2018 Guy Alımı
-
@1bir hocam detaylı bir açıklama yaparmisiniz bunu söyleyen kim mesela hangi görevde
-
@lamıcimiyok rica ederim kardeşim inşallah tez zamanda ilan gelir ve artık muvaffak oluruz
-
@jellinek amin inşallah
-
@eliff hocam ahh ah.. insallah tez zamanda atanirsiniz. Cok temiz bakiyorsunuz demekki, insallah guzel kalbiniz hic kirilmasin
-
Bence kimse hangi tarihte ilan geleceği hakkında kesin bir bilgiye sahip değil. Kimsenin sözüne bence çokta itimat etmeyin en son guy alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandığından belli bugün yarın gelecek diye duyum dolaşıp duruyor mayıs oldu bişey yok. KPSS den sonra da gelebilir bu ilan. KPSS odaklı çalışmaya devam edin ilan gelirse KPSS bilgileri artı İMC yeter zaten KPSS den eksikliklerinizi tamamlamaya çalışın bence.
-
@asyasy en mantıklısı bu
-
@1umut aminn inşallah bu yolda emek eden hakeden herkes atansin dualarim hepimiz icin
-
Bu kardeş @genclerbirlikli birşey diyorsa dinlemekte fayda var derim. Banada yeni üye olup duyum paylaşanlar pek ümit vermiyor
-
Ama tabikide seçim öncesi o ilan gelecek inşallah temennimiz beklentimiz dualarımız o yönde
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bence kimse hangi tarihte ilan geleceği hakkında kesin bir bilgiye sahip değil. Kimsenin sözüne bence çokta itimat etmeyin en son guy alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandığından belli bugün yarın gelecek diye duyum dolaşıp duruyor mayıs oldu bişey yok. KPSS den sonra da gelebilir bu ilan. KPSS odaklı çalışmaya devam edin ilan gelirse KPSS bilgileri artı İMC yeter zaten KPSS den eksikliklerinizi tamamlamaya çalışın bence.
Yine de İMC nin PDF sini telefonunuza indirip boş zamanlarınızda günlük 15 20 sayfa çalışabilirsiniz.
-
Benim de içimden geçen tarih şu mayıs sonu - haziran başı gibi ilan gelir sınav Kpss den 1 hafta önce yapılır (geçen seneki gibi)
Hem seçim öncesi ilan verilmiş olur hem de sınav seçim sonrası daha müsait zamanda yapılır. -
@gozde41 Denizli sınavına girmemiştim ondan sonra elendim Denizli Denizli ah Denizli
-
@sweeney_todd Bende Denizli yazacağım açarsa tabiki ama korkuyorum böyle yerler riskli oluyor geçen sene mülakatta elenen biri olarak temkinli olmam gerekiyor
-
@1bir dostum oncelikle verdiğiniz tarih en uygun tarih bana göre.Cunku suana kadar gelen duyumların tarihleri cok saçmaydı.Ancak şöyle bir durum daha var benim aldığım bilgilere görede dguy alımıda yüklü olabilirmus.Bu konuyu yetkili kisiye sorarsan artik taşlar yerine tam oturcak.Cunku maliyede 2000 kadro direk iibf alımı hemde kanunla onaylanmış bizleri bekliyo.Lütfen bu konuyuda sorar mısın?
-
" İş maliye'de bence" yorumunu acaba kaç defa daha okuyacagım.
-
Arkadaşlar merhaba..öncelikle ilanin biran once gelmesi dileginde bulunup hemen bu kadar duyumun arasinda engin tecrubelerinize birsey danismak istiyorum..2 sene önce yurtdisina gitmek icin hazirlik yaparken ailevi sebeplerle iptal oldu ve ben de ailemin yaninda kalip kpss hazirlanmaya basladim gecen yil hem calisip hem hazirlandim ortalama bir puan alip ilde seciminde sanssiz bir sekilde elendim .Saglik olsun dedim ve gecen sene ki kpss den yine ortalama bir puan aldim yaklasik 8binde flnim. Şimdi soyle bir ikilem olustu hayatimda tekrardan yurtdisi imkani dogdu bana ama bunu degerlendirirsem kpss de bir alim oldugunda bunu kaciracagim..ikilem yasamamin ana sebebi halkbankasindan sonra yaklasik 6 aydir elime kitap almamis olmak 2 ayda konulari yetistirebilir miyim ? Yetistirirsem yeterli olur mu bilmiyorum. Bu kadar emek vermisken de yarida birakip gitmekte istemiyorum. Cok kararsizim..cok uzun oldu hakkinizi helal edin ama okumayi basarabilenlerden bi fikir alabilirsem bnim icin cok kiymetli olur. Simdiden hepimiz icin hayirlisi olsun.
-
@emirzrk 2 yıldır hazırlanıyorum. Sıralamam 4binlerde. Gideceğiniz sebebe, süreye ve kendinizi geliştirme azminize de bağlı tabii ki ama. İmkanım olsaydı yurtdışını tercih ederdim. Tabii yurtdışı imkanı derken eğitim amaçlı ya da iş imkanıysa giderdim.
-
@emirzrk kardeş gideceğin ülkeye o ülkenin sana neler vereceğine göre değişir eğer gideceğin ülkede iyi birikim yaparım diyorsan hiç durma
-
Allah şahidim olsun ailem de yanımda olucaksa eğer bir dakika durursam namertim
-
@gozde41 neden riskli oluyor?