2018 Guy Alımı
-
@zenginmemur böyle yapınca iş sahibi oluyorsan biz de olalım. Arkadaşın biri “birileri rahatlatacak bir şeyler söylesin” dedi, söyledim. Ben ne yapıyorsam aynısını tavsiye ediyorum sadece. İlanı bekliyorsan KPSS’den önce gelecek merak etme.
-
@mehmetsakin44 hocam 3 mu. 3 çok iyi. Emin ol çok iyi az manasında söylüyorum. Canını da hiç sıkma. Allah ol derse oluyor 5te de 6da da.
-
@hamzaömerhalid Hayret sitenin öyle bir bölümü olduğunu unutmadılar demek
-
Evet nerde kalmıştık #İİBFişsizİLANbekliyor
Hak arama mücadelemize devam tag budur buyrun etkinliğe -
@hamzaömerhalid başvurular öncesi bakım yapıyordurlar
-
@veblenist tamam bnde sana dedim ki ne yapıyosan bizede söyle bizde yapalım.Simdi cogumuz ilan bekliyoruz ise girsek yine isten cikacagiz ilan gelince ne yaptigini tam yazamamisinki
-
#İİBFişsizİLANbekliyor etkinliğe gelin arkadaşlar
-
@zenginmemur sakin kalıyorum, ilan gelmeyecekmiş gibi KPSS’ye çalışıyorum. Şu süreçte başka yapacak bir şey yok.
-
Gib sınav duyurusu neden hatalı ilan mı gelecek dersiniz
-
@köşeminderi 7 temmuza 53 gün var olur mu olur
-
@slytherin benim doğum günüm
-
@mehmetsakin44 alana 5. girişim 3 mülakat sonuç sıfır.
-
Aslında var ya iibf okuyan 2.siniflari bulacaksın ve bu forumu, ilgili oldukları meslek sayfalarını takip ettireceksin. 2. Sınıf da süreci bu forumdan öğrenecek, mezun olana kadar takip etsin ve girmeyi planliyorlarsa sürece 1 senedir ilan beklemenin nasıl bir şey olduğunu burdan algılayıp kararını versin... Alternatifi veya alakasız bir iş teklifi olur da en azından yıl kaybetmeden hiç bu sürece bulaşmadan yolunu cizsinler. Şimdi biz hala pembe hayallerle süslüyuz, emek verdik bırakmıyoruz, kimimizin alternatifi dahi yok. Bırakmak çok zor. Her şey çok zor.
-
@köşeminderi 17-24-31 Mayıs tarihlerinden birinde gelecek aha dayıya sorun.Ben bu tarihlerden ümitliyim,heyecanla bekliyorum
-
@fernando-reges kardesim duyum mu kesinlik mi
-
@fernando-reges gib sınav duyurusu hala açılmıyor acaba sabaha güzel habere mi uyancaz ya da sahura
-
@köşeminderi havadan nem kapıyorsunuz umutlu olmak güzel bir şey tabi
-
@fernando-reges 10 haziran tarihi için 20 nisanda ilan gelmeyince 1 ay beklemeyin kafanızı dinleyin dedim zaten
-
@duymhuyguy somurtup ağlayıp durmaktansa umutlu olmak iyidir umut her zaman vardır
-
Millet ilani kutlar biz sayfanin acilmayisina seviniyoruz. Ne hale dusurduler helal olsun