2018 Guy Alımı
-
@james-buchanan :))
-
@mahlaki Memurlarnetin sahibi ile tekrar konuşabilme şansınız var mı? En azından görüyorlar mı bizi merak ediyorum.
-
bu askerlık mevzusu benımde kafamı bulandırıyor. aralıkta tecilim bitiyor. Askere mi gitsem yüksek lisans yapıp ders çalışmaya devam mı etsem kararsızım . birşey deyin
-
@morand Yüksek lisansı kesin kazanırım diyorsan o şekilde yap. Ben Kpssden puan aldım YL kazandım 3 sene tecilli şuan askerlik derdim yok.
-
hocam özelde tezsiz yapmayı düşünüyorum. 10.000'e yapan yerler var
-
Askere gidip geldik diyelim.Sonuc yine sıfır issilzki had safhada.Ha atanırsın işin olur ozman gideriz.Ancak askere gidip geldikten sonra tekrar ders calısmak büyük sorun bnce
-
@morand Ücretli bilmiyorum ne kadar mantikli olur
-
@tuketiciranti hocam bir daha söylemek yüzsüzlük olur ben olayı anlattım haber yapmak isteselerdi yaparlardı. WhatsApp msjlarınıda gördüler elbet ama haber yapmak istemediler demekki kendi bilcekleri iş nediyelim...
-
Ülke gündemine odaklanmaktan ders çalışamayan bir tek ben miyim ses verir misiniz ArkadaşLar konsantre olamıyorum artık tamamen
-
Ciddi ciddi diyorum ki acaba şu Twitter’ı falan kapatıp ders aralarımda sadece a haber mi iZlesem çünkü şimdi ders çalışıyorum ara veriyorum Twitter’a internete bi giriyorum gerçekten geri derse dönemiyorum ya
-
@herhangibiri a haber izliceksen hiç izleme tv kapalı kalsın daha iyi
-
@deepblue nabalım hocam başka türlü nasıl avunucaz :))
-
nerde bu guy nerde bu duy, muy, mhuy, dguy, vmy, sgk, il göç, bankalar...
-
@herhangibiri hocam bu defa da her şey yolunda dört dörtlük harika hiçbir sıkıntı yok mükemmel giderken (a haber de) benim hayatım neden berbat diye psikolojiniz bozulur. Daha riskli
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam derslere gitmeme durumunda atılma gibi bir durum var mı? Atılsak bile tecil ne oluyor? Ales sonucunu bekliyorum ben de gelince başvuracagim gördüğüme
-
@1bir hocam son günler artik bi gelişme yok mu ?
-
@ceks74 derse gitmezsen atılmazsın ama tezlide 3 yıl içinde mezun olma şartı var diye biliyorum.
-
Arkadaşlar haziran gelmeden bir Twitter etkinliği daha yapmayalım mı? Yahu bu ilan gelecekse şu 10 gün içinde gelecek .. Kendimizi göz göre göre ateşe atmayalım etkinliğe devam edelim,, tamam bizi duymuyorlar tamam etkisiz oluyor tamam ciddiye alınmıyoruz ama olsun gözlerine gözlerine sokalım çaresizliğimizi devlet büyüklerinin bir kez daha ya Allah aşkına
-
@moonlight Bence yapalım hocam. Hatta günümü ve tag ismini şimdi karşılaştıralım bence.
-
Bence yapalım hocam. Hatta gününü ve tag ismini şimdi kararlastiralim derim.