2018 Guy Alımı
-
@eliff demek istiyor ki bu sorunun Yeri burası mı?? Hukuk değişikliği başlığı var orada sorabilirsiniz.
Bu başlık her zaman amaç dışına çıkıyor. Hepsi mi böyle yoksa sadece burası mı böyle anlamadım gitti. -
K A P A T I Y O R U Z !!!
ZARARINA SATIŞLAR BAŞLAMIŞTIR
-
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Boş gün Cumartesi ->14 Temmuz ( Tahmini ilan 25-31 Mayis civari)
Resmi Tatil ->15 Temmuz
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos (48 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi) @sad38guy bundan mı bahsettiniz
Sayıştay Yazılı sınavı ->12 Ağustos
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss sonuç ilanı ->1 Eylül25 nisanda 1 ay yatış demiştim. Artık kalkma vakti geldi. Son 10.
-
@gozde41 oruçta en iyisi hiç bişey yapmamak orucu tutucaksın sadece zaten aç kalıyosun ister istemez başı ağrıyor insanın ://
-
Mehmet Şimşek gibi çoğu usta ekonomistin üstad diye nitelendirdiği kişiyi Erdoğan umarım kaybetmez.
-
@oligopol onu da kaybederse zaten geriye ekonomist namına kimse kalmıyor ekipte, hoş Mehmet Şimşek'te geldiğinden beridir verimli olamadı.
-
@duymhuyguy aynen aynen kardeşim. Bu tarihte mi gelir acaba diye düşündüm o yüzden sordum.. Teşekkürler
-
Arkadaslar kusura bakmayın konu dışı.. alan denemesi almak istiyorum hangi yayını önerirsiniz sınav sorularına en yakın olan hangi yayın ?
-
En son etkinlikte Cimer e gönderdiğimiz başvurularda bir şey dikkatimi çekti. Önceden sadece GIB'ten eposta gelirdi sınav açılırsa duyurulardan takip et vs der geçerdi. İçerik yine aynı ama bu sefer GİB, VDK ve Sınav Müdürlüğünden eposta ve ayrıca Personel G. M'den adresime yazı geldi.
-
@duryy dostum bir seyi merak ediyorum.İssiz bir sekilde yıllarca sınava hazırlanan ilan beklyen sadece benim gibi geliyo.Sizlerde durum nasıl
-
@zenginmemur +1
-
@duryy Hocam ben iki adet cevap aldım böyle. Secim döneminde ilgiyi arttırdıklarını düşünüyorum. Vatandaş odaklıyız imajı veriliyor güya.
-
@zenginmemur valla ben 2017 mezunuyum. Bir 4 ay kadar bir yerde çalıştım mart ayında işten ayrıldım tekrar KPSS hazırlanıyorum. 2017den 83 küsür puan var ama henüz bi işe yaramadı. Bilmiyorum belki dikkatinizi çekmiştir etkinlikler için vs koşturmaya çalışıyorum. Şuan nişanlıyım birazda onun stresi var bir an önce iş sahibi olmak için uğraşıyorum.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin. -
@kaimoğlan 2000 GUY verip imajın kralını yaratabilirler ama nerdeee
-
@duryy Ne 2000 guy u hocam :))) adama soru soruyoruz adam bize valla biz bilmiyoruz siz biliyorsanız bize de söyleyin diye cevap veriyor nerdeyse
-
@kaimoğlan Keşke bize sorsa, çok orijinal cevaplarım var.
-
@duryy Valla yukarıdaki takvimi olusturan arkadaş gibi sistematik yaklaşan bir tane adam varsa ilan çalışmaları icin korkmaya gerek yok o ilan gelir. Ancak ben o ihtimali dusuk goruyorum masa başında esnerken yanlışlikla denk gelir aha 45 gun sonrası boşmuş lan basın ilanı diyecekler gibi geliyor gelirse
-
@kaimoğlan gelsin de nasıl geliyorsa gelsin artık yeter valla.
-
@meç pegem al hocam yinede en iyisi bu bana göre
-
Arkadaşlar burası kaynak öneri ve soru sorulacak yer degil. Bunları yapabileceğiniz binlerce yerler var,orada yapın bu işlerinizi.Lütfen grup gündeminin dışına çıkmayalım. Ne olur ki demeyin etkinlik çalışmaları neredeyse sadece buradan yürütülüyor. Burayı da çalışma gruplarına döndürmeye hakkınız yok diye düşünüyorum.