geçmişte ne duyumlar boşa çıktı biliyorsunuz ben yine de yazmak istedim umarım boşa çıkmaz
-
O kadar hareketsizki hersey sinavin hazirana kalacağı belliydi ama en azindan gelecegini söyleseler bizde birgün ümitlenip öbür gün ümitsizlige kapilmayiz
-
Bu kurumlarda bu ilan işini kaç kişi yürütüyor ki hiçbir bilgi sızmıyor ya. İki kişi bi odaya kapanıp her şeyi belirleyip son gün RG'e mi gönderiyor anlamadım gitti. Tüm personelin ağzı bu kadar sıkı olamaz çünkü.
Bir sürü aşaması var bunun, ilan metnini yazma, bürokrasi içinde o metni gezdirme, ne bileyim sınav için diğer kurumlarla haberleşme, sınav yeri belirleme vs . bir sürü detay varken nasıl oluyor da sızmıyor. Millet facebook'tan bilgi çalıyor biz bi sınav tarihi bile alamıyoruz. -
@duryy hocam bu maliye bak.bisey var yoksa digerlerinden kesine yakın duyumlar geliyor aslında
-
@friedman98 İşte bunu maliye nasıl sağlıyor bu derece. Bence @paretowilfredo nun dediği gibi. Yani doğru düzgün bir program yok. Son 2-3 günde belli oluyor gibi geliyor bana detaylar. Taşradan kadro sayısını ara ara isteyip sonra kafa esince bir gün ilana çıkıyorlar. Başka türlü bu kadar olamaz çünkü ya şaka gibi. Hem sınav tarihini açıklamanın kuruma ne gibi bir zararı olabilir ki.
-
@paretowilfredo hocam guy sınavının tarihi hakkında bir duyum ya da tahmininiz var mı? Ramazandan önce veya sonra gibi.
-
@Priss Kardeşim emeğine sağlık var olasın. Senle de istişare ettik zaten bu konuda özellikle senin teyit etmen kıymetliydi benim için. Çok güzel oldu bu haber. İnşallah yanılmayız da biz de dostlarımız da mutlu olur.
-
@priss hocam sizin sınav tarihi hakkında bir duyum ya da tahmininiz var mı?
-
Ben suan askerdeyim hayirlisiyla mayis ayinda askerligim bitiyor ders calisiyorum bos buldugum zamanlarda umarim en kisa zamanda ilan gelir
-
hay ben böyle sisteme...bu da demek oluoyr ki en iyi htimalle temmuzda sınav...hiç yapmasınlar htta direkt kaldrısınlar bu fakülteleri..gencliğimize yazık üc yıl olacak bu yıl..verdiğim emeklere mi yanayım..insanlar soru sormasınlar diye evden cıkmayısıma mı ,yoksa kaygıdan uyuyamadıgım sabahladıgım gecelerime mi?2 ay ,3 ay vs derken yıllar gecti..elimde olan seyse koca bir sıfır!!!
-
@seyhan en merak ettiğim şey askerde ders calisabiliyomusun
-
@baykolombo Normal prosedür işler
-
@priss 5 kat 10 kat olayinda bir guncelleme olacak mi hocam
-
1000 kişi olursa 10 olabilir zira her alımda 8 9 bn insanın sınava girdiğini düşünürsek tombala çekmekten farksız olur puanı olan içinde olmayan içinde
-
Sanırım artık duyumların sayısı da niteliğide artmaya başlayacak.
-
Zamanında yılda 2 alım yapılıyormuş 1300 1000 kişilik sayılar felan şimdi yılda 1 defa yapılıyor ve yılda 2 defa aldıkları sayının tek seferde aldığı kadar ilana çıkacaklar öyle mi neden peki? Yılda 1 alım yapacaksan 1500 2000 kişilik ilana çıkacaksın eyy maliyee. Bu arada duyumlara saygı duymakla birlikte sayının o kadar az olacağını düşünmüyorum.