2018 Guy Alımı
-
@manu1905 Öğretmenlerden yardım istemeliyiz onlar daha kalabalık ve daha organize.
-
@asyasy Katılıyorum ama yardımcı olacaklarını düşünmüyorum yinede denenebilir.
-
@manu1905 Bizde onlara destek verelim onlar etkinlik yaptığında tabiki hepsi bize destek vermez ne kadar kişi verirse bizim karımıza. Bir de Ankara da olan arkadaşlar meclise gidip sözü geçen bazı iktidar olsun mualefet millet vekilleriyle görüşme yapsa iyi olur. Geçen yıl gidilmişti.
-
@manu1905 Bizde onlara destek verelim onlar etkinlik yaptığında tabiki hepsi bize destek vermez ne kadar kişi verirse bizim karımıza. Birde Ankara da olan arkadaşlar meclise gidip sözü geçen bazı millet vekilleriyle görüşme
-
Gelir uzmanları 3600 ek için gazeteye ilan verdirecek galiba para topluyorlar onlar atanmış biz gibi öğrenci mi
-
Artık sosyal medyadan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Trabzon'da olan varsa bizzat soru sorması çok iş görür. Ancak asıl olarak Ankara'da toplanıp meclise gidebiliriz.
-
@tuketiciranti Vardı elbet şu koskoaca forumda birkaç trabzonda olan arkadaş ama en etkili yol kesinlikle meclis ve bunun kısa bir süre içinde yapılması gerekti.
-
Umudumuzu keslek için erken mi arkadaşlar sizce ?
-
gazete ilanı en iyisi. para toplayan arkadaş vardı burda. o yapabilir mi acaba.
-
@James-Buchanan Gazete ilanı tutar olarak baya bi fazla sanırım. Bunun için dershane sponsorluğu veya benzeri birşey gerekli sanırım. Ama direkt net olarak sorunu herkezin gözüne sokabileciğimiz en etkin yöntem. Yapılsa harika olur
-
@manu1905 ne kadar hocam. Acaba kendi aramızda toplayamazmıyz en azindanazından bir denesek hepsini toplayamazsak toplanan paralarla tag satın alırız. Bilen bir arkadaş tutarını söylerse en azindan güzel olur .
-
@hamidiye
8-10 bin civarı hocam. -
@duryy gerçekten cokmus. Ama bir suru kişi bekliyoruz. Eğer toplayalım derseniz ben şahsen ben elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım. Geçen sene nasıl toplamışlar hocam ? Bilginiz var mi ?
-
Ramazan fitrelerini gazete ilanı için versek caiz midir acaba
-
@mathilda soru sormak için yaklaşabilecek misin
-
İİBF MEZUNLARININ GAZETELERE VERDİĞİ İLAN. (16 martta verilmiş 15 gün sonra ilan açıklaması yapılmış. İlan memurlar.net te haber olmuş.)
Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ,
Sayın BAŞBAKANIMIZ,
Sayın MALİYE BAKANIMIZ,İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU KPSS ALAN GRUBU 130 BİN ÖĞRENCİ OLARAK KPSS A GRUBU UZMANLIK VE MÜFETTİŞLİK KADROSU İLANLARI BEKLEMEKTEYİZ.
Ülkemizde yaşanan olağanüstü durumlar nedeniyle, 2016 yılında 80 ve üzeri puan alan binlerce öğrenci Gelir Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettiş Yardımcılığı,Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı gibi sınavların yapılmamış
olması sonucu tek bir kurum sınavına dahi giremedi. Daha önce 2 sene geçerliliği olan KPSS Alan grubu puanlarının geçerlilik süresi 2016 yılı için 1 seneye düşürüldü.Bizlerin, verdiğimiz onca emeğin mağdur edilmemesi için 2016 KPSS A grubu puanlarının tekrar 2 yıla çıkarılmasını talep ediyoruz.Büyük emekler verip maddi ve manevi anlamda önemli fedakarlıklar yaparak yüksek puanlar alıyoruz. Emeklerimizin boşa gitmemesi adına; 2017 KPSS öncesi, 2016 KPSS'de yüksek puan almış kişilerin istihdam edilebilmesi için kurumlardan sınav ilanları talep ediyoruz. Vatanına ve milletine bağlı 15 Temmuz gençleri olarak devlet kadroları için görev bekliyoruz.
Guçlu bir Türkiye için 3000 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanına EVET diyoruz. Siz değerli büyüklerimizin taleplerimize ilgi göstermenizi arz ediyoruz.
-
@seferlevent Bu kişi daha önce iibf'liler ilgili yazı yazmış. Twitterdan mesaj atabiliriz kendisine belki tekrardan bir yazı yazar.
-
@rul0kat hocam o kadar ümit ettik şu sınavdan sonuç sıfır şuna verdiğimiz emekle gidip bir yerde iyi kötü çalışıp biraz dil yapsak şu sınav sürecinde çok daha iyi yerlere gelinebilirdi.. Ya da en azından erkek arkadaşlar için konuşuyorum askerlik yapılabilirdi.
-
@hamidiye hocam 15 gün değil 5 gün sonra bakan tv den açıklama yaptı bu kadar etkili oldu yani
-
@resulkurt34 Aynı şekilde hakkımızda yazan biri daha. Bir sonraki etkinlikte aklımıza gelen köşe yazarlarını etiketleyebiliriz.