2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok elimden geleni yapıcam kardeşim bakan beyin gelişine denk gelirsek daha da iyi olur sesimizi duyuyuruz belki
-
@fernando-reges aynı net derken onu nasıl karsilastirdin dostum?
-
@fabrizyo Hocam hangi ilde çalışıyorsunuz
-
@fabrizyo x kişi daha verecekler derken neye verecekler bişey anlamadım
-
@ulrich eyvallah kardeşim bundan şüphem yok yeterki hayırlı bir haber gelsin insallah
-
@fabrizyo maaş nasıl tatmin ediyor mu seni.
-
X kişi verecekler ne demek kardeşim anlamadık
-
Yarın ne olur Sayın Naci Ağbala soru soralim.Yarın bu isi bitirelim.Tarih falan önemli degil.Sadece olay su:Sayın Bakanım 2017 kpss puanlarıyla gelir uzman yardımcılıgi alımı yapilcak mi?Zaten böyle bir calısma varsa yarın bu olay biter.Hatta dguy ve vmy kadrolarınıda sorsak keske süper olur.
-
Yarın işimiz belli.Sayın Naci Ağbala soru sormak.Bakın cok net.
-
@madxd 2016 ve 2017 net sayılarım aynı dostum
-
@zenginmemur hocam bugünden tivit atalım soruları önceki gün falan hazırlıyorlar aynı gün atmıştık geçen aylarda bakan yine konuk olduğunda sormadılar aradım neden sormuyorsunuz falan soruları önceden hazırlıyoruz dedi hatta şimdi tivit atmayalım sadece arayalım da AA yı sorsunlar yarın ilanları.
-
Ee arayalım o zaman Anadolu Ajansı'nı. Ne kadar çok bu konuda telefon alırlarsa sormama durumlatı kalmaz o zaman.. Hangi numaradan ulaşabiliriz acaba, sitelerinde sadece bir numara var sanırım
-
@fernando-reges ama 2016 da 120 soru vardi 2017de 160 soru var?
-
@madxd Oran orantı diye birşey var kardeşim:) face gruplarında da yayınlanmıştı eski sistemdeki kaç net şimdi kaça tekabül ediyor diye.Ben kendim de hesaplamıştım iki sonucun orantısı da 0,53
-
@ildız Anadolu ajansının twitter adresindeki habere ilan gelip gelmiyecegini sormalarini yazalım arkadaslar
-
Bu sene mesela 78 puan 7 bin sıralamaya denk geldi eğer 2018 kpss de 80 puan 8 bin sıralama olursa sistem çöker
-
Arkadaslar anadolu ajansi istanbulda mi katilacak yoksa ankara da mi katılacak sayin bakan? Editor masasina mi katilacak ?
-
@walrass06 kardeş 1 net kuralı devam ettiği sürece 2018 sınavında da aynı sıralamalar çıkacaktır.
Bundan önceki yıllarda sınav sonucunda sınava katılan aday sayısı 100 binlerde iken geçen sene 2017 sınavında 60 bin kişi gözüktü yani boş boş sınava girip sallayan kesimin puanı hesaplanmadı, bu yüzden muhtemelen bu senede aynı sıralamalar çıkacak diye düşünüyorum -
Anadolu ajansinin watsap ihbar hatti var mı?
-
Arkadaslar geçen yil ben aramistim iletmediler ama benden bi tavsiye. 9 bucuktan itibaren aa nin ekonomi masasina falan baglanip sorunu anlatirsak etkili olabilir mesela burda 15 20 kisi arar söylerse etkili olabilir. (Sayilari ornek verdim)