2018 Guy Alımı
-
@walrass06 teşekkür ederim hocam sağolasın
-
@gelgör 15 günlük üye bize buranın nasıl kullanılacağını öğretiyor.. NOT: deneme başlığı var mı diye baktım bulamadım o yüzden buraya yazdım.
-
Zaman geçmeden bir sponsor daha bulmamız şart oldu en etkilisi gündemde bir tag olması oluyor.
-
@veblenist Ben olsam Babacan'ı geri getiririm
-
Mynet'in whatsapp ihbar hattı 0530 946 95 00
Burası da büyük bir platform haber yaparlar mı bilmem ama ben bir mesaj attım. Atmak isteyen olursa. -
@meç USTATSIN. Allah bizi bu yolda ustatlardan eylemesin.
-
@gelgör böyle her şeye karışırsan eyler merak etme
-
@meç Eyvallah dostum
-
@tuketiciranti Bende mesaj atayim hocam. Yoktan iyidir
-
Haydi arkadaşlar herkes yazsın bu numaraya bişeyler
-
Arkadaslar 5 agustosta kpss var ogretmenler icin oabt.
O tarihte ilan gelebilir mi dersiniz? -
@asyasy saçma...
-
2017 Puanı olduğu için bu sene Alan sınavına girmeyecek var mı
-
@gelgör Arkadaş nacizane deneme sormus ona da zaten alti üstü bir kisi cevap vermis ? Pardon da kimin ne hakki olup olmadığı kime kaldi burda ? Velev ki benim facebookum yok. Ben de soracaktim deneme arkadas benim de soruma cevap oldu bi nevi. Bu nasi bi anlayışsizlik. ? Yatip kalkıp burda guy diye mi bagircaz. Burda herkes ayni yolda yürüyor. Herkes NACIZANE BIR SEKILDE NOT ISTEYEBILIR DEGISIKLIKLERI SORABILIR KI ONCEKI GONDERILERDE VAR BOYLE PAYLAŞIMLAR.. KİMSENİN HAKKI YOK DIYE BIRSEY OLAMAZ.
-
@duymhuyguy
5agustosta kpss oabt var.
Ama 4 agustos-11 agustos da uygun olabilir sanki -
Ya bunlarin Allah' belasını versin hiç biseye heves kalmadı .
-
@mbguy iyi de o konuyu ben açmadım başka birisi açmış ben de soru sordum bu kadar
-
@i̇lanbekleyenbiri 2018 e girince 2017 puanin iptal mi oluyor ?
-
@1umut sayıstay yazilisi 2 gun. 11-12 Ağustos. ÖABT yide dikkate alacaklarini sanmam aldilar desek 4 Ağustos bos. Oyle boyle zaman cok daraldi. Ne olacaksa bu 10 gunde olacak.
-
@duymhuyguy öabtye katilim a grubundna bile yuksektir diye dusunuyorum tabi bilmiyorum ama. Bos okul bulmak mumkun olmaz bence o gun