2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar Veyis Ateşe yüklenmemiz gerek öğretmenler hemen yığılmış bile
-
Bu öğretmenlerde neymiş böyle ya her yerdeler . Okulda nasıl kaytarırım derdindeler ama burda mağdur edebiyatı yapma derdindeler. Can sıkıcı olmaya başlıyorlar artık.
-
Sürekli yazsak sıkıntı olmaz değil mi
-
@grundig adamlara 25 bin yetmemiş 40-50 bin istiyorlar 15 puanla filan atanalım diyorlar galiba
-
Arkadaşlar ben dm den de yazdım. Yüklenelim artık. Eminim ki öğretmenler ile ilgili sorular yine sorulur ama biz üvey evlat gibi bakarız.
-
Habertürk tv GENEL MÜDÜRÜ Veyis Ateş:"C.B. p.tesi SHOWTV,HABERTÜRK ,BLOOMBERG HT ortak yayınında konuğum olacak.YOKMU SORUSU OLAN?" demiş..twitter ve instagramdaki gönderilerinin altina sorularimizi yazalim.instagramda her hikayesine yanit verelim.ve artik şu soruyu cumhurbaskanina sorduralim ve ilanı alalım
-
Instagam ve twitterdaki eski gönderilerinin altinada yorum yaparsak daha çok dikkat çekebiliriz...Dünkü etkinlikde paylasilan videolarıda veysi ates i etiketliyerek tekrar paylasalim derim
-
Hadi arkadaşlar biraz gayret gösterelim sağdan soldan da yazalım. Çok zahmetli bir şey değil en azından bir açıklama alma şansımız olabilir.
-
-
veyis ateşin gönderisi altındaki bu bizim yorumumuzu beğene yüklenin arkadaşlar öne çıksın. https://twitter.com/2017kpssa/status/1000381776911532037?s=21
-
@crowell, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@grundig adamlara 25 bin yetmemiş 40-50 bin istiyorlar 15 puanla filan atanalım diyorlar galiba
-
Malum herkes o paylaşımın altına yorum yapıyor ve çok yoğunlaşıyor öğretmenler vs. Hiç yorum yapılmamış bir fotoğrafına da yorum yapalım. Paralel yorum olsun yani. Hem https://www.instagram.com/p/BjPZyj9ne7X/?taken-by=veyisates bu fotoğrafına hem de https://www.instagram.com/p/BiufB5_ncpe/?taken-by=veyisates bu olabilir. Daha çok dikkatini çekeceğini düşünüyorum. İnstagram kullananlar bilir bildirilerden.
-
Bu ogretmenler hala magdur edebiyati yapiyorlarya deliriyorum! Ulkeyi ustlerine yapalim hala atanamiyoruz 500bin kadro verin derler...
-
@esrarengiz Hak ediyorlar fazlasıyla onlardaki birliğin binde biri yok bizde
-
@2iki Rt'leyelim lütfen arkadaşlar bir rt yapamayacak kadar da az sayıda değiliz. Bedelli isteyenler, öğretmenler, gelir uzmanları vs. kimse sesini duyurmaktan geri durmazken biz de hakkımızı dile getirmekten çekinmeyelim. Ne zorluklar yaşadığımızı bizden daha iyi kimse bilemez.
-
Veyis Ateş'in instagramda dikkatini çekmek için profilimizi herkese açıp Gelir uzman yardımcısı ilanı bekliyoruz vs. yazıp story atarak Veyis Bey'i etiketleyebiliriz. Birimizinkini açsa kârdır.
-
@tuketiciranti hiç fena fikir değil hocam
-
@Duryy hocam yarın akşam etkinlik planı var mı haftanın başlangıcında güzel bir etkinlik daha olabilir
-
RTE pazartesi günü saat 23.00 da tv de röportaj veriyormuş.
Etkinliği o gün yaparsak ve tagımız da direk reisiibfye kadro tarzı bişey olsa kesin bi söylemde bulunur. -
Arkadaşlar eğer bastırırsak ve birde cumhurbaşkanına doğrudan veysi ateşe soru sordurabilirsek ilan hemen gelir halen yazmayan varsa hemen yazsın lütfen