2018 Guy Alımı
-
Guyaderde biri yazmıs bakanlıkların birlesmesinden dolayı ilan gelmeyebilirmis.
-
Bu Retweetler'in etkisi oluyor mu arkadaşlar?
-
KadroVerilmeli İibfMezunlara arkadasla hadi bu tagla devam edıyoruz
-
KadroVerilmeli İibfMezunlara
-
3.sıradayız bunların görülmesi lazım artık
-
@mbguy ekşi sözlükde yazar olmanız lazım arkadaşlar, orda yazar olmak için de en 10 entry girmeniz dil kurallarına hakim olmanız ve anlatım gücünüz esas alınarak sıraya girersiniz ve yazar olup olmayacağınıza en az 6 ay 1 yıl sonra karar verilir üyeler tarafından, - o platformda yazar olmak her baba yiğitin harcı değil yani- ve bundandır, bi çok insan için oradaki yorumlar çok kıymetlidir. Şu an ordan bişi yapamayız.
-
@walrass06 ne kadar oldu ben göremiyorum
-
KadroVerilmeli İibfMezunlar
-
Şu öğretmenler İİBF mezunları kadar yaratıcı olsa keşke. O zaman daha nice yaratıcı , ülkesine yararlı bireyler yetişir. Çekilen Videolar gerçekten çok yaratıcı .
-
Gündemde miyiz hala bende görünmüyo
-
Bugün katılım baya iyiydi ama işe yarar mı dersiniz ?
-
Ne kadar twit atıldı baya iyiydik bugünde
-
@oligopol sağolun hocam
-
ekşi sözlük linki göremedim hocam. paylaşırmısın yazayım
-
Arzu erdem baya destek verdi sağolsun
-
-
Arkadaşlar Muharrem İnce'nin ekşi sözlükteki başlığına yazılanların okuduğunu en kötü yardımcılarının okuduğu söyleniyor.Bende ekşi sözlükte yazarım bir metin yazıp düzenlerseniz ''Muharrem İnce'ye bir mesaj bırak'' başlığında paylaşabilirim.Bu hükümetin bize bakacağı yok varsa yoksa her yıl 10 binlerce alım yapılan polis,hemşire,öğretmen,din görevlisi mesleklerine çalışıyorlar.
-
https://eksisozluk.com/2017-kpss-a-grubuna-girenlerin-gunahi--5665048
Şu başlığa da yazın dostlar. -
-
@2iki bütün yazdıklarınızı biliyorum hocam. Ama çaylak seviye bile olsa entry lazım bize. Her yeri denedik bir de elliyi denesek ne çıkar? Bence buradaki herkes üyelik açmalı 10 entry dolduktan sonra sıralamaya girince de başlıklarda yer almalılar. Hadi o da olmadı diyelim yazar olan arkadaşlarını bulur herkes. Elden ele ilerler. Her yol denendi bunu da denesek ne kaybederiz ??