2018 Guy Alımı
-
@zenginmemur ben kibar dille seni uyardım ama belli ki psikojik sorunların var dünyanın senin etrafında döndüğünü sanıyorsun.Seninle uğraşacak halim yok @Antimülakat @aliveli yonetici arkadaşlar gerekli görürlerse mudahale ederler he yok insanlar rahatsız olmadilarsa benim icin problem yok senin ismini görünce zaten okumuyorum.
-
@guyan-gelmiş iste ben uyaracak bir sey yapmadım tamam bundan sonra tek seferde yazarım
-
@zenginmemur teşekkürler
-
@guyan-gelmiş ama şunuda son kez yazayim caktırmıyosun ama senin psikolojide bozulmuş
-
@paretowilfredo Hocam varmı bir gelişme acaba ? İletişime geçtiniz mi bahsettiğiniz kişi ile ?
-
Artık şu il kaçla kapatır,kaça kadar düşer iletileri okumak istiyorum
-
Naci Ağbal trabzondaymiş
-
trabzonda yaşayan arkadaşlar gidip sorun lütfen alımları yoksa bilgi filan alamayacağız
-
@zenginmemur Kİt ler tabiki de kapatılmasın ama sana kendimden örnek vereyim sanayinin merkezi denilebilecek bir yerde yaşıyorum ve fabrikaların idari kısmını büyük çoğunlukla İİBFliler oluşturuyor bende özelde gayet üst düzeyde çalışıyorum kısacası imkansız iş imkanı yok falan diyemeyiz
-
Trabzonda yaşayan arkadaş varsa soru sormaya çalişsin lütfen . Bi soruyla binlerce kişinin hayati değişebilir
-
Bugün Trabzon akp il başkanlığını mı arasak.
-
Trabzon da yok mu tanıdığı olan
Lütfen biri sorsun artık somut bir cevap alalım
Sayıştay dan sonra intihar aşamasına geldik
Başladigim güne lanet ediyorum artık. -
Arkadaşlar trabzon ak parti il başkanlığını arıyalım İletişim numaralarını bulup deniyelim ne var ne yok ne kaybedeceğiz sanki ?
-
@manu1905 Trabzon Ak Parti İl Başkanı : Haydar Revi : (462) 323 33 48
Bu numaradan arayıp naci ağbala durumumuzu iletmelerini istiyelim kaybedicek bir şeyimiz yok arkadaşlar lütfen duyarlı olalım 5 dakikalık iş -
Allahınızı severseniz bırakın artık ya şu Bakan burdaymış, Cumhurbaşkanı şurdaymış, Başbakan oradaymış... laflarını artık bilmiyolarmı sanki kaç aydan belli maliyenin alım yapmadığını. Kaç aydan belli insanların alım beklediğini. Korkum şu ki oy toplamak için göstermelik bir alım sayısı ortaya atarlar o zaman gel bakalım çık işin içinden.
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Allahınızı severseniz bırakın artık ya şu Bakan burdaymış, Cumhurbaşkanı şurdaymış, Başbakan oradaymış... laflarını artık bilmiyolarmı sanki kaç aydan belli maliyenin alım yapmadığını. Kaç aydan belli insanların alım beklediğini. Korkum şu ki oy toplamak için göstermelik bir alım sayısı ortaya atarlar o zaman gel bakalım çık işin içinden.
Ne yapalım kardeşim söyle ?
-
@manu1905 Devlet bahçeliyi etiketleyelim twitter da iktidara en yakın isim o. Birçok şeyi dediğinde iktidar partisi tarafından onaylanıyor. Öğretmenlerim gruplarından bize destek olmaları içim yardım isteyelimYalnışta anlaşılmasın hiçbir siyasi partiyi savunduğum felanda yok.
-
Risk analiz merkezi kuracağız diyordu Sayın Bakan Arzu Erdem sorusuna cevap olarak söylemisti.
-
@asyasy Yok hocam burda bütün siyasi partilerden yardım istemekte en ufak bir sıkıntı bile yok siyasi görüşten çok ekmeğimizin peşindeyiz zaten. Ben aklıma gelen herşeyi yapmaya herşeye aktif olarak katılım sağlamaya çalışıyorum. Bu haftaiçi yapacağımız etkinlikte devlet bahçeliyi etiketlemek çok mantıklı. @Oligopol @Duryy Hocam etkinliği bugün yada yarın yapsak #lı tag için vakit kaybetmeyip zira araya haftasonu girmesi iyi olmaz
-
Ailemde ki herkes akp ye oy veriyordu artık bu saatte sonra hepsine yemin ettirecem kimse oy vermesin çakal oğlu çakallar .şimdi beni bu kadar strese sokacak kaile almiyacak bende oy verecem bu saatten sonra vahiy gelse gene umrumda değil . Bu kadar da insanlar mal yerine konulamaz her bakan kendi gencini düşünüp aciklama yapıyor bu çakal naciden ses yok