2018 Guy Alımı
-
@maxmin Onların bize yardım etmesi lazım yoksa KPSS A grubuna Adam akıllı çalışan 10 15 bin kişi ancak var. Bunların yarısı twitter kullanmıyordur zaten sayı olarak azız.
-
@asyasy kullanan yarısıda ortada yok ki , şuna eminim ki bizim hakkımızı öğretmenler arasa bugün 3.000 guy 1.000 dguy 1.000 vmy ilanını görmüştük
-
@maxmin Geçen yıl bazı arkadaşlar meclise gitmişti durumu bildirmek için.
-
@burcuburcu şahsi fikrim yeni kurulacak bakanlıkta maliye daire başkanlığı felan yürüteceği. Yoksa mv adayı olarak banko yeri vardı.
-
@1bir hocam guy hakkındaki yorumun hala geçerli mi yeni bi bilgi var mi
-
Bakanlıkların birlsesecekleri kesin mi
-
@bitkin o kişi bi daha ilan gelirse yazar ancak bi daha da yazmaz
-
@bir ilan gelmeyecek diye duyumlar var duyumun geçerli mi hala
-
Daha şimdi gördüm haberi.Eğer Polise Ögretmene Hemşireye 3600 ek gösterge verilir bizim ilan gelsin diye denemediğimiz yolun kalmadığı gelir uzmanlıği duy gibi tasra uzmanliklara 3600 ek gösterge verilmez ise bnim için kpss bitmistir.
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@bir ilan gelmeyecek diye duyumlar var duyumun geçerli mi hala
-
Guy 3750 ek gosterge 2200 tam 14 ay önce ilana cıktı.Polis ilkokul mezunu yani okumamıs bir kesim 4500 tl maas artı 3600 ek gosterge en son 10000lik bir alım daha yapılcak ve toplamda 20000 alım
-
Tamam her seyi kabul ederim ama 3600 ek gösterge olayı artık bir cok seyi sabırları tükettirir.Biz niye okuyoruz?İlanin niye gelmediği cok acik ortada.
-
Bakan hala mali disiplinden söz ediyor farkında mısıniz, ben disiplin falan göremiyorum! Mali disiplinsizlik. Başka da izahı yok.
-
Eskilerin burun kıvırdığı guy,il göç şimdi ya gelmez oldu ya da 15 kişi geliyor.İnanılır gibi değil 3 yılda sadece 1 guy alımı.Şu Haziran'a ilansız gireceksin deseler mümkün değil inanmazdım.Sabır taşı olsa çatlar
-
Twitter etkinliği için para toplayacağımız hesabı belirledik. Eğer süreç başarılı ilerlerse hedefi büyütüp en kısa sürede gazete ilanı içinde toplarız diye planlandı.
Biliyorum hepimiz işsiz durumdayız ama elimizden geldiğince destek olabilirsek gerçekten güzel olacak.
YAKLAŞIK 200 TL TOPLANMIŞ HADİ ARKADAŞLAR DESTEK OLALIM ETKİNLİKLER İÇİN
Ziraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalFinansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37 -
@fernando-reges gelmedıgi gibi polislik kadar özluk hakki bile olmayacak.Gelde bu kafayla ders calış
-
@i̇lanbekleyenbiri Fena değilmiş yarın 9'da artacak.Verenden de veremeyenden de buna vesile olanlardan da Allah razı olsun maksat birlik olmak.Bunlar son çırpınışlarımız
-
Tag in siyasi ve oy uzerine olmasi lazim artik.. Resmen dalga geciyorlar bizimle. IIBF ne ki kimki maliye bakani kendi kurumunda calisanlara bile deger vermiyor issiz IIBF ye mi vericek. 81 ile birden fazla universite yapip ilk actigi IIBF oluyor ama nasil mantikli bir politika..
-
@zenginmemur Bu gidişle polisliğe doğru ilerliyoruz zaten.Ne olacak ki hepimizin yaş aralığı 25-30.Diyecek birşey bulamıyorum ya o kadar ihtiyaca rağmen birşey yok,haber sitelerine,kanallarına mesaj atarız görmezler.. düşman mıyız anlamadım ki
-
Gelismekte olan bir ulke olmustuk az gelismislige geri döndük resmen sacma sacma vaadleri siraliyorlar IIBF mezunlarina kadro vermiyorlar ulkeyi terkedelim biz en iyisi..