2018 Guy Alımı
-
@mathilda Tweet sayısı görünmedi bende ama o kadar yetkili etiketlendi ki mutlaka haberleri olmuştur.Artık gerisi onlara kalmış
-
@mbguy çaylak yazsa da görünmez ki yazıları , sadece yazarlar okuyabiliyor. aramızda yazar olanlar var ise ‘muharrem ince’ye mesaj bırak’ hala gündemde yardırsın! harika olur. ben de şu an çaylağım inşallah kabul edilirim, çok istiyorum gerçekten o platformda yazar olmayı.
-
@2iki
Hocam çaylakların yazdığı çaylaklar kanalı altında görünüyor.
Ayrıca üye olup guy iletilerine + oy ve fav atarsak da o entry hem sukela modunda en üstte görünür, hem de dikkat çekiciliği artar diye düşünüyorum. -
Aklıma geldi yazayım.İibfnin issiz olması farklıdır.Muhalefet issiz gençlerden bahsediyo ama adını vermek lazım A grubu issizliği.Cıkıp demeliki.Sayın Bakanlarım cok güzel merkez tasra diye ayırmıssiniz bakanlıkları.İktisatçı arkadaşım gir kpssye al puanını Bizde kadrolar bitmez.Ama düzenli olcak bu alımlar.Bn sınava katılayım 14 ay ilan bekleyim.Böyle mi kalkıncağız.
-
Yani bu issiz üniversite mezunu gençler iibfliler başka bölüme uymuyo.Biraz edebiyat fen mezunlarına da bu kategoriye alabiliriz.Doktor eczacı avukat mimar işşiz olmaz.
-
Bu nedenle sesimiz duyulmuyo.Millet sanıyoki üniversite okuyan herkes issiz.Yok dostlar öyle bir sey.Sadece onların derdi niye 10000 tl maaş almıyoruz.Yeni mezun bir avukat niye hakimlik istiyo cünkü 2000 tl az geliyo.Ama mesleği var.İktisatçının mesleği yok.Mesleği A grubuna atanırsa olcak.Onuda ilan beklemekle issiz geciriyo
-
Bütüm muhalefetin tek cümlesi fabrika yapcağiz.Tamam fabrika yapınca istihdamı iibflileri mi ayırcaklar.Tabiki Hayır.Alacakları adam işci ve mühendis.
-
İibf mezun sayısını polis almakla eritmeye calısmak biz idealist gençler icin cıkmaz bir yoldur.Suan icin en hızlı cözüm İİBF lerin derhal kapatılması.En az 10 yıl ögrenci alınmaması gerektir sarttır.
-
Bakın bir örnek daha vereyim:Bir hukuk fakültesi mezunuda hakimlik sınavına hemen katilmayabilir.Cünkü hakimliktede düzenli bir alım olmaz.Ama hukuk mezunu arkadaş hemen stajını baslatir avukatlik icin 2 yıl meslegi ögrenir.Bu sırada ilan gelirse hemen hakimlige başvurur.Kazanırsa hakim olur kazanamazsa mesleğine devam eder.Bızde durum nasıl mezun oluyoruz artık bundan sonrasıni yazmayim.Daha ne kadar seffaf olabiliriz ki su yazdiklarımi yasamayan yoktur
-
guy ilanı sadece istanbul için bile olsa gelmeli.istanbulda iş cok eleman az
-
@Duryy Hocam toplanan parayla peşpeşe etkinlik yapalım diyorduk şu 2-3 günde pazar günü için ne dersiniz ? tag satın alıp bir twitter daha yapmıyalım mı
-
Duyumculardan ses yok ortaya bişey atıyolar devamı yok mayıs ayı da bitiyor. Bu da şunu gösteriyor ki kimsenin lafına itibar edilmemeli.
-
@asyasy 1bir denen arkadaş trolledi bizi galiba yani bilerek yaptıysa işsiz insanların ahını alıp ne yapmak istedi anlamış değilim
-
@meç Bilmiyorum hocam 24 hazirana kadar büyük ihtimal ilan gelir diye tahmin ediyorum. Belirli bir kesimin oyunu almak için. O kadar etkinlik yapıldı illa ki iletilmiştir Sayın Cumhurbaşkanına. İnşallah göstermelik bir alım yapmazlar. Kendi görüşüm bu yalnış anlaşılmasın.
-
Haftasonu sessizliği çöktü yine ilanın gelmesi için muhtemelen son haftamız arkadaşlar.
-
O kadar twitter etkinliği yapıldı 6-7 ay boyunca, mektup gönderdik Cumhurbaskanina, Bimere Cimere yazdık, Arzu Erdem direkt Maliye Bakanına soru sordu, ve bir şekilde sesimizi duyurmaya çalıştık kesinlikle bizden haberleri olduğunu düşünüyorum sonuçta KPSS A sınavını devletin kurumu ösym yapıyor bu kadar millet girmiş sınava 10 kişilik ilanlarla geçirildi sadece. Tüm bunlara rağmen böylesine önemli seçimde yine ilan gelmezse Yazıklar olsun. Bunlara inatla oy veren iibfliye de yazıklar olsun!
-
Şahsen kim ne derse desin oyunun karşılığı ilan mı deselerde evet benim oyumun karşılığı ilan çünkü ben benim emeklerimi yok sayan bir hükümete oy vermem.
-
Bahçeli seçim beyannamesinde Maliye ve gelir uzmanlarına kurumiçi sınav açılmasını yer verdi. Bizimle ilgili yine bişey yok..
-
Sn. Arzu ERDEM'in tweetini gördünüz mü. o açıklamayı maliye bakanı ne zaman yaptı?
-
@james-buchanan hangisi hocam. Link atar mısın ?