2018 Guy Alımı
-
Tag'de guy demenin bir manası yok. Guy'un ne olduğunu bilmiyor bile bizden başkası.
#AGBALnerede
#AGBAL İİBFye5000
#MaliyeBak 5binİİBF
#İİBFyiDuyanYokmu
#İİBFöldüDuyanYok
#İİBFelfatiha -
@maxmin, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@palamut bence yine bakan üstünden değil bu kez talep direk cb'ı odaklı dile getirilmeli ilanın cb talimatı üzerine gelme olasılığını daha yüksek görüyorum
Ülke öyle bir hal aldı ki artık başı ağrıyan,ayağına taş değen Cumhurbaşkanı'na sesleniyor ve ondan medet umuyor.Bu da sosyal medyada dikkat çekme konusunda Cumhurbaskanı'na seslenme işini sıradanlaştırıyor ve duyarsızlaştırıyor.O yüzden Naci Ağbal odak noktamız olmalı ve kendisini hedef göstermeliyiz.
-
Bence tagimiz şu olsun;
Kadroda versen ikinci turda kaybedeceksin. -
TÜRKİYE 24 Haziran seçimlerinden sonra sıkı bir kemer sıkma dönemine girecektir. Kamu harcamaları kısılacak, bırakın vergi indirimlerini, yeni vergi düzenlemeleri gerekecek.
Kolay olmayacak ama gerekli hatta zorunlu.İktidarın ya da muhalefetin bol keseden vaatlerine bakmayın. Ekonomi hastadır, ameliyat edilmek zorundadır. İyi ameliyat edilir ve dışarıdan para gelmesi için dünyada güven yaratılırsa, ondan sonraki yıllarda keseyi kademeli olarak açmak mümkün olur.
AĞBAL’IN SÖZLERİ
Seçimleri AK Parti kazanırsa, bu operasyonu bugünkü Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın yöneteceğini sanıyorum. Ağbal, bunu yapabilecek liyakate sahiptir. Kabinede ekonomik rasyonalizmin sesi olan Mehmet Şimşek’in ekonomide hayli sıcak geçen bugünlerde suskunluğunun bir anlamı olsa gerek değil mi?
Önce Sayın Ağbal’ın açıklamasındaki en kritik vurgulara bakalım:
“Son dönemde bütçe giderlerini arttıran düzenlemeler yaptık. Bu harcama artışını telafi edecek şekilde kamu harcamalarında aşağı yönlü, dengeleyici tedbirler alacağız... Vergi kanunlarında yeni düzenlemeler yapacağız.”
Çok açık... Geçen sene referandumu, bu sene seçimleri kazanmak için cömertçe açılmış olan devlet kesesinin ağzı seçimlerden sonra iyice sıkılacak...
Bir köşe yazısından. Seçimden sonraya kalırsak işimiz yaş ben size soyliyeyim.
-
@hamidiye yani diyor ki biz türlü türlü bakanlıklara 10 binlerce kişilik kadro için izin verdik kesenin ağzını açtık; iibfliye gelince kaynaklar tükenme noktasına geldi, o yüzden alım yapmıyoruz.
-
@rootofallevil Burada en mağdura değil sesi en fazla çıkana kadro geliyor bunu anlamamız lazım. Diğer konu ise su anda en az siyasi kayıp ile nereden kısabiliriz modundalar. Tepeden bakarsak görürüz ki siyasi etkimiz çok az. Tek çare kalıyor. Sesimizi yükseltmek. Artik hangi planı etkinliği devreye sokarız değil. Bir kac plan ve etkinliği ayni anda yapmak gerekir. Bunlar yeter mi peki kesinlikle bunlar da yetmez. Çok farklı bir şeyler yapmak gerekir bunların yanında kimse tarafından yapılmamış. Bir çok mesajlarınızı okudum. Sadece bir arkadaşın önerisi sizin sesinizi duyurabilir oda es geçildi ne yazık ki . Yüzlerce calışma kitaplarınızın çekilmiş ve yayınlanmış videoları. Bu çok yeni bir şey olur ve habercilerin hoşuna gider. Beni çok bilmiş biri olarak grmeyin yaşım belki hepinizden büyüktür. Sadece yardımcı olmak istedim. Vesselam.
-
Şu bakanın adını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor bide bunlara sayın mayın çekiyoruz. Onları o koltuğa biz getirdik kendi bakanlığı bünyesine kadro açmayan birine birde minnet mi edeceğiz yeter artık. Adama bak birde ne diyor seçimden sonra kesenin ağzı acilacakmis referandumdan sonra niye acmadin madem. Milleti seçim için geçilmesi gereken bı eşik olarak mı görüyorsunuz siz. Hiç mi kıymeti harbiyesi yok bu verdiğimiz emeklerin.
-
Ak Parti seçim beyannamesi yayınladı İİBF yok bunu tag konusu yapabiliriz
Ayrıca dün cnn Türk'e İnce çıkmış başarılı performans sergilemiş canlı yayında onu da tag konusu yapabiliriz en azından sesimizi ona iletebiliriz -
@hamidiye bence de video çekelim arkadaşlar . O öneri çok mantıklıydı .
-
@palamut kardeşim başka kimseden birşey alınamıyor çünkü en etkili yöntem hala bu ayrıca bakana yönelik olan denendi zaten
-
@i̇lanbekleyenbiri hesapta toplanan paranın durumu nedir. Ne kadar para toplandı hocam ?
-
@maxmin evet tek çare cb. Bakandan birşey alamıyoruz .
-
Ben yaptım video 20 saniyelik filan herkes yapsın ortak hareket edelim
-
2 videom hazır. Lütfen birazcık zaman ayırıp sizde çekin
-
@duryy hocam videoları nereye yükleyecez yani nasıl bir etkinlikte kullanılacak
-
-
-
Bugünde ses çıkmadı Allah kimseyi bu derece sabrıyla sınamasın
-
4 saat 5 vakit namazı parayla kıldır yarısına gel yarısına gelme 4000 lira maaş al ben 10 saat çalışayım 1900 lira para alayım, böyle ülkenin içine yeter be ulan Allah hepinizin belasını versin çoluğunuzdan çoçuğunuzdan çıksın inşallah hırsızlar
-
KPSSden sonra 3000 komiser yardımcısı alacaklarmış.
Verin verin, bütün kadrolar şişip patlayana kadar verin, yeter mi İİBF'nin adı bile anılmasın.