2018 Guy Alımı
-
İyi parti seçimlere girerse ilan gelir diye düşünüyorum eğer giremezlerse ilan geleceğini düşünmüyorum
-
@herhangibiri akşener açıkladı giriyor.
-
@herhangibiri nasil bir alaka kurdunuz bununla ilgili?
-
Secimlere seviniyoruz da ulke maddi acidan bu kadar zor durumdayken savaslari finanse etmeye calisiyorken bir de secim masraflari cikacak. Bencilce seviniyoruz bence...
-
Arkadaşlar bize düşen bundn sonra hafta da en az 3 etkinlik ve bu süreçte 2000 guy başta olmak üzere mhuy dguy ve vmy kadrolari gelir allahın izni ile geçen yılın aynısı oldu referandumdan dolayı alim oldu ve etkinlikler bailasin diyorm artık
-
@busus Zaten yakın zamanda olacaktı bu kadar gündem arasında ülkenin seçim gündemini aradan çıkarması iyi birşey
-
Sıra sende @naciağbal
-
@Priss kardeşim 15 mayısa kadar ihtimal kesinleşti sanırım
-
@asdfghasdfgh şöyle açıklayayım eğer iyi parti seçimlere girmezse oy kaygısı azalır en kötü 2.turda seçimi kazanacaklarını düşünüp bütçeyi şişirmek istemeyeceklerini düşünüyorum bu sadece bizim alımımız için geçerli olan bi durum değil Kpss ye girip atama bekleyen belki milyon tane insan var insanlar oylarını verirlerken downs’un da kitabında bahsettiği gibi çıkarlarına bakarlar burada bir çok arkadaş bana itiraz edebilir sadece ilan için mi oy kullanacaksınız diye sadece bunun için oy kullanmayacağımı da bilmenizi isterim.
-
@busus hocam ülkede o kadar çok saçma harcama yapılıyor ki bence kimse bencil değil şuan bu kadar insanın da vakti boşa harcanıyor unutmayalım
-
@busus yıllardır ders çalışıyoruz daha ilan bile gelmedi doğru düzgün . Sen de bencilce seviniyorusniz diyorusn. Cebimiz de 1 lira yok gelip benciller diyorusn . Pes yahu
-
@busus Bırakalımda onu sayın Maliye bakanımız ve ekonomi bakanımız düşünsün .Benim istediğim 180 tl ile girdiğim ve 85 +puan aldığım sınavın karşılığı.
-
@ouzakbas umarım girerler girmezlerse Kpss öğrencileri çok kötü senaryolarla karşı karşıya kalabilir
-
@r-k benimde cebimde para yok disari bile cikmiyorm param gitmesin diye 2yildir hazirlaniyorum ortada bisey yok. Daha ortada ilan yok seviniyorsunuz secime belkide gelmeyecek. Bi bekleyelim neler oluyor bitiyor
-
Ne kadar olumsuz insan çoğaldı burda ya . Motive olalım diye şuraya bakıyoruz daha çok can sıkan dolu sanırım bir süre bakmamak daha iyi . Tweet etkinliklerine katılalım hayırlısı olsun ülkemiz ve bizler için .
-
@busus zamanında gelmesi gereken ilanlar gelseydi emin ol seçim kararına sevinmezdik. Bakalım herşeyin hayırlısı hepimiz hakkında
-
@herhangibiri Tamam da sanki bizde Black'ın bahsettiği ortanca seçmen miyiz dostum:)) Çok büyük baskı yaparsın,güçlü olursun ve seçimin kaderini değiştirirsin anlarım.Adam gelir hemen istediğini yapar.Şurada etkinlik yapmakta bile güçlük çekiyoruz böyle şeyleri baz almayın bence
-
@r-k bende onu diyorum iste arkadasim. Her ilan icin secim bkliyoruz . Sonuc ; bekliyoruz ...
-
@busus haklısın . Ilan gelse bile il seçimini tutturacagimiz meçhul ama umut ışte
-
@fernando-reges aynen öyle biz onun bahsettiği ortanca seçmeniz kardeşim kollektif olarak eylem yapamıyor oluşumuz bireysel olarak tepki vermeyeceğimiz anlamına gelmiyor