2018 Guy Alımı
-
Bence realiteye bakalım .. geçen sene 16 Nisan 2017 de referandum oldu , mart-nisan 2017 da 2000 KİŞİLİK GUY İLANI ,hem de ansızın geldi........... Bence şuanki fiili durum tıpatıp aynı hatta bu seçim çok daha önemli en geç 1 ay içinde guy ilanı geleceğinden artık şüphem yok
-
@moonlight katiliyorum . Mayis sonuna kadar ilan gelir seçim sonrası kpss öncesi sinav olur diye düşünüyorum bende
-
Eğer guy ilanı gelirse büyük ihtimalle kpss sınavından 1 2 hafta önce olabilir diğer türlü hep dolu takvim hele ki 2.tura kalırsa seçim
-
Gecen sene 16nisan referandumdu 1 nisanda ilana cikildi. Ben mayis sonu haziran basi guy ilanin gelecegini dusunuyorum, temmuzun ortasi da sinav olur bence
-
@herhangibiri Saygı duyarım görüşüne ama o kadar güçlü,etkili olsak bu ilan çoktan gelirdi.Bak öğretmenlere nasıl geliyor.Birçok hocadan organizasyon ve ses duyurma konusunda zayıf olduğumuz yönünde eleştiri duydum.İnş şu dönemde daha aktif oluruz ve kendimizi hatırlatırız
-
@busus erken seçim deyince acaba ilan gelirmi die seviniyorsak bu bizim bencilliğimizden değil bizi bu hale getirenler yüzündendir yani bu duruma bencillik demek yerine yazık bizim halimize demen gerekir onlar bize hakkımız olanı vermeyince bizde böle düşünyoruz mecburen bizede burdan bişey çıkar mı die umutlanıyoruz işte ama siz yinede bize bencil deyin
-
Bundan sonra bize düşen yoğun katılımlı etkinlik ve yoğun şekilde ders çalışmak. İlan gelecek İnşallah ama ne kadar sayı fazla o kadar iyi. Hatta DGUY ve VMY de gelir.
-
@fernando-reges sonuna kadar haklısın kardeşim bu konuda
-
24 Haziran da yapilacak erken secim ilanlari cok etkilemeyecektir. Daha oncede aciklanan Guy ve Vmy kadrolarinin otesine çok gecmeyebilir. ...
ANIL ULAŞ GİRGİN
Neden yaa -
Valla artık 1000 kişilik VMY 1000 kişilik DGUY alımlarını bölünmeden getirmeliyiz. Etkinliklere de kısa sürede başlamalıyız.
-
@gmzankr066 ya o nerden bilir allah aşkına ülkenin en önemli seçimlerinden biri bu oy almak için neler yapılır neler. Çok konusmasın kitap yazsın o
-
@gmzankr066 çok önemli ve büyük seçim bence alımlar olacak seçimden önce
-
2015 nisanda guy oldu haziranda seçim vardı koalisyon çıktı tekrar seçime gidildi 2015 kasımda seçim vardı hemen öncesi ilan geldi kasım sonunda sınav oldu. 2014 te cumhurbaşkanlığı seçimi vardı yine alım olmuştu aralıkta. Kesin diyemeyiz ama seçim varsa alımda var diyebiliriz. Bekleyip görelim
-
@gmzankr066 Anıl hoca geçen sene bizzat hocamdı.
Bunun haricinde şuan ders veren tüm hocalardan bu türdü mesajlar gelmesi gayet normal çünkü şuan hepsinin ders verdiği binlerce insan var ve bunların inancını taze tutmak zorunda. Gidipte öğrenciye seçim geldi guy vs seçime kadar geldi artık sizin işiniz zor diyemez zaten.
-
Kadrolar belkide bu seçim için bekletildi diye bi teori atayim ortaya
-
@ameletüllabı Bende ihdaslar bunun için yapıldı inancındayım Güçlerimizi birşeleştirirsek o ilanı getiririz
-
@ameletüllabı benim de aklıma geldi aslında . Olabilir
-
@duryy yani 2 gunde verilen bi erken secim kararı değil sonucta biz yeni ogrendik sadece her şey olabilir :))
-
@ameletüllabı AY Değişikliğinde yapılan geçici madde bile bunu düşünerek yapılmış gibi. Ayrıca bu konu parti içinde ve dışında da uzun zamandır konuşulan bir şeydi zaten.
-
@duryy o zman alırım bi dal dguy guy mhuy