2018 Guy Alımı
-
Dostlar A Kadro Eğitim Kurumları'na gidip müdürü Sinan Bey ile görüştüm birçok dershanenin destek verdiğini sizden de destek bekliyoruz dedim lafı eveledi geveledi hem destekçiyiz dedi bir lira sözü vermeden uğurladı bizi. Elbette kimse destek olmak zorunda değil ama sosyal medyadan sürekli hep yanınızdayız reklamları yapıyorlar görüyoruz ki samimiyet yokmuş çok üzülerek çıktım içerden zira çok umutluydum bu tavır onların adına yakışmadı
-
@jellinek o Sinan orda hiç bişey değil ersan saçu ya ulaşmak lazım
-
@jellinek A kadro genelde öğrencilerine de twitter etkinliklerde zaman harcamayın dersine çalışın kafanıza alımlar geldi mi gelmedi mi takmayın yüksek puan almaya bakın diyen bir kurum. Onlardan bir şey çıkmaz. Şimdiye kadar yapılan etkinliklerde rt bile yapmadılar...
-
İlhan hoca 1100 lira göndermiş Allah razı olsun hocamızdan,Allah daha çok versin
-
Ne kadar paramız oldu bilmiyorum ama pazartesi ye kadar ilanı veririz gibi duruyor yorumlardan anladığım kadarıyla.
-
@jellinek Bana en başından samimi gelmeyen bir kurumdu.Neyseki gerçek yüzlerini gördük.Tek derdi kurumlara şu kadar öğrencimiz girdi diye reklam yapmak.
-
Pazartesi uzmanlar veriyormuş 3600 için
-
@kaimoğlan Kamuda daralma yok ki kendisi ifade etti bütçe açığı olduğunu,harcamaların fazla olduğunu.Bunları kısmamız gerekiyor dedi.
Biz hep daralmayı yaşadığımız için şu an genişleme olduğunu farketmiyoruz:) Dediğim gibi geçen sene de kendi isteğiyle ilan geldiğine inanmıyorum ben.Yoksa Guy'da en son 2015'de olan sınavlar arasına girecekti.Kabine değişmediği sürece bizim yüzümüz gülmez -
@fernando-reges çok zor kısılır hocam seçim bitsin hemen ardından belediye seçimleri geliyor.
-
@lamıcimiyok keşke arkalarından gelen gençler içinde 12 ayda birşeyler yapsaydı vicdansızlar.
-
Doğum saat 22:00'de olursa, Babalık izni ne zaman başlar. Memurlar .net in haberi.
Bunlar tam vicdansız cıktı. Abidik gubidik haber su haber kadar olamadık arkadaş onların gözünde.
-
@crowell Allah razı olsun hocadan kpss için hangi muhasebe soru bankasını alayım diye tereddüt ediyordum kararımı verdim artık. İlhan üstadın kitabını alıyorum
-
Arkadaşlar pazartesi en geç salı günü ilanı verelim ve realist bir şekilde GUY isteğimizi önplana çıkararak DEVAM kelimesini kullanarak bu ilanı verelim. Allah çabalarımızı görüyor merak etmeyin boşa çıkmayacaktır. @Duryy @Oligopol Sanırım hocaların vermiş olduğu meblağ ile beraber hedeflediğimiz tutara ulaştık. Aynı gün paramız artarsa birde twitterda bir etkinlik yaparsak etkili olacağını düşünüyorum umutsuzluğa yer yok.
-
Twitter etkinliğinde tag olarak 'iibf seçimi boykot ediyor' tarzı sitem dolu bir şey mi yazsak ki
-
Arkadaslar ilanin gelmesi konusunda umudu olmayanlar bunu buraya yazinca ne gibi bir haz aliyor? Insanlar ilan icin birseyler yapmaya calisiyor.neden bikmadan moral bozmaya devam ediyorsunuz? Sizin umudunuz yoksa takip etmeyin bu sureci. 2018kpssye calisin. Anladik tamm gelmeyecek ilan.
-
Madem a kadro bizlere yardımcı olmuyor bizde a kadroyu boykot edelim arkadaşlar almasın bu yazıyı gören kimse a kadro kitaplarını bu zor gümümüzde yanımızda olmayan yayınevleri bizden de bişey beklemesinler
-
9000 tlye yakın para toplanmış. Harikayız artık sıra metni netleştirip gazeteye vermeye geldi
-
@İlanbekleyenbiri @walrass06 İşte haber bu gazete ilanı ve twitter da etkinlik için yeterli tutarı yakaladık harikayız. walrass06 arkadaşımızın gösterdiği metin çok iyiydi gayet sade ve etkili. Tekrardan buraya atarmısın walrass herkez görüşünü bildirsin pazartesi bu işi halledelim artık.
-
Harika ya . Tag de satın akabiliriz. Valla çok iyiymiş. Ama fazlasından zarar gelmez gazeteden sonra tag satın almaya çok ihtiyacınız olacak. Ben maddi durumum nedeni ile 3 rakamlı bir destekte bulunamadım. Ama destek verenlere çok tesekkur etmek istiyorum. Karşılıksız kalmaz inşallah.
-
@i̇lanbekleyenbiri çok iyi bir rakam toplanmış. Şimdi gazete ilanı İçin yeteri para var Twitter'da haftalık gündem bile alabiliriz bir hafta gündemde kalacak şekilde