2018 Guy Alımı
-
@duryy inşAllah derdimize Çare olur
-
bence de bundan kötü olamaz hatta bi hoş geldin ikramiyesi(kadro vs.) alır herkes hazineden bolca:))
-
@zenginmemur Sorun kendisine. şunu biliyorum sadece mülakatların %90 nını kaldırcam dedi. Kalan %10 luk kısıma biz mi giriyoruz ? bilmiyorum ama nispeten kuvvetle muhtemel.
-
@yasaklı hocam birde şöyle düşünüyorum.Kamu harcamalarını kısarlarsa yüklü alım hiç gelmez gibi
-
Arkadaşlar twitter hesabıma giremiyorum. Arzu Erdem Fan hesabına mesaj atıp etkinliği haber verir misiniz Vekilimiz bu şekilde paylaşım yapıyor. etkinlik 22de sanırım. sponsorlu olduğunu saati vs mesaj atın o gerisini halleder
-
@zenginmemur boyle ütopyalara vakit ayıracak kimseler ariyosan git Facebook gruplarina yaz dostum
-
Maliye bakanı yardımcısı twit atmış
Yorum olarak isteklerimizi izleyelim daha fazla yorum yapılmamışken -
@grundig Bakan orada mı bilmiyorum hoca arayamadım da zaten bugün bi türlü. Yarın hafta içi hem yarın ararım artık;
AK Parti Bayburt İl Başkanlığı
İLETİŞİM NUMARASI
0458 211 2269 -
Etkinlik 22:00 A alınmış galiba arkadaşlar bilginize
-
@duryy hocam yarın aynı saatte arayalım telefon trafiğine tutalım
-
@mervenil kurumda çalışan memur hiç bir şekilde alımlardan ve de üst düzey kararlardan haberi olamaz. Ankarada evimin arkasında ilbank arazisi var 5 yıldan fazla atıl durumda tinerci mekanı oldu diye ilbank a şikayete gittim ilbank memuru nisanda kazma vurulup genel müdürlük oraya yapılacak dedi 1 ay oldu ses seda yok demem o ki inanmayın her şeye
-
Bi arkadaş iç işleri bakaniyla foto çekinmiş durumumuzu sorsaydin diye msj attim. Bakan farkındayım haberleriniz geliyor gereğini yapmaya çalışacağız demiş. Demek ki attığımız tweetler falan boş değil bir şekilde bi yerlere ulaşıyor. Tweettirdan falan olacak iş değil diyenlere selam olsun. Tabi ben bunu alım olacak diye algılamadim ama en azindan bizim farkimizda olmalarina sesimizi duyuyor olmalarina sevindim.
-
Akadro eğitim instagram sayfası aile ve Sosyal politikalar bakanını çevirmiş 2000 kadro sözü aldık bu akşam maliye bakanı ile görüşecek diye paylaşım yapmış
-
etkinliğe hazırız. dakikada 100 tweet atacağım.
-
@maliyeciniss hocam bir ileti bu kadar mutlu edemezdi şu an beni inşallah yetkili yerlere ulaşır ve ilan bir an önce gelir
-
ARKADAŞLAR SAAT 22.00 DA TWİTTER DA BULUŞALIM
14 AYDIR GELİR UZMAN YARD
14 AYDIR VERGİ MÜFETTİŞ YARD
29 AYDIR DEFTERDARLIK UZMAN YARD
33 AYDIR MALİ HİZMETLER UZMAN YARD
İLANLARI GELMİYOR SESİMİZİ DUYURALIM -
@guymağduru Guy için mi hocam
-
Arkadaşlar size biraz ilgisiz ya da itici bir ayrıntı gibi gelebilir ama etkinlik sırasında twit yazarken yazım kurallarına biraz uymanızı rica edeceğim. En azından soru eklerini ve bağlaçları doğru yazmaya özen gösterebiliriz.
-
@köşeminderi O zaman kendisini de etiketlemek faydalı olabilir sözünü unutturmayalım.
-
@tuketiciranti etkinlik niue yapılmıyo tag ne ?