2018 Guy Alımı
-
@zenginmemur kardesim yanlis anlama su tur seyleri ozelden konussaniz da surayi sadece ilana ayirsak?
-
@gmzankr066 kimle konuştuysam zehir gibi açık var diyorlar ben minimum 1500 olacağını düşünüyorum ya
-
@zenginmemur 1600 SGK YOL YEMEK CV BIRAKMAYA GİTTİM İŞE ALINDIM
-
Tam tag satın alınıp etkinlik yapma zamanı
-
Haziran'a şurada ne kaldı bence bir an önce alımlar yapılmalı ve bedelli askerlikte gelmeli :))
-
@grimmjow bedelli gelmez asker suriye de
-
ERKEN SECİM VARSA KADRO İHDASLARININ TAMAMI İLANA GELİR DİE DÜŞÜNMEMEK ELDE DEİL
-
dguy ve guy peşpeşe gelir artık
-
@colin-clark dguy bi ihtimal hepsini ilana çıkabilir ama müfettişlik çok zor en fazla 500 olur gibi
-
@grimmjow, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Haziran'a şurada ne kaldı bence bir an önce alımlar yapılmalı ve bedelli askerlikte gelmeli :))
Kyk kredileri silinmeli unutmayalım.
-
@okahraman07 bedelli işe girince gelsin
-
15-20 güne kadar yüzümüzü güldür Allahım.. Erken seçim hem memleketimize hem bize yarayacak inşallah istikrar açısından
-
@moonlight ben de iyimser biri olarak 2000 üzerinde bekliyorum çünkü her şey bizden yana hem seçim var ki büyük bi seçim hem çok açık var hem de düşünüyorum ki geçen seçimde bile 2000 se şimdi daha fazla olması beni şaşırtmaz tabi inşallah
-
Arkadaşlar etkinlik yapalım sayının yükselmesi için en az 2000 guy ilanı gelmeli
-
@gmzankr066 inşallah hocam
-
Bence etkinliğin tam sırası. Arkadaşlar rehavete kapılmamak lazım. Çalışmayı daha sıkı tutalım 2018 ve 2019 yılları bereketli geçecek. İnanıyorum
-
Bedelli uzun süre gelmez boşa beklemeyin derim.Askerdeyken kulağımıza birşeyler geldi.Ama ilan inş gelir artık.
-
En az 1500+ gelmezse bende birşey bilmiyorum atın fava bekleyin
-
@friedman98 bence de en az 1500 ki ben 2000 geleceğini düşünüyorum hem Mv hem de Cb seçimi var
-
@paretowilfredo sıra sende :))